Máte aj vy deti ktoré sa narodili v rovnaký deň, ale iný rok?
Ahojte maminky 🙂 koľko nás je tu takých, ktorým sa narodili deti v rovnaký deň s rozdielom pár rokov? Ja osobne mám syna narodeného 16.9.2001 a dcéru 16.9.2010 😀 neplánovali sme to, ale stalo sa....aké máte skúsenosti so spoločnými oslavami narodenín?
ja mam druheho synceka narodeneho 20.6. 2008, termin tretieho bol tiez tak na tento rok,ale vypytal sa skor, takze mame par dni rozdiel. je 14.6. 2011. a prvorodeny je uz tretia septembrova generacia...den sme netrafili
U nás oslavy fičia v decembri, moje deti sú narodené: 7.12.1996, 7.12.1997, 14.12.2007, to sú chalani a posledná dcérka sa narodila 5.12.2011. Je to náročné, lebo sú vianoce, mikuláš ale o to krajšie. pá
ja sice este deti nemam, len prve je na ceste, ale u nas sme ja, moj otec a jeden z bratov (rozdiel 8rokov) 13.7., teraz mam termin 7.7., tak uz len dufam, ze pocka tych par dni. ale co si pamatam ako deti sme vzdy oslavovali naraz, vlastne aj teraz sa snazime
ahojte tak ja som mala termín na svoje narodky 9.7. a malinká sa vtedy aj narodila 😀 😵 takže oslavujeme spolu 🙂 a môj dedko by oslavoval s nami, ten je tiež v ten istý deň narodený, ale bohužial už nie je medzi nami 😔
ahojte, pisem sice o rok po vasej diskusii, ale len dnes mi napadlo vyhladat takuto temu....moje dve deti su tiez narodene v ten isty den, rozdiel je dva roky....24.10.2009 a 24.10.2011, neplanovali sme to....co je vsak zaujimave, na izbe som sa stretla s pani, ktorej sa podarilo to iste, ona mala tusim 27.10. terminy, pri prvom dietati lezala v susednej izbe....akurat ja mam prveho chlapca a druhe dievcatko a ona v opacnom garde....
Moj gynekolog povedal ze asi mame sex razdo roka..... V rovnaky den.... Prvy syn 2.2.2004, druhy syn mal mat termin 2.2.2007 ale svihol si tak je 25.1.2007. Inak rodila som na vlastne narodky 2.2......
kamoska tak ma do roka a do dna presne :D
moj syn sa mi narodil na moje narodky takze 7.4 ma on aja 🙂
@majulienk Tak toto je už neskutočná kombinácia.. ešte keby si tk ty bola 2.2 😀 😀 😀 tomu sa hovorí osud 😀 perfiš
@tinushka13 no kebyze ma mm zenu od susedov, tak by to aj bolo 🙂 ona je tiez 2.2. Inak v rodine mame este aj bratovho svatka 2.2 😎
Super, budeme oslavovať spolu 😀
Sestre sa narodil dlhoocakavany vytuzeny syn presne v den 60.narodenin nasej mamy. 😀 Stara mama a vnucik budu spolu oslavovat,
ja som 22.7.1983, sestranica 22.7.1981 a princ George je 22.7.2013, ale ten uz nie je nasa rodina 😀 😀 😀
moje deti su 26.6. narodene - dcera rok 2009 a syn 2012 - ju som tyzden prenasala, on bol o tyzden skor narodeny 😉
Môj manžel je narodený 1.4. a náš syn takisto 1.4. a aj svadbu sme mali 1.4. Takže prvého apríla je u nás naozaj veselo☺.
Ahojte úplne náhodou som našla túto tému, tak sa pridávam aj ja. Aj moji šintri sú v jeden deň, obaja 3.2, len s rozdielom štyroch rokov 🙂 a každý máva svoju tortu, lebo keď som ja bola malá, tak s bratom sme mávali vždy spoločnú, sme deň po dni s trojročným odstupom, a mne to vtedy stráášne vadilo 😖 , ani neviem prečo.
@damincek presne viem o čom hovoríš, moja sestra je 2.8. a ja 21.8. s rozdielom 4 rokov a tiež sme mávali jednu tortu. Najprv sa odfotila ona napr. s 3 sviečkami a potom sa dopichalo ďalšie 4 a bola ďalšia fotka. Išlo mi to strašne na nervy 😀 preto moje deti majú vždy 2 torty 😉
Moja dcérka je 3.2.2009 a syn 4.2.2011 neplánovali sme ani prvú ani druhého a takto nám to pekne osud zariadil 🙂
Ahoj, my sme 3 surodenci, po sebe sa datumami: 9.3, 10.3 a opat 9.3. bola to parada, len sme dopichovali na tortu sviecky :_)
možno trošku mimo témy, kedže nie sme v rovnakom dni...ale: ja som sa narodila 19.7.1979, môj brat 17.7.1984 a môj st. syn 22.7.2005
no v r. 2013 sme mali veľa detí 😀 sesternica 30.4.2013, náš Riško 30.5.2013, druhá sesternica 30.7.2013 a bratova malá 30.12.2013 😀

@juliagregor 🙂 nádhera, musí to byť úžasné, keď takto všetci traja oslavujú naraz 😀 aj keď na druhej strane, je to iste aj dosť finančne náročné 😀 Inak obdivujem ťa, ja mám doma len jedného syna a bohate mi to stačí 😀