Moje 4-mesačné dieťa sa málo usmieva
Ahojte maminky, mam svoje prve dietatko. Zaroven je to prve dieta v mojej aj priatelovej rodine. Kamaratky este deti nemaju. Kedze to nemam s kym porovnat pytam sa vas 🤗 mam pocit ze moje dievcatko sa veelmi malo usmieva. Musim sa naozaj velmi snazit aby sa na mna usmiala. Ked pride niekto cudzi tak iba si ho obzera, ale usmev nikde. Ale ako pisem, socialny usmev ako taky ma, ale musim sa ozaj snazit. Ked je tesne po papani tak sa skor usmieva… ma 4 mesiace. Ked si pozeram bejake videa na nete tak mam pocit ze tie babatka v jej veku sa usmievaju stale… boli aj vase deti skupe na usmevy? 😀
Keďže je to tvoje prve dieťatko skade vieš ze to je malo?
Si myslíš ze ine deti sa usmievajú stále?
Pozeráš videa ktoré majú asi tak par sekúnd....ver tomu ze dieta nemá cely den úsmev na tvári.
Neporovnateľné neporovnavaj, každé dieťa je ine.
Tiež si nepamätám ze by sa.deti na niekoho škerili, este ma len 4 mesiace.
@vilma7 no nemusi to byt ze cely den, to som prehnala… ale ona sa usmeje dajme tomu rano ked vstane a potom ku veceru ked ju masirujem a robim opicky… subjektivne mi ti pride malo, aj ked sa jej cely den prihovaram, saskujem, spievam atd
Asi sa nema preco usmievat, ked vidi do akej rodiny prislo, kde ho mamina uz teraz oznacuje za dieta s diagnozou
Už teraz mu lezieš na nervy 😂
@anonym_autor A ma dovod? Konsolidacia, ekonomicky upadok, zabetonovana koalicia, a ked bude dospela, bude musiet byt minimalne multimilionarka pri tomto trende, aby dostala vobec hypoteku na prvy byt. Ty by si sa usmievala?
To su mi odpovede 😬 clovek sa normalne opyta, ci mal niekto dietatko takto skupe na usmev a vy tu pletiete diagnozy na ktore som absolutne nenarazala alebo politiku a ekonomicku situaciu 😵💫🥲
Keď bola moja bábätko, usmievala sa sem-tam, tiež väčšinou keď sme robili blbiny. Teraz sa viac mračí ako usmieva.😅 Úsmev príde.😉 Nie si sama, kto mal také bábo.🙂
@anonym_autor Nie kazde dieta je stale usmiate. Ja ani nepoznam dieta,ktore bolo casto vysmiate. Od 4 mesacneho chces vela. Cim bude starsia,tym sa bude viacej usmievat. Ono sa este len uci prejavovat usmev a radost. Neboj,mala je v poriadku. Praveze je dobre,ked skuma a obzera si okolie a ludi. Co tak pozorujem tak okolo 1.roku zacinaju byt deti usmievavejsie a viac sa usmievaju aj na cudzich ludi.
Usmev v 4 mesiaci byva sporadicky ide o to ze sa vobec usmieva, su deti ktore sa usmievaju viac ine menej. Zo skusenosti ti poviem ze pozreat videa nema vyznam aj ty ked zachytis tvoje dietatko ako sa usmeje a das to na net tak si moze niekto mysliet ze je tak stale ale nie je. Vobec sa tym netrap lebo ani nemas cim, naozaj. Skus si to uzivat aj ked mas asi obavy a neistotu lebo vsetko je prvy krat. Prajem vsetko dobre

Keďže je to tvoje prve dieťatko skade vieš ze to je malo?
Si myslíš ze ine deti sa usmievajú stále?
Pozeráš videa ktoré majú asi tak par sekúnd....ver tomu ze dieta nemá cely den úsmev na tvári.
Neporovnateľné neporovnavaj, každé dieťa je ine.
Tiež si nepamätám ze by sa.deti na niekoho škerili, este ma len 4 mesiace.