icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

kacka81
10. okt 2010

Ahoj holky dnešek mám klidnější tak sem můžu zaskočit.

Gabulik 77 pročítám to tu a nevím zdali ti má slova pomohou ale já osobně teď z odstupem času vím přesně o čem píšeš. Malá sice tyto hysteráky neměla, ale jak píšeš byla jsem pořád sní. Vaření a úklid jen po večerech, abych se jí mohla věnovat a hlavně aby jsme mohli bejt co nejvíc venku. Já mám ten problém že moje mamka dělá dvanáctky tak nemůže hlídat, tchýně bydlí v Praze takže také nic (a hlavně si sní moc nerozumím). Můj muž pokud to jen trochu jde tak se snaží bejt snámi ale dělá třísměnný provoz a nemá střídání na přesčasy (jen občas)tak chodí i víkendy. Ještě ke všemu jsme začli stavět tak toho času na nás má ještě míň. Takže já od narození male jsem sní 24h deně. A teď to vidím ukázala mi to až ta školka. Malá strašně trpí tím že jí tam musím nechat a já trpím sní je to strašnej pocit 😢 Jinak kdekoliv venku mezi dětma když na mě vidí je úplně v pohodě ale jakmile tam nejsem tak je zle. Proto jestli ti to pomůže myslím si že děáš dobře že se snažíš malého aby byl alespoň trošku samostatnej. Určitě se ti to pak vypaltí. A já osobně stím druhým budu dělat hned od začátku to samé, je to i pro něho dobré. Jinak teď od září se snažím aby si hrála sama a už se mi to povedlo uf uf ale byla to fuška musím jí taky trochu osamostatnit. Držím palečky aby se to co nejdřív srovnalo 😉

lucia.kl
autor
10. okt 2010

@l.u.c.i.e myslím, že denis myslela tú svadbu, čo ste tam boli teraz nedávno, čo si sem fotky dávala

l.u.c.i.e
10. okt 2010

@lucia.kl, to že vlasy jsou úplně všude a samozřejmně nejvíc na Matýskovi jsem si už zvykla 🙂 Nic jiného nedělám než je sbírám...

denis19
10. okt 2010

@lucia.kl dej foto jsem zvedavá co jsi holkám nakoupila.... 🙂

@l.u.c.i.e no a j á bych vám nahrála, jak karolínka ve spánku tahá dudel a mlaská po celém pokoji 😀 jo a Lucia má pravdu, kojení..to je další problemos.....co máš za vitamíny?

l.u.c.i.e
10. okt 2010

@lucia.kl, to jsem pochopila. V těhotenství mi vlasy nepadaly. Byly právě nejhezší, to až měsíc po porodu začaly... Musím jít, manžel přišel s hladovým Matýskem. Byli u rodičů 🙂 Ozvu se později.

lucia.kl
autor
10. okt 2010

@l.u.c.i.e a hlavne v rukách si ich držia, a občas mi aj nejaké vytrhnú ked ma tak dobre chytia... 😀 😀

l.u.c.i.e
10. okt 2010

@denis19, myslím, že je to Biosil

denis19
10. okt 2010

@l.u.c.i.e no tak to vubec neznám, mne zabral ten zinkosel....
@lucia.kl jo a vlasy v ruce Karolínky ..to je má fóbie!!!!

lucia.kl
autor
10. okt 2010

@denis19 ty si nenáročná, všetko sa mi suší, ja hned ako nakúpim aj operiem, tak neskôr.
mám tu teraz babku strčenú, tak ju musím od tialto nejak vystrnadiť 😠 😠

denis19
10. okt 2010

@lucia.kl ty jsi ale vnučka, chúda babka..chtela se potešit s pravnučkama a ty takto!!! 😲 😲 tak já si teda na foto počkám, ješte bych te mohla donutit to nafotit na sušáku 😀

lucia.kl
autor
10. okt 2010

@denis19 😀 😀 😀 ty si nezmar, no ale ked tu mám babku strčenú pomaly každú hodinu, tak už je to moc aj na mňa, a tie jej reči, to úplne neznášam....... 🙄

denis19
10. okt 2010

@lucia.kl co má za reči? postežuj si , já babičku už nemám žádnou, tak ať vím...

kacka81
10. okt 2010

holky na ty vlasy zkuste majolku obyčejnou v tich vaničkách. Po jednom umytí si jí tam napatlejte a dejte to pod igelit a nechte to tam třeba hodinu pak to umyjte. Obsahuje to různé oleje atd a posyluje to vlasy i kořínky. Já osobně si to patlám a čas od času si dělám takový zábal i z medu ale musí bejt pravý né z krámu a to po umytí napatlat nechat působit a pak jen umýt teplou vodou nic víc

denis19
10. okt 2010

@kacka81 kde vezmu živý med kačko? a vidíš, Ty jsi kadernice, to jsme se Te mely optat dríve my ťunťky..... co jste dnes delaly s kačenkou?

