Moje 9 mesačné dieťa nemá separačnú úzkosť
Dobrý deň, moje dieťa ma 9 mesiacov a vôbec nemá separačnú úzkosť, môže to znamenať nejaký problém?
@beata_k Moja zlatá.Ja mám o 7 rokov mladšiu sestru a o 16 rokov mladšieho brata.Ja nemusím mať vlastné deti aby som si nepamätala 2 generácie detí.To, že zo ženy výjde dieťa ešte neznamená, že zožala celú múdrosť sveta.
Si myslíš, že každý vedec je rodič? Pochybujem.
Inak ja som bola dieťa tiež.Takže áno viem ako dieťa vníma matku 🤦🤦🤦.
Bud rada, pride neskor. V septembri ma mala 2 a ked ma vidi odchadzat je to des.
@beata_k Nebudem sa ďalej vyjadrovať 🙂.Už ti len odpíšem.
Ja som o tom nepočula.Ja som to videla, zažívala toto divadlo každé ráno od bábätiek.A kde bola chyba? Deti boli zvyknuté len na mamu a boli zvyknuté, že mama žije len pre nich a nemá právo si oddýchnuť.
To, že niektoré sa od detí ani nepohnú neznamená, že dieťa má diagnózu.Dieťa by sa možno časom ukľudnilo ak by matky tomu dali vôbec priestor aby si deti zvykali byť aj bez nich a nie hneď povedať, že 9 mesačné trpí úzkosťou.Veď ono nevie rozprávať tak ako na to niektoré prichádzate.
Poznám matky čo po týždni boli na hodinu v práci a dobrovoľne.Deti si zvykli aj na otca a sú úplne v pohode.A to nemajú ani 2 roky.Myslíš si, že tie ženy sa len starajú o deti? Stíhajú kopec ďalších vecí.
Niekedy stačí proste len odísť a nepýtať sa detí na názor.Majú totiž aj otca a je to tak isto rodič ako aj matka.Len ten vzťah sa buduje na rovnako od mala.
Ako prepáč, ale nebudem sa pýtať dieťaťa, že či ostane s otcom a pustí ma do sprchy.
Prečítaj si niečo o tom, že deti dokážu plakať za mamou aj v neskoršom veku.v.To, ale neznamená, že sa 6 rokov bude rodič prispôsobovať.To sa jednoducho nedá ani pri menšom dieťati ak chce žena nejak fungovať v domácnosti, starať sa o seba, mať chvíľu pre seba, musí ísť do práce.
A ešte sa sťažovať, že má žena priestor a má kľudné dieťa 🤷.Veď taká by mala byť rada, že môže byť aj ženou a nie len matkou.
Pekný deň.

Všetci sme deťmi svojich rodičov. Môžeme sa vyjadriť, ako vnímame vzťah ku rodičom. Nehľadáme diagnózy, hľadáme spôsoby, ako prekonať nevedomosť a ako porozumieť, prečo chápeme niektoré veci inak, ako ich chápu iní. Peace please