Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@denis19 no my sme na celý víkend ešte návštevu nemali, ale je to výdy len sobota, oni majú tiež dieťa 7mesačné, takže sme si vždy spravili obed, dokonca sa nam aj podarilo sa najesť všetkým spolu 😀 no a potom ideme s kočíkmi von, aspoň pri kočíkovaní sa môžeme porozprávať, prvýktát bolo krásne teplo tak sme celé poobedie sedeli na štrkovci, moje baby spali v kočíku a ich v ňom sedela a hrala sa s hračkami, teraz sme boli zas v sobotu my u nich, ja som nechala baby na gauči a oni svoju v lehatku aby sa hrala no a mohli sme pokecať, dokonca si chalani zahrali aj hokej na počitači... myslím, že to záleží aj od toho aké staré dieťa majú a hlavne to vedia pochopiť, tak sa nestrachuj, určite to bude pekny víkend 🙂
@denis19 tak moje spali od osmej večera zas do štvrtej, teraz sa zas napapali a kecaju si v postielkach, tuším že alex spí 🙂 no a ja sa idem naraňajkovať, dnes mi príde kamoška z NR a aj moja mama a ideme nakupovať - baby dostali včera 200€ tak ideme dobre investovať 🙂 maju za dobru cenu drevene stoličky a nejake prechodne vetrovečky idem kupiť, lebo tychto 11 stupňov čo je vonku sa mi nepači 😠
@lucia.kl mají šestiletou náročnou a hyperaktviní dceru, mnž je lehce rečeno pri pretáhnutí prudas,ale ´jinak super a kámoška je pohoda, víš,ale oni jsou zyklí u nás spát tak, že ona s malou v našem součastném detském pokoji a on v obýváku a nám trem potom zustane ložnice a Karolínka je na den zvyklá na svuj pokoj, tak nevím, jestli to vždy spakovat a udelt ji pokoj anebo ne..no nevím si to predtavit.....a jejich dcera zatím u ničeho dlouho nevyddrží a je ve veku, kdy se ji musíš venovat, je sice už velká,ale samou na hrište ji pustit nemužeš....a stále neco...no uvidíme.
@lucia.kl tak to máš super den !!! U nás je podobná zima a už mne to serinká, neboť nám kotelník ani nezatopil a to máme jako barák vlastní kotelnu!!!!také hledám už neco teplé pro Karolínku a ta už také kecá v postýlce 😀 Chystám se do mesta nám udelat radost.......tak uvidíme jak budeme úspešné 😀
@denis19 tak my máme doma zatial teplo, ja aj v zime stišujem radiator, ale pre pripad núdze - napr. kúpanie detí, nám mama kúpila ohrievač.
tak sa potom pochvál, že čo si kúpila, ja by som pre seba chcela riflové nohavice po kolená - ale také elegantnejšie no nikde ich nemajú, tak asi kúpim dlhé rúrkove a cvaknem pod kolenami 😀
no Nicolka sa mi snaží zaspať a narieka v postielke, hrozné ☹
Dobré ránko,
@denis19, víkend jsme měli v duchu návštěv. Jen mě mrzí, že Matýsek nevydrží dlouho v kočárku. Strašně řve.
Matýsek je zdrobnělina od MATĚJ 🙂
Návštěvy tu máme běžně, ale ještě ne na víkend. Mám vyzkoušeno, že když je tu někdo v podvečer, tak Mates je rozmrzelý a ne a ne usnout. Vždy okamžitě zabere, když tu nikdo není... Jinak jsem tu měla už 3 dítka a zvládlo se to super. Viz foto 🙂
@lucia.kl, vůbec jsem se neurazila. My tu hlášku používáme často, když malej udělá zlato 🙂
Holky, nám už ústřední topení zapnuli, takže topím jen v dětském pokoji. Je tu zima a malej má pořád studené ručičky, navíc má opět rýmu. Lítají z něho žlutozelené hleny. Na noc topení vypínám, aby se mu lépe dýchalo.
No také musím pritápeh ohrievačom 😉 ale co už, to zvládneme, snad prijde babí léto.
Jinak LUCIE presne toho usínání se bojím nejvíc, je potom tak rozrušená, že si nejde najít místo a ješte se dostala dostádia, kdy nesnáší krik! Hlasnou TV, detské rvaní a tak, strašne se toho lekne, ale nebudu si delat zbytečné vrásky teda zatím a uvidíme....a co se týče dát karolínku hlídat dceri kamarádky, tak na to odvahu nenajdu!!!Je to strašný šintr a obávám se , že Karolínka by byla na cucky 🙂
tak to my dávame v piatok poobede deti našim a budú tam až do soboty do obeda, potrebujem sa vyspať a ideme si s mm trochu užiť, lebno v poslednej dobe na seba len štekáme 😠 , tak ideme do kina, už sa teším 😀 😀 ale uvidíme ako budem spať v noci, určite sa zobudím o štvrtej na to, že deti plačú, bude to zvláštna noc... potom napíšem o svojich pocitoch 😝
ahojky holky zdravím, my tu návštěvu zatím na víkend neměli, takže nemůžu přidat zkušenosti🙂 jinak mě ve středu přijede kolegyně z práce, která čeká mimčo v říjnu a bude tu taky spát, chce si všechno vyzkoušet🙂 jsem na ni zvědavá. Jinak Péťa usíná právě při puštěné TV a když ho pak přenesu do postýlky do ložnice, kde je úplné ticho tak se vrtí, ale zabere hned. Už několik dní mi vstává na jídlo kolem 1-2 ráno a pak v kolem 7. A večer jí po koupání kolem osmé hodiny.