kacka81
10. okt 2010

né živý ale takoví ten co prodávají rovnou včelaři, z Kačenkou jsme byli celý den venku vrátili jsme se před hodinou bylo krásně, dnes to tu svámi prokecám zachvilku jí půjdu dát spát. A počítám že tak od půl 8 tu budu moc dřepět

kacka81
10. okt 2010

@lucia.kl jo jo lucko z babičkama je občas kříž a potřebuješ pevné nervy

denis19
10. okt 2010

@kacka81 tak by jste porádne venkovní týpci kacko, to je super i to malé v bríšku je už turista ted 😀 no my mujdeme také koupat a dáme malou hají,ale já dnes potrebuji i udelat svou vlastní udržvu, jsem jako vadnoucí kvet! des bes....dnes jsem se snažila sehnat i nejakou krabici na hračky a nabídli mi plastovou za 19,90€ no oni asi zešíleli, tak to si radeji koupím boty a namalujeme ji na barevno, že @lucia.kl 🙂

kacka81
10. okt 2010

@denis19 no tak mě už malá spí, jo ztou krabicí to jsem měla to samé taky za ní chtěli tak nehorázné peníze že jsem se jim na to vyprdla. Z krámu jsem si přinesla krabici od banánů koupila jsem lepidlo Herkules a balící bapír z dětským motivem. Díru ve dně jsem zalepila jiným kusem krabice a celou jak z venku tak z vnitřku jsem polepila a jaká je pěkná a užitečná úplně stejně 😒

kacka81
10. okt 2010

@denis19 jo máš pravdu že jsme venkovní týpci, a i malé se venku líbí a zabaví se tam daleko víc jak doma. A mě osobně by doma hráblo. Bydlíme na hezké vesnici kousek od lesa tak jsme pořád venku. A když je venku fakt hezky tak vypadneme ráno a jsme venku až do večera svačíme třeba v lese, oběd si dáme venku na zahradě v pergole ... 😀 Jak jsem psala včera teď už musím malou unavit aby večer spala, a když jsme venku tak to funguje. Zato když prší tak to je běs to kolikrát usne třeba až kolem 21h a jinak nejdýl do 19:30 😉

kacka81
10. okt 2010

u tý krabice jsem se překlepla ze smajlíkem měl tam bejt 🙂

denis19
10. okt 2010

@kacka81 momentík, jdu koupat,ale nápad s banánovkou je také super 🙂

lucia.kl
autor
10. okt 2010

tak baby, ja vás pre dnešo opustím, baby už mám okúpané, ale čaá ma hora žehlaneia ☹ ☹

lucia.kl
autor
10. okt 2010

ja som krabice kúpila v lidl, také papierové zelené s motývom húsenice, boli dve v balení a stáli ma 3€ ale aj v ikea majú plastové krabice, a tuším výdu na 5€ + vrchnák, po starom to bolo cca 200sk spolu...

gabulik77
10. okt 2010

ahojda holky přidávám dnešní foto, totálně unavený Péťa po dnešním plavání

kacka81
10. okt 2010

utíkej, ať koukám jak koukám tak tu krabici na hračky vyfocenou nemám ale mám tu druhou, ta byla yby si malá mohla hrát z míčky a pohodlně se jí tam sedělo mohla se i opřít moc se jí to líbilo posílám foto jo a mám nové fotky v albu.

lucia.kl
autor
10. okt 2010

@gabulik77 to krmenie mi niečo pripomína 🙂 no tak dúfam, že ti takto pekne bude spinkať aj v noci, my sme spali z včera na dnes 9 hodín v kuse, tak som zvedavá na dnešnú noc.. 😲

kacka81
10. okt 2010

ahojky Gabulik unavenej je pořádně to plavání na ně zabírá 😉 Dnes jsem ti sem poslala příspěvek o tom jak bojuješ ze závislostí Péti na sobě. Já řeším teď to samé ale už je to lepší

denis19
10. okt 2010

😀 @gabulik77 už chodíte plavat???

@kacka81 to jsou holky ješte dbré závislosti,ale kači neboj, tobe nastane jiná situace za pár týdnu,kdo ví jak to bude kačenka snášet?

@lucia.kl žehlenie? a to čoje?????/vtip/ 😀 také jsem premýšlela, že je koupím i v ikea, uvidíme o týden v pondelí

denis19
10. okt 2010

@kacka81 super krabice, kde jsi koupila míčky?

kacka81
10. okt 2010

na míčky jsme narazili na dovolené ale prý je mají i v Tescu, mají to v takovích síťkách. No jsem také zvědavá jak to bude snášet ale ona je doopravdy závislá, to je to že není zvyklá na hlídání ☹ ale jak říkáš ono se to podá