Moja 11-mesačná dcéra je dosť vysoká
Ahojte baby. Mame 11 mesiacov a 2 týždne a včera sme boli na poradni. Malá je zdravá všetko okej ale jedine nacom sa pani doktorka pozastavila bola malej dĺžka. Meria 83cm. Vravela, že vyzerá ze Malá bude veľmi veľmi vysoká. Ja neviem prečo ale som sa zľakla. Môj muž má 185 a ja 170. Vysoká by mi nevadilo ale zľakla som sa aby nemala 190. Predsa len na ženu je to veľa. Možno ma.vysmejete ale som to doteraz neriešila ale keď obidve v ambulancii sa natom pozastavili tak som sa zľakla. 😞 mate skúsenosť?
@sono2 toto určite nie je pravda. To by po svete pobehovalo dosť veľa ľudí okolo 140cm. Sekla si sa o rok. Výška dieťaťa v dvoch rokoch krát dva by MOHLA zhruba sedieť. U dievčat sa dokonca odporúča násobiť výšku v 18-tich mesiacoch, pretože sa vyvíjajú rýchlejšie. Pozerala som tieto veci, pretože aj moja dcéra je od začiatku vysoká. Momentálne 10 rokov a 156 cm.

Staršia dcéra bola vždy väčšia /vyššia na svoj vek .. teraz má 14 rokov a má okolo 170 CM ,tiez som myslela že bude nejaká,,extra ,, vysoká ale má v pohode výšku..Ja mám 172 CM a manžel okolo 190 CM ..no v rodine máme aj 2 m chlapov
Mladšia je tiež veľká na svoj vek ,tiež máme 11 mes ale veru CM neviem