Matka v pôrodnici a 2,5 ročné dieťa
Ahojte baby ako prezivali vase deti vasu nepritomnost pocas dni stravenych v porodnici maleho este kojim cize je namna dost naviazany ked budem rodit bude mat 2,5 roka za odpovede vopred ďakujem
Môj mal rok a tri mesiace, staral sa o neho len manžel a v pohode.
@gir nas to caka tiez teraz, a dolezite je aby sa onho starala osoba, ku ktorej ma vytvoreny blizky vztah. U nas bude s nim.manzel, a verim ze to dako preziju aj ked to bude tazke ( no nemame nik na vyber zial). Ponukala sa aj.svokra, co by bolo mozno.lepsie vzhladom k starostlivosti o maleho, ale nema s nou ziadny vztah, tak radsej nie n atak dlho, aby nemal traumu z toho, ze sme ho odlozili k "cudzej osobe" a potom priniesli maleho " votrelca" ktory zmeni jeho.svet.
2.5 roka je v pohode, to už aj veľa chápe. Treba sa o tom s nimi veľa rozprávať. Keď bude s tatom alebo s nejakou osobou z rodiny, čo má rád, tak to dá ako nič. Moja 2ročná bola u mojich rodičov, prvú noc plakala, že kde je mama, ale inak fungovala. Si zvykla. Ale bola rada potom, že ma vidí 😀
úplne normálne. Veď nebola dcéra celé dni iba so mnou. Bývala aj s manželom, stretávala sa s babkami, tak pár dní sa dá vydržať. Myslím, že niektoré matky to prežívajú horšie ako deti.
@lenuska333 tiež som sa bála ale môžem ti povedať, že malý to zvládol oveľa lepšie ako ja 😄
@kvetinka75 presne, uplne suhlasim. Pol dna nasa v pohode vydrzi aj so starkymi - jedine ze s nimi nezaspi.
@lenuska333 nebudes prec predsa mesiac.
Nas to tiez caka, mala ma 20 mesiacov. Kedze musim lezat, stara sa o nu uz teraz najma mm. Ziadny problem... preziju to v pohode obaja, ty sa tym nestresuj 😊
Nas Mal rok, ked som nahle skoncila na dva dni v nemocnici a manzel musel v tom case riesit veci s lekarmi. Bolo to v marci, takze rodinu videl Malo, starala SA onho vtedy svagrina a svokra, muz teda bol doma medzi tym ako lietal do nemocnice. Zvladli na jednotku.
@gir ved to, ze sa neda prist ani pozret, ale tak tych par dni vydrzia...skoda ze je vsetko pozatvarane, by si spravilo mozno daky zaujimavy program aby to preslo rychlejsie... A manzel sa uz zauca, aby vedel co kedy a ako robit, prdesa len je s malym len po veceroch kedze je v praci, a tak sa snazim cez vikend nanho nechavat celu starostlivost, a vsetko a ja zatial sa staram o domacnost a ine
@lenuska333 aktualne z min tyzdna, maly 2 a 7 mes a bol uplne v pohode, hrali sa s manzelom od rana do vecera 😁 ked som prisla domov tak 2 dni nalepeny na mne, ze sa s nim musim hrat a uz je to v normale, tesi sa z brata
Joj veď to dieťa si musí zvykať aj na iné osoby ako je mama, trebrs tato, babka, dedko. Zas už niektoré matky sú strašne uzkostlive. A potom keď pôjde do škôlky? Čo budeš tam s ním radšej?
Zvladli to normalne. V porodnici som bola 7 dni, okrem manzela prisli aj mamina, svokra, svagrina (subezne s muzom) a malemu spravili program ako lusk
@lenuska333 2y ročnému sa dá už predsa vysvetliť a ak bude s mužom, zvládnu to v pohode, neboj sa. Kúp nejakú hračku, ktorú mu súrodenec "prinesie" ako darček, aby ho nebral, ako niekoho, kvôli komu nemala maminu pri sebe
Nasa bola mladsia nemala ani 2 roky ked som bola na planovanej operacii za tie 3 dni si na mna ani nezmyslela.
@lenuska333 ja som bola v rovnakej situacii. prva noc bola tazka. den uplne v pohode. dalsie noci uz cele prespala. kym som sa nevratila😆

Moja bola ešte menšia a zvládla to úplne v pohode...