icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

denis19
9. nov 2010

@l.u.c.i.e vypadá to,že očkování pohoda, neboť se nadlábla a ted tu huláká jako na lesy,klasika je toninu má vysoko
😀 ale je veselá a čulá

janina83
9. nov 2010

ahoj te holky taky jsem o tom premyslela a nejsem si jista jestly budu mit odvahu tak brzy preci jen 7 dni po et je brzo!!!radeji asi pockam protoze na Et jsem byla 3.11. jsem se spletla o den ja si pockam az kolem 15 -17 to by uz melo byt 🙂 jinak vam vsem mockrat dekuju ze na me myslite a ze my drzite palecky je to od vas moc hezke

denis19
9. nov 2010

@janina83 byly jsem na tom všechny stejne.... 🙂 je rozumné si testík posunout,to je pravda!!! 😀

janina83
9. nov 2010

@denis19 ahojky je to vim uz i zvlastni skusenosti ale jak vis ta zvedavost 😅 jinak holcina byla na et o den drive a ma krasny // uplne mi dodala odvahu 🙂

denis19
9. nov 2010

@janina83 no vidíš....ale vydrž.....bude to silnejší a o neco jistejší... 😉

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@janina83 a by som testovala tak 12 deň, alebo dva dni po tom ako by si mala normalne dostať ms

denis19
9. nov 2010

@lucia.kl nazdárek co deláte?

janina83
9. nov 2010

@lucia.kl no po pravde me to malinko laka ale jinak mam strach 😒 vis asi bych to nemela tak brat 😕

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@denis19 baby sa hrajú na zemi a ja som šila do teraz, no a už sa im idem venovať aspoň trošku 😀
@janina83 ja to poznám a bola som strašne sklamaná, ked som si spravila test a na ňom nič nebolo.. som na neho kukala asi hodinu, zo všelijakých uhlov pod svetlom a potom som tam zbadala toho ducha, no a potom som až do krvy robila každý deň nový test, tak som sa bála...

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@denis19 inak ako tak pozerám, tak moje baby sú o skoro pol kg ťažšie ako tá tvoja špagetka 😀 to budú mať moje baby asi ťažké kosti 😀 😀 😀

kacka81
9. nov 2010

Ahojky teď jsme přišli z venku, a přemýšlím co udělám k večeři.
@janina83 mě to také takhle lákalo pamatuji si to jak dneska. U všech IVF, vždy jsem si po ET říkala že vydržím minimalně 11 dní. Nikdy jsem nevydržela vždy jsem testovala 8-9 den. Moje lákání bylo vždy silnější než výdrž. Ale kdyby jsi náhodou opravdu testla už zítra na ty narozeniny, tak buď v klidu když tam nic nebude. Je to brzy 😉

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@janina83 a máš zavedené jedno alebo dve embriá, neviem či sa to tu už spomínalo alebo nie, ale nechce sa mi čítať spetne,

janina83
9. nov 2010

@kacka81
@lucia.kl holky jste moc hodny i manzel rikal ze pockame do patku i kdyz ten patek je taky brzo 😀 ale kazdopadne pry ne na narozky aby nebyly uplakany..... jen kuly tomu ze je to fakt brzo takze novy terminek je tet v patek 😀

janina83
9. nov 2010

@lucia.kl mam zavedeny 2 embrya icsi 5 denni kultyvace 😀 je mozny aby me to bricho tlacilo i po tydnu jako na ms myslite ze to dostanu??

janina83
9. nov 2010

@lucia.kl ja nevim jestly to bricho bolet ma nebo nema teda neboli jen tlaci

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@janina83 ja som mala také bolesti ako pred ms asi dva týždne, to je uhniezďovanie embrii a zväčšovanie maternice..

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@janina83 takže s toho možno ešte budú dvojčatá 🙂

janina83
9. nov 2010

@lucia.kl takze to ma tlacit?? 🙂 me tlaci spodek no jako by deloha nekdy i vajecnik nekdy pravy a pak levy 🙂 nekdy to tlaci min nekdy vic tak si to mela i ty??

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@janina83 hej hej, aj ja som také všeličo v bruchu cítila, až som sa bála...

janina83
9. nov 2010

@lucia.kl no ja mam to same takze si myslis ze se povedlo??

denis19
9. nov 2010

@lucia.kl no Luci,naše teda není špagetka,aledobre jsem se pobavila 😀 Co jsi šila a to se ti holky tak hezky dlouho hrají samotné? to jsou šikulečky......

@kacka81 a co jsi teda uvarila, já pretrela chleba s máslem a co dum dala to teda lo moc 😀

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@janina83 bojím sa čokolvek povedať, možné to je... ale naozaj uvidíš až na teste...

@denis19 šila som nepremokavý obal na tašku na kočík - s tej guličkovanej látky čo sme videli v ikea 🙂 no a baby spali a potom sa hrali, už ma tolko nepotrebujú, ked ich nič nebolí, tak ani nezaplačú 🙂

denis19
9. nov 2010

@lucia.kl tak ukážkové detičky!!!tak to má být, tak je to i u nás a jak jsou dve tak obdivují jedna druhou co? 🙂 no to muže být super ten obal...šila jsi sobe? Dnes to balím, Karolínka spí a já jdu v klidu neco sčučnout.ahoj!

lucia.kl
autor
9. nov 2010

@denis19 nie, nešila, šila som na objednávku.
tak dobrú noc všetkým, aj ja už idem...

denis19
10. nov 2010

@lucia.kl aháááá,no ale nápad je to super,co?
Všem preji krásné ráno!!!!
meli jsme v noci horečku po odpočítání 39,3!!!!!Ksakru s očkováním..ale co nadeláme! 😕

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@denis19 veď nápad to bol môj, boli sme spolu vonku ked nás chytil lejak, tak som navrhla, že jej ušijem 🙂 ale videla som to tuším tu na koníkovi, že to baba ponúkala..

no aj ja som zvedavá na očkovanie, v piatok idem s nicol a aj minule mala horúšku 39,
mne baby včera odmietli kašu jesť ☹ asi skusim ešte dnes a ak nie, tak zarobím inú...

inak dobré ráno prajem

denis19
10. nov 2010

@lucia.kl o tom nepochybuji,že to byl tvuj nápad!!!!!! 🙂
Ale den pred tím kaši jedly holky ne? Že by nemelyhladíka? 🙂

lucia.kl
autor
10. nov 2010

@denis19 kukám, že príspevok sem neprišiel 😠
no ona edla aj včera len alexa, nicol nechcela.

akurát nám došla nová hrazdička a ja sa snažím ju postaviť 🙂

l.u.c.i.e
10. nov 2010

Ahoj děvčata, jdu vás jen pozdravit. Zase hned mizím ven. Malej si zatím hraje pod hrazdičkou 🙂

@denis19, to je mi líto, že malá měla horečku. Už je jí lépe? Teď už by mělo být po ní...

@lucia.kl, až jí sestavíš, tak jí pak vyfoť s děvčaty 🙂 Snad je bude bavit 🙂

Malej řve, něco se mu asi zase nejde 🙂

denis19
10. nov 2010

@l.u.c.i.e není po ní, stále má po odpočítání tricetosm!!! ale dala jsem ji další čípek a to do večera zmizí...
a
@lucia.kl šup sem s foto 😀 a zkus najít jinou kaši tli mohu do toho kecat, tak ať nemá ovocnou príchuť...