Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@lucia.kl ako si myslela dať piť v spánku. Moja ako spí tal sa mrví a občas zapišti, vydáva zvuke, pozriem na hodiny a keď zistim že je čas krmenia tak vstanem , dám flašu. Niekdey si pekne odgrgne a spinka ďalej, niekedy neodgrgne a potom sme hore aj 2 hod. Včera sme nevedeli večer zaspať boli sme hore do pol 11 a aj neskôr sa často budila. Uvidíme čo bude dnes večer 😖
inak ja tiež kupem každý deň, aj mne sa zdá že potom lepšie zaspala-výnimka bola včera.
@majaja75 no ja som baby krmila okolo šiestej a potom som o siedmej dávala spať, a ešte som im o deviatej až pol desiatej strčila flašu do úst - nezobudili sa len ťahali mliečko a spali dalej. My v noci negrgáme, ale ked sme boli v tvojom veku, tak som toto ešte nepraktizovala, to som vždy vyberala z postielky a krmila normálne aby si aj odgrgli...
@majaja75 bábo by si malo odgrgnúť zakaždým, ale niekedy som čakala aj pol hodinu a nič, jednoducho nepotrebovali si grgnúť, no a večer som vyskúšala že čo to spraví, ono som začala hlavne kôli tomu, že ked sa mi zobudila jedna hladná, tak som nechcela budiť aj druhú, tak som jej len strčila flašu do pusinky a ona to celé stiahla, ale zo začiatku som bola nervúzna a pri každom zvuku som pochodovala k posteli, že či negrcá. toho že by sa zadusila zvratkami som sa nebála, to je len povera, dieťa to má nejak uspôsobené ale vysvetliť to neviem, neviem či som to čítala, či počula či nám to hovorili v pôrodnici...
ahojky holky všechny moc zdravím, ty jo to je nových stránek🙂 to nestíhám ani dočítat. Tak my jsme se dnes pokusili dát mrkvičku a byla to sranda 🙂 byla to jen zkouška tak uvidíme🙂 holky když jste začínali s příkrmem a snědli vám jen trošku dávali jste hned na dopucnutí mléko??? Péťa snědl jen pár lžiček a mrkvička byla všude. Jinak u nás vše při starém🙂
ahoj
Musím využít chvilky když spíme , v páteknám byl měsíc tak už máme 3630g a 53 cm 🙂 , o výkendu jsme měli na pilno na poslední chvíli doděláváme vánoční dárek snad bude Matýsek spokojenej , manža s taťkou to dělají do noci 🙂
@douda ahoj. tak podla toho obrázku usudzujem, že je to niečo ako vláčik??? alebo? na tej fotke je to také malinké ☹ ale určite sa to malému bude páčiť, my sme s bratom fičali ako deti na legu, vláčiku a autodráhe, a teda mali sme všetko možné postavené a vždy cez celú detskú izbu 🙂
@lucia.kl luci tak to ti zavidim v dobrom...moje tam nespia..len vo vajicku co sa nato hnevam 😎 alebo na posteli,na gauci
ja neviem co mam robit 😒
co pouzivate baby na zadocek,aky krem??
a ma niektorej z vas malicka reflux???ja som taka nahnevna nato moj bianka to ma a velmi a tak jej to brani v spani..ona bez problemov hned zasi po papani ale ked jej uz ide hore mlieko sa prebudi a place 😒
@lusinkaj jé 🙂 to je super...že jedna spí a druhu ukldám a já četla kukám....tak si ríkám, to si moc neodpočine holka 🙂 🙂
My byly holky statečne večer samé, tak jsem si udelaly co bylo treba a slečinka už v pul osmé spinkala po tom nurofenu a spala celou noc, jen nad ránem jsem ji dala jídlo ve spánku, neboť si večere prospala 🙂
ahojte 🙂
@lusinkaj ja pouzivam na zadocek sudocrem-perfektny,ani raz sme nemali prdelky zaparene,klop,klop
a ja kupem chlapcov kazdy bozi den od kedy sme dosli domov z nemocnice.oni uz cakaju a v teplej vode sa aj unavia a pekne spinkaju,vlastne alex celu noc a maxi sa budi,dnes bol raz hore v noci.

@lucia.kl tak mne vraveli ze staci kazdy druhy den ale potom som prisla nato ze fakt je lepsie ich kazdy den lepsie spia....a ked som u nasich nekupem ich lebo vanicku sa mi tu nechce nosit 😒