Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@denis19, doplatek rozdílu mateřské, jak ze 60% zvedli na 70%, ale asi tebe a určitě Lucky se to netýká... Není to žádná sláva... Jen jsem chtěla, abyste se pobavily jako já... Přišlo mi 764kč
No, právě, malej se taky všeho chytá a chce vidět. Pak je ale ten jekot a není k utišení. Jak takové situace zvládáš?
Jsme zpět z poradny. Máme ve 3 měsících 6430g a 63cm 🙂 Taky jsme dostali 2 očkování. První
hexavakcínu a druhou provenar 13. Jsem zvědavá jaká bude reakce. Snad to zvládneme bez teplot. Jinak je vše v pořádku
Dobré ránko,¨
malej je teď u mě na lehátku a kouká, jak koníkuju 🙂 Dnešní noc celkem šla. Byl sice strašně ukňouraný a často se probouzel, ale jinak jsme byli bez teplot. Snad se ani nedostaví. Jak dlouho trvá reakce po očkování? Myslíte, že dnes už to bude ok?
Holky, to víte, ten náš synek má být taky po kom velkej a žravej... Viz jeho tatínek. Neustále vyluxovává lednici 😀 Tak Mates zase moje prsa 😀
@lucia.kl, krásné výtvory 🙂
Copak máte dnes v plánu?
@l.u.c.i.e no dlhšie ako 24h by namali, takže dnes už by mal byť v pohode...
no my sa chystame na navštevu kde maju o mesiac staršiu babu ako su tie naše, keď sme tam boli prvíkrát, tak baby spustili dolby digital (ja som to tak nazvala) - rev zo všetkých troch strán 😀 sme sa na tom zabávali
naša dnešná noc, nicol do 3h ( 6hodinspánku) alex do 4h ( 8hodín spánku) tak uvidíme ako to bude dalšiu noc, už aj nicol sa predlžuje 🙂
@lucia.kl nádhera!!!!!!!!! Dekuji 🙂
@l.u.c.i.e super výraz...vyluxovává lednici 😀 no podle mne už očkovací problémy nebudou, teplota či otoky by se už dostavily, tak pohoda..jen muže být Matýsek apatický a ukňouraný,ale to jen max do zítrapotom to už vymizí 😀
Já jde dnes nakupovat už nejaké vánoční dárečky pro všechny netere a syna kamarádky, ať mám už klid a mnž bude s karolínkou 😀 možná si kupím ty rifle, už asi jen tak nezhubnu a budu mít ted radost...... 😀
@gabulik77 jaká byl Pražský výlet?
@denis19 tak to už bude asi dlhšia 🙂 ja som včera zas vytriedovala oblečenie do ktorého mi nevošli a šupla som do 68 ale každá velkosť je iná, mám 62 čo je dlhá ako 74 a zažila som 62 krátku ako 56 😠 😠 ja dávam 68 bodyčka už asi mesiac, tiež radšej vyhrniem rukáv a nech majú trocha vôle....
@lucia.kl, to je fajn, že i Alexe se už prodlužuje spánek... Už se taky na to těším 🙂
Užijte si to na návštěvě a snad už to bude bez řevu 🙂 Holky si teď vyhrajou...
@denis19, to máš pravdu, otoky po vpichu se taky neukázaly... Tak uvidíme co přinese dnešní den. Teď spí. Koníkování ho nějak unavilo 😀
Ty už jdeš nakupovat vánoční dárky? Mě ještě ani nenapadlo, co bych měla komu koupit... I když u nás už začíná prodej vánočních kolekcí atd...
Letos budeme mít pod stromečkama ty nejhezčí dárky my, ne? Určitě se už taky na to těšíte... I když příští rok to bude ještě lepší 😉
tie kočíky som kupovala babám pre bábiky... 😀
@lucia.kl, tak to mi taky máme už pár věcí, co můžeme dát příští rok malému pod stromeček 🙂
To máš pravdu, z Tesca mi to číslování taky sedí. Některé věci, co jsem dostala, tak už neee... Ale co, stejně z toho malej vždy velmi rychle vyroste. Pro mě je komické, že má dupačky ve velikosti 62, bodýčko 72 a tričko s dlouhým rukávem 68 🙂
@l.u.c.i.e to s tema bodýčkama delám také a tké i jak lucia vyhrnuji rukávy a když koupim soupravu tak kalhoty mám asi do zásoby na rok, neboť všechny jsou jí neskutečne dlouhé 😀
@lucia.kl tak to jste koupilisuper dárečky na další vánoce a já neterím jdu koupit co si rekli jejich maminky do slovenky, takže to mám v pohodičce.
tak aj ja kukám, že čo za bludy sme to sem dostali ????? 😀 😀 žeby som to nahlásila???
tak ja idem holky poobliekať a ideme, tak prajem všetkým pekný deň....
ahojda holky, výlet do Prahy byl dobrý až na tu cestu, ale zvladli jsme to🙂 jinak noc hrozná, vůbec nechtěl spát, nakonec jsme ho po druhé hodině nakrmili, pak zase na dvě hodky usnul a pak byl zase vzhůru, pak zase jedl a takhle dokola a dneska je vzteklý jako blázen, pořád brečí a mě pěkně tečou nervy, nechápu už fakt nevím:( já hned vybuchnu a nadávám:(
tak my sme dorazili práve teraz, alex sa krmi a potom už ideme kupať a spať, hurááááááááááá

@l.u.c.i.e také se vzteká, že nemuže sedet, všeho se chytá a tahá nahoru!!!
co je to za vyrovnání????