Môj 3-mesačný nosí vecičky na 6 - 9 mesiacov
Ahojte, tiež máte také veľké deticky? Náš ma 3 mesiace a nosi už 74 😅na leto som mu kúpila 80 kraťasky trička ale obavám sa že z toho vyrastie do leta 😂
Nas sa narodil a vsetky 56ky som mohla rovno odlozit. Mal 62 a 68 od narodenia.
Áno, aj môj bol taká guľka v tom veku 😄 narodil sa tenký ako spageta a v tých 3 mesiacoch nosil oblečenie takmer na rok 🤣 po roku sa zas vytiahol do výšky, teraz v skoro 2r mu už zostal len kde-tu nejaký záhyb 🥴
Áno, tiež sme boli s oblečením dosť napred. Druhá vec je, že každá značka má danú veľkosť v skutočnosti inej veľkosti 😄 teraz máme pepco 92 a Lidl v pohode 74/80
sestra s malym presne to iste 😂 akoze normalne mala strach, ze ci s nim nieco nie je v poriadku alebo co, ale on len viac papal asi, lebo inak bolo vsetko ok :D len je to starost co sa toho oblecenia tyka, no :D je to asi aj financne narocne :D ale tak myslim si, ze su aj horsie veci, hlavne, ze ste zdravi🙂
Môj ma tiež 3m ale už zachvilu prechádza tiež na 74.
Moja dcéra na 3.5r a nosi oblecenie pre 5r
Nieje že by bola veľká ale ma dlhý driek
Je tucny alebo dlhy?
U nas to tak bylo. Ted ma syn 13m a nosi velikost 18-24, vahove i vyskove tam tabulkove spada, pediatricka si z toho dela srandu a pta se, cim ho krmime. Do budoucna ti poradim, aby jsi kupovala obleceni o velikost - tzn. 62 - 74 - 86, veci zahnes a nemusis stale kupovat nove 😅
@babulkomale má 6,5 kila 😄ale je aj dlhy, ja mám 180 cm a manžel 183 takže má byť po kom
Asi fakt zalezi od znacky a aj mamicky 😃 niektore sa chvalili ze ich deti uz nosia 98ku a pritom maju takmer tolko isto kil a cm ako dieta co nosi 86ku 🤷🏻♀️ Pri obleceni sa vacsinou riadi hlavne tou dlzkou, ale niektore znacky maju aj uzsie tie veci, ja som v decembri triedila vsetky 86ky na mensie ktore uz moze nosit a vacsie, ktore bude nosit tak na jar 😄
tiez sme to tak mali 🙂 manzel ma skoro 2 m, 15 rocny synovec je na tom podobne, tak sipim, ze dieta bude po nich, ono sa to potom kusok spomali, ma 1.5 roka a teraz sice stale nosi vacsie ako by mal ale uz to nie je take dramaticke, ze by to slo exponencionalne
Ja mám 8 mesačnú a oblečenie nosíme na 2-3 roky 😂😂😂
Ja mám zase opačný problém 😂 moje dieťa má rok a nosi veľkosť 6-9 mesiacov 😂
Aj ja som tak mala s dcérou a to sa narodila so 47cm. A doteraz rastie akoby sme ju polievali. Ale tiež ma pokom keďže otec ma 188cm.

Tak moje deti zdvojnasobili porodnu vahu v 6 tyzdnoch... vsetci... ako keby tiekla smotana s prsnika 😂 Kazdopadne v roku vyzerali "normalne" a dodnes su skor z mensich deti, proste genetika je genetika...