Moje 11-mesačné dieťa má problémové správanie
Dobrý deň syn má 11 mesiacov. Ale príde mi že není úplne v poriadku. S ničím sa skoro nechce hrať, a keď sa hrá tak len sekundu. Pri jedle je nervózny, non-stop kope nozkami, sklbe si uši jak masochista, keď je nahnevaný aj na mňa sa zahna,skrabne ma. Netuli sa, je úplne jak čert. Už som zúfalá
Je, to temperamentné dieťa, ktoré si začína presadzovať svoju vôľu a prejavovať svoje emócie. Úplne zdravé dieťa, ktorého budeš musieť vekom učiť ovládať svoje emócie,aby pochopil,čo je prijateľné a čo je už za hranicami. On, je ešte veľmi maličký.
Autorka, ako som ti písala, to dievča bolo ako anjelik, tak pokojne dieťa som ešte nezažila. A keď mi kamoška s revom volala, že k nám neprídu, že mala je úplne ako vymenená, vravím jej, že to nemôže byť take zle, nech prídu. A teda to dievčatko bolo extrémne. Nechápala som. A vyšli zuby, a opäť sa z nej stalo kľudne dieťa.
Môjmu malému vyšli zuby o dosť neskôr, som sa bála se toto zažijeme aj my 🤣
Jeminy, popísala si každé jedno nespokojné dieťa. Venuj sa mu, nechaj ho skúmat a objavovať svet. Ty od neho chces poslušnosť, toho také dieťa nie je zatiaľ schopné.
Sú deti, ktoré sa aj vo väčšom veku zaháňajú na rodičov, nehovorím ze je to v poriadku ale deje sa to a neznamená to, že každé také dieťa nie je normálne. Počas vývinu si prejdú kadečim. To co opisujes ty, je v norme, máš bežné dieťa a robíš z komára somára.
By som ti na deň dala môjho 4 ročného 😂😂 by si videla “problémové dieťa” tiež ma práve obdobie vzdoru 🤣
Také dieťa sa samo veľmi nepohra… Sed pri ňom na zemi a neutekajú mu. Bude spokojnejší. ;D

@janickacrazy dúfam ďakujem , fakt nemám v okolí žiadne bábo, lekárka je staršia tej príde všetko v poriadku