icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

lucia.kl
autor
27. dec 2010

@lusinkaj ja mám hrazdičky samostatne 3, takže mi stačila len deka a je pekne velká a zmestia sa mi tam obe.... ja skúsim nájsť ešte ten link na tú druhú hrazdičku na postielku, ale tá je drahšia...

majaja75
27. dec 2010

@krivka5 ahoj ako sa máš. Dlho som ťa nevidela. pozerala som fotky Andrejkam, je zlatučky.

l.u.c.i.e
27. dec 2010

Ahojky,

musíme se pochlubit, dneska manžel u malého našel první zub 🙂 Ale to prořezávání dává zabrat...

l.u.c.i.e
29. dec 2010

Holky kde jsteeeee? Že vy jste u sebe na slovenském koníkovi? 🙂

gabulik77
29. dec 2010

ahojda holky všechny moc zdravím. Lucko tedy já koukám jako blázen, první zub máte a už sám sedí, to je fakt šikula🙂

krivka5
29. dec 2010

@majaja75 ahojky 🙂 mame sa fajn,ale neni moc casu na konika 🙂 musim sa polepsit 🙂 andrejko si vyzaduje stale viac pozornosti,cez den uz spinka velmi malo. v noci je to fajn ,budi sa len na kojenie a to len 1x za noc 🙂 a ako sa dari vam s Miskou? kojis este? a balite stale na siroko? my uz nie,ale kazali az do 4 mesiaca.dufam ze to bude o.k 😖

agenturaberuska
Odpoveď bola odstránená
matelko1
30. dec 2010

ahojte
chlapci bubaju,tak chvilku mam cas
mam tu ale svokrovcov na navsteve,vlastne svokra je tu uz 3 den

majaja75
1. jan 2011

ahojte. Všetkým maminkám a rodinkám prajem šťastný nový rok, veľa zdravia, šťastia a radostí z detičiek.

@krivka5 ahoj, my nekojíme, mala som málo mlieka ešte v nemocnici, odvtedy sme na bebe senzitiv. Miška papá každé 3-4 hod aj v noci my balíme stale na široko, ale len tak že na pampersku dam ortopeducké nohavičky, nedavam ešte plienku, to bolo veľmi širok= a bola nervozna. ked sme boli v 3 týždňoch na kontrole tak mala klbiky ok, kontrolu mame o 3 mesiace-ale to kvôli biznisu-za vyšetrenie si platime. napr. u nas v pôrodnici nechceli aby sme balili na široko.

gabulik77
1. jan 2011

ahojky holky, zdravím v novém roce. Doufám, že jste všichni v pořádku a užili jste si Silvestr. My byli na návštěvě, Péťa spal v odděleném pokojíku,kde to vůbec neznal, takže se nám několikrát budil, až jsme se rozhodli, že raději pojedeme domů, tak jsme přijeli po jedné hodině. Ale bylo to dobrý🙂

l.u.c.i.e
1. jan 2011

Ahojky holky,

v novém roce všem přeji hlavně hodně zdravíčka.

Silvestra jsme nakonec zvládli super. Malej usnul kolem 21hod, probudil se ve 23hod na kojení, o půlnoci ho vzbudil ohňostroj, tak se s náma díval přes zavřené okno. To se mu líbilo No a zase usnul v 1hod, buzení po 3 hodinách na kojení, ale dneska spal poprvé až do 9:30hod.
Jak jste si to užilio vy?

Tady je poslední dobou Matýskova oblíbená hra na schovávanou 😀

lusinkaj
1. jan 2011

ahojte 🙂 prajem vsetko dobre v novom roku..aby sme boli zdravi aj nase deticky 🙂
@l.u.c.i.e uz ti malicky chodi po styroch? 😉

l.u.c.i.e
1. jan 2011

@lusinkaj, ještě po čtyřech nechodí, i když na nich péruje. Většinou se jen plazí a to ještě dozadu...

douda
1. jan 2011

Ahoj
Taky přeji v Novém roce hodně zdraví , štěstí , a spokojené dětičky .
Dneska jsme od Sárinky dostali nádherný dáreček poprvé se napila z prsu ,tak snad odsávačku a lahvičky můžu schovat 😀

helenka12
2. jan 2011

ahojte všetkym vam želám krasny,štastný Nový rok 🙂 🙂

denis19
3. jan 2011

@l.u.c.i.e to je ale vykuk 🙂

l.u.c.i.e
3. jan 2011

Ahojky děvčata, jak se máte?

@denis19, jojo, překvapuje mě každým dnem...

denis19
3. jan 2011

@l.u.c.i.e mne ta moje také! 🙂

gabulik77
3. jan 2011

ahojda holky, všechny zdravím, přidala jsem konečně fotky do alba🙂)

l.u.c.i.e
5. jan 2011

Ahojky holky, jak se vede? 🙂

@gabulik77, Peťula je úžasnej a moc krásnej. Dělá vám určitě jen a jen samou radost. Náš malej jo, ale to spaní, ach jooo. Nemůžeme chtít ale dokonalé dítko, ne? 😀

denis19
5. jan 2011

@l.u.c.i.e co máte za problém se spaním?

l.u.c.i.e
5. jan 2011

@denis19, nejprve mi vůbec nechce usnout a když usne tak se budí co hodinu a půl se strašným řevem. Myslím, že jsou to zoubky, ale nejsem si jistá. Dřív pomohlo, když jsem si ho dala k sobě do postele, ale teď nepomáhá ani to.Navíc si myslím, že i proto jak jsem si ho dřív brala do postele, že už minechce usínat v postýlce... Navíc taky vyžaduje furt prso. Normálně mě i strhává triko a řve jako tur... Pěkně jsem si ho naučila 😖

matelko1
5. jan 2011

ahojte.prajem pekny den 🙂
mam trosku cas,chlapci spia,mm siel na kavu s kolegom.aspon si vas trosku precitam.

denis19
5. jan 2011

@l.u.c.i.e tak jako kdybych slyšela kamarádku...její malý strhával triko i mne 😀

l.u.c.i.e
5. jan 2011

@denis19, 😀 😀 😀 , je závislák.

monika_pa
5. jan 2011

Ahojte,
dnes som bola s Luckou vonku a videla jej krasne dve dievcata. Dlho som vahala, ci sa prihlasit, ale Lucka sa presvedcila a ked som si pozrela stranku, fakt perfektna.

denis19
5. jan 2011

@monika_pa Tak vitaj!!!! Ako sa poznáte s Luckou...super holky má co?

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@monika_pa no nazdar dievča, tak ti dávam prístup aj do tej druhej témy, tam je to také súkromnejšie 🙂

@denis19 my sme s monikou chodili spolu na strednú, teda ona bola o pár ročníkov vyššie a inak sme susedy z ulice a v škôlke som mala jej neterky a jej mamu mám za sestričku u doktorky 😀

denis19
5. jan 2011

@lucia.kl tak to jste vyložene už rodina 🙂

lucia.kl
autor
5. jan 2011

@denis19 tak dajako 🙂

inak včera sa kamoške narodili dvojčatá - 38tt Laura 46cm a 2400g a Šimon 46cm a 2500g tak sa teším - má ich po 2IVF