@denis19 probiotika Bio Gaia jsem vysadila, jsou to asi 4 dny a stolice je opravdu měkká, dneska dokonce jsem sice použila v 7 hodin teploměr, ale jen malinko, jindy používám rourku a vícekrát a Péťa se kolem 10 hodiny doslova a do písmene totálně posral🙂 když jsem ho šla přebalit a zvedla nožičky tak ještě pokračoval až jsem to měla na triku🙂 Nutrilon HA dál používám a uvidíme. Nevím, myslím, že je to zatím stejné i když možná bolesti jsou trochu menší. JInak konečně asi začíná vnímat chrastítka, která má zavěšená přes postýlku v obýváku. Od 10 hodin nespí, pořád se vztekal, tak jsem ho tam šoupla a něco jim tam asi vykládá nebo co🙂 JInak jsme se ráno pěkně vychrupli, v 7 dostal mléko a spali jsme spolu v posteli do půl desáté🙂
@l.u.c.i.e no už je to fakt lepší, jsem strašně rád, protože jsem se fakt bála, že budu takhle šílená pořád, už mám i lepší vztah k malému a to jsem opravdu ráda. Sice mě párkrát fakt chytne pekný nerv, ale to k tomu asi patří. JInak mi dvě doktorky potvrdili, že ty mé stavy depresí jsou opravdu i ovlivněny věkem. Čím starší, tím hůř si zvykáme na nového člena rodiny, dlouho jsme měli své soukromí, které teď je tzv. "narušeno" miminem. Ale musím říct, že se to fakt lepší, ty strašné stavy úzkosti co jsem měla jsou pryč. Jediné co mě ještě hodně trápí je to, že jsme strašně připoutaná k manžovi, chci být pořád s ním a nerada tu jsem sama. Hrozně se těším, kdy se už vrátí z práce a tak.
pridávám se do klubu závislých 😀
Ahojkyyyyyyyyyyyyyy holky, tak koukám že jste založili nové fórum. Dlouho jsem tu nebyla ale jsem ráda že jsem vás našla. Byla jsem skoro pořád na Hracholuskách doma vždy jen na otočku vyprat a zase zpět. A když jsem přijela pak domů tak jsme měli káchlej internet a pak nám ještě schořelo něcov počítači. Už ho máme snad ok tak vás jdu hned pozdravit. Doufám že se tu všechny máte moc dobře a že vám miminka dělají jen samou radost 😉 😉 a že se snad už po té době co jsem tu nebyla i v noci vyspíte 😉 .
Jinak u mě je zatím vše v pořádku teď jsem momentálně 20+1. Co to bude zatím nevíme mimísek se nám nechce ukázat, ale já si myslím že budeme mít tak na 90% kluka. Protože to těhotenství je úplně jiné než z malou. Tolik nepřibírám mám zatím jen 9kg z Kačenkou už jsem v tuhle dobu měla 15 😀 😀 . A je to divoch od 14+3 cítím pohyby a každý večer kolem půl 10 o sobě dává dost znát. Ve středu jdu na UZ tak snad se nám ukáže. Kačenka začala chodit od 1 září do školky no co vám budu povídat. Bude chodit jen na 5dní v měsíci protože jí 3 roky budou až v listopadu. Ale pokaždé když jí tam vedu tak trpím sní pláče a mě to rve srdce už aby si zvykla to se mi uleví. Tak se tu zatím mějte a já se zase ozvu.
@kaska81 tak jsem ráda, že je u tebe vše ok, už jsme si z holkama delaly starosti co je s tebou.....a neboj malá si ve školce zvykne a potom ji od tamtud nedostaneš domu 🙂 myslím, že naše miminka se mají všechny dobre a už iv noci spíme, mimo jezení a je to vše ok, strasti byly a budou,ale to k tomu patrí, brzo se ukáž!!!!!
ahoj Kačko zdravím, ty jo to to letí, ty už máš za sebou 20tt to je super🙂
@denis19 jo jo v obýváku máme cestovní postýlku, která je plná hraček ale i tam spí, hlavně večer po koupání a pak ho přenáším do klasické postýlky v ložnici, kterou máme v patře. Nechce se mi ho tam dávat rovnou po koupání, několikrát mu dávám ještě dudla, tak bych se do těch schodů naběhala🙂
holky tak dneska odpoledne měl Péťa sám od sebe další stolici 😀 😀 😀 ale byl to tedy průjem, tak doufám, že to není nic hrozného, ale byla jsem ráda, že takhle sám🙂
tak aj ja sa musím pochváliť, moje baby už druhý deň kakajú samé, dnes som ani rurku nemusela použiť 🙂
@gabulik77 @lucia.kl tak devčata a jste za vodou, jak se toto stane poprvé už to jde, neríkám,že už nebudou problémy,ale je to na dobré ceste, moooc vám to preji , je to neskutečná úleva,co? No mne to strašne pomohlo, za to ta naše dnes nic , už vidím jak se posere v noci 😀 😀 😀
gabulik ta stolice muže být z nutrilonu ha , nám také redí stolici a kakáme spíše rídké než bobečky, ted je to už zase o neco dál a má už i konzistenci ta stolice,ale je stále ridká, tak z toho si nic nedelej, je to normální, už jsem se i na to ptala dr a i sestrenice mela s malou tu samou zkušenost.
lucia a jaké byly nákupy?

@lucia.kl no nevím jestli je to Matúš, uvidíme, Lucka nám dá vedet a určite se zasmála, neboť tento film málo co dobehne!!!!! A je to nádherná hláška 😀 Ale dnes se mi spalo nejak super a jsem naspaná dokonale a Karolínka po tom včerejšku ješte hajííí 🙂 Tak ráno pro sebe, presíčko, kávenky a pohoda u PC 😀