Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
ahoj te holky taky jsem o tom premyslela a nejsem si jista jestly budu mit odvahu tak brzy preci jen 7 dni po et je brzo!!!radeji asi pockam protoze na Et jsem byla 3.11. jsem se spletla o den ja si pockam az kolem 15 -17 to by uz melo byt 🙂 jinak vam vsem mockrat dekuju ze na me myslite a ze my drzite palecky je to od vas moc hezke
@denis19 baby sa hrajú na zemi a ja som šila do teraz, no a už sa im idem venovať aspoň trošku 😀
@janina83 ja to poznám a bola som strašne sklamaná, ked som si spravila test a na ňom nič nebolo.. som na neho kukala asi hodinu, zo všelijakých uhlov pod svetlom a potom som tam zbadala toho ducha, no a potom som až do krvy robila každý deň nový test, tak som sa bála...
Ahojky teď jsme přišli z venku, a přemýšlím co udělám k večeři.
@janina83 mě to také takhle lákalo pamatuji si to jak dneska. U všech IVF, vždy jsem si po ET říkala že vydržím minimalně 11 dní. Nikdy jsem nevydržela vždy jsem testovala 8-9 den. Moje lákání bylo vždy silnější než výdrž. Ale kdyby jsi náhodou opravdu testla už zítra na ty narozeniny, tak buď v klidu když tam nic nebude. Je to brzy 😉
@denis19 veď nápad to bol môj, boli sme spolu vonku ked nás chytil lejak, tak som navrhla, že jej ušijem 🙂 ale videla som to tuším tu na koníkovi, že to baba ponúkala..
no aj ja som zvedavá na očkovanie, v piatok idem s nicol a aj minule mala horúšku 39,
mne baby včera odmietli kašu jesť ☹ asi skusim ešte dnes a ak nie, tak zarobím inú...
inak dobré ráno prajem

@l.u.c.i.e vypadá to,že očkování pohoda, neboť se nadlábla a ted tu huláká jako na lesy,klasika je toninu má vysoko
😀 ale je veselá a čulá