icon

Môj 9-mesačný syn stále plače

3. okt 2022

Krásny podvečer , som maminka dvoch synov 3 ročného a 9 mesačného k tomu čakáme tretie a som v 8tt tehotenstva , na deti od rana do večera sama .. muž v zahraničí v práci na 3 týždňovky.
Trápi ma že 9 mesačný syn neustále od rana do večera plače vkuse .. položím ho z rúk na zem , plače , sedím pri ňom na zemi plače , nevezmem ho plače , hrám sa s ním vešia sa po mne a plače .. už som z toho unavená a vyčerpaná je mi z toho smutno 😔 zúbok Jam vyšiel jeden mYslela som si že to potom prejde :( ale vôbec 🥲 som už zúfalá z toho prejde to ? Je to len obdobie ? Úzkosť ? Ďakujem za radu 🥹🥹

deti95060810
3. okt 2022

k lekárovi či nie je nejaký zdr. problém.... ak nie, tak potom separačná úzkosť.

autor
3. okt 2022

@deti95060810 nie je žiadny zdravotný problém .. už som sa to pýtala proste je taký lenže keď vám dieťa od rana do večera reve a doslova pili uši plačom je to na nervy..

deti95060810
3. okt 2022

poznám... naša slečna urevaná nič okrem revu nerobila... ani nejedla, nespala...
ako tak sa to zmenilo keď dosiahla 1 rok...
ale upišťaná je doteraz - a to má 14r.

tosomja
3. okt 2022

Do nosiča kým môžeš. Ja som nosila syna do 5mesiaca, kým mi brucho dovolilo

autor
3. okt 2022

@tosomja nemôžem som na rizikovom .. takže toto určite robiť nebudem dosť že ho nosím takto .. nie to ešte v nosiči .. ale ďakujem.

autor
3. okt 2022

@deti95060810 no zbohom , to mi volajte už teraz psychiatra 😂😂

monicka976
3. okt 2022

Doverne poznam, separacna uzkost, pomalilililinky sa to zacina lepsit, takze u nas zabera len cas a ako sa hovori - vyrastie z toho. Tiez mam este 3 rocneho v obdobi vzdoru a boja so surodencom, ktory mu "ukradol" pozornost...narocne 😮‍💨🥴

autor
3. okt 2022

@monicka976 ja mám pocit že u nás to neprejde 🥹

monicka976
3. okt 2022

Chapem ta, je to velmi narocne, mne maly ani minutu u nikoho nechce byt,len ja pri vsetkom a stale, inak rev ako keby som ho z koze drala, starsi si uz usi zapchava. Uz som sa radila s pediatrickou, psychologickou a nic neporadili, ze to je separacna uzkost a musi to prejst same 😒

eila88
3. okt 2022

Určite separacna uzkost, ja mam doma tiez 9 mesacneho a reve už ked sa mu otočím chrbtom, nie to ze od neho odidem. Ale ono to prejde...snad. A este horsie dni su ked ho trapia zuby. Ja mam k tomu prvaka a 4 rocneho, takze niekedy je to psycho.

ls56
4. okt 2022

Ja nemam radu, ale napisem: WAU. Uz len pri pomysleni,ze mam deti s tak malym vekovym rozdielom a tretie na ceste, ked ma maly len 9m, tak podlieham panike😁
Ja mam 9m a neviem si predstavit, ze by som bola uz v 2 mesiaci.😀 takze, respekt mamicka.

autor
4. okt 2022

@ls56 ďakujem 💙