icon

Mení sa hlas dieťaťa zo dňa na deň?

16. aug 2025

Ahojte, mení sa deťom hlas? Napr. zo dňa na deň? Mne prišla moja malá, že je zachrípnutá, ale trvá to už týždeň. Nič iné jej nie je. Môže sa to zmeniť, alebo už bude mať taký hlas? Teraz ma 21 mesiacov.

andrea2323
16. aug 2025

Neplakala veľmi v predchádzajúcich dňoch, žeby bola ozaj zachrípnutá? Alebo nejedla/nepila studené?

autor
16. aug 2025
@andrea2323

Neplakala veľmi v predchádzajúcich dňoch, žeby bola ozaj zachrípnutá? Alebo nejedla/nepila studené?

@andrea2323 Práveže nie. Stále taký náš normál. Mala síce teraz problém s pusinkou, že ju mala ako rozmočenú. Pripísala som to cumľu, no dnes už to je v pohode, len hlas ma stále ako keby zachrípnutý.

patka06
16. aug 2025

Nemení, podľa mňa je zachrípnutá.
V týchto horúčavách sa to stáva, ak si dá niečo studené, u niektorých aj z klímy napr. keď rozhorúčená vojde do vychladenej miestnosti - to býval prípad mojej dcéry

autor
16. aug 2025
@patka06

Nemení, podľa mňa je zachrípnutá.
V týchto horúčavách sa to stáva, ak si dá niečo studené, u niektorých aj z klímy napr. keď rozhorúčená vojde do vychladenej miestnosti - to býval prípad mojej dcéry

@patka06 ale moze to trvat tak dlho? Mne sa to stane tiez, ale za 3 dni som ok. Teraz sme autom nechodili. Sem tam lízne nanuk, zmrzku, no nie je to prvykrat. Neviem, ci to riesit, ci cakat, ze sa to upravi. Mne prislo, ze babatko, nikdy nebude mat ten detsky pisklavy hlas. Ved stale sa to meni, ci?

patka06
16. aug 2025
@anonym_autor

@patka06 ale moze to trvat tak dlho? Mne sa to stane tiez, ale za 3 dni som ok. Teraz sme autom nechodili. Sem tam lízne nanuk, zmrzku, no nie je to prvykrat. Neviem, ci to riesit, ci cakat, ze sa to upravi. Mne prislo, ze babatko, nikdy nebude mat ten detsky pisklavy hlas. Ved stale sa to meni, ci?

@anonym_autor Keď som nedala pozor, vošli sme do chladného obchodu a boli tam 5-10 minút, zachrípnutie trvalo týždeň aj viac, ubúdalo postupne.
Sleduj, či sa to zlepšuje, Ak nie spýtaj sa pre istotu pediatričky.
Nanuk, zmrzku v horúčavách vôbec - to by nemali ani dospelí

ivanakal
16. aug 2025

Ja som bola zachripnuta skoro 2 tyzdne. Z klimy. Takze proste ochorela.

carduelis
16. aug 2025

Je teraz vlna covidu ktory sposobuje zachripnutie. Ja som tak bola zachripnuta 2 tyzdne, z toho 4 dni som nemala hlas.