icon

Moje deti v jednom kuse plačú

dominikamacakova
4. sep 2022

Ja už neviem čo mám s nimi robiť. Oni stále revú a revú celé dni 🤦 Majú všetko čo potrebujú a ešte viac. Revú doma, revú na dvore, v kočíku, na ihrisku, v obchode... Proste to je každú hodinu/ polhodinu niečo. Na dovolenke revali non-stop. Boli sme tam celá rodina, každý sa s nimi chcel hrať, nosiť ich, ale oni nie. K nikomu na ruky, nehrať sa normálne iba revať. Kúpila som im rukávniky za 50€ , v ktorých chce údajne plávať každé dieťa. Oni? Len som ich dala do bazéna tak začali revať ako tury. Vybavila som im súkromnú jazdu na koni a čo robili keď sme tam prišli? Revali ako šialené. Chudák kôň 😩 Chlap je týždeň doma a je už psychicky na dne... Proste nech robím čo robím tak oni stále plačú. Ani jeden jediný deň som nemala kľud bez ich výlevov. Začína to hneď ráno keď sa zobudia. Už začínam mať pocit, že na tento svet prišli len aby ma dostali do hrobu 🤦 Proste otras.., ja netuším čo také robia ženy so svojimi deťmi keď im stále neplačú. Mne už aj každý hovorí, že to je hrozné, že sa dostanem za chvíľu na psychiatriu. Majú 2,5roka a 1r3m

Strana
z7
elisebah91
8. sep 2022

@ludp vďaka za rozpis....áno mám také deti, nie stále ale nájdu sa 🤪 žiadna empatia u mňa, už nič keď po dohode a prešľapoch sa ti vyskiera do očí .. naposledy, môj výbuch..dievčatá má prosili aby s ich silno hojdačka, ja som mala robotu s práškom a upratanim dvora(bolo u nás 11 detí)...tak sme si sľúbili, ze ja ich silno pohojdam parx a oni mi i v rámci ich možnosti pomôžu(donesú odrážadlo, pozbieraju hračky na miesto)...staršia ok, mladšia vbehla na tramposku a skákala ja som je viac ako3x povedala a poprosila aby išla pomôcť ako sme sa dohodli....nie nie ..len sa vysmieval do tváre...to ste mali vidieť, ako som vybehla do tramposky, zdrapla, schmatla a von ideš robiť....samozrejme rev obrovský, ja som sa tiež ukludnila a potom sme sa o tom rozprávali...viem, ze sa to dá riesit inak ale stále som len človek troch malých detí...keby mám jedno tak sa s ním dohadujem a riesim ale toto sa nedá ..🤷🤦 áno aj ja rozmýšľam nad nejakou brigádou keď bude malý väčší..lebo ako KO pre matku...ten pocit, že si mimo domu, riešis iné veci ..😍

lacibo
9. sep 2022

@dominikamacakova a nastavujes im dostatocne hranice? ..nie ich sa treba pytat, co sa kedy a ako robi, ale rodicia to urcuju..male deti sa nevedia rozhodovat.z toho mozu byt podrazdene..malym detom sa urcuju hranice...fenomen dnesnej doby je zial taky, ze deti doma absolutisticky vladnu...vyrasta egoisticka a neempaticka generacia malych " tyranov.".

vetthy
16. sep 2022

@doriiis aj mne sa zdá, že autorka chce byť najlepšia z najlepších, (a je frustrovaná, že sa nedarí, práve naopak) dať im "všetko", pričom, čo je pre ňu všetko, pre dieťa je bezvýznamné. musí ich krmiť, lebo ináč by nejedli vôbec nič. nuž, 30 rokov som zdravotníčka, ešte som nepočula o dieťati, kt, by dobrovoľne umrela hladom. zas, ked mu ponúknu 30 druhov jedál, nevie si vybrať, a má problém. deti spia s nou (aj mužom, tým pádom), čo je neskutočne nezdravé nad určitým vekom, to nerobili v minulosti ani najchudobnejší ludia, kt. bývali v jednom chatrči, aj tam mali deti svoje miesto na spanie, aj ked len šuflík pod posteľou rodičov, a asi vedeli, prečo.narúša to intimitu rodičov a pre dieťa vysiela sygnal, že je s rodičmi rovný, čo nemôže byť. jediné riešenie, či sa autorke ľúbi, či nie: prísne stanovené pravidlá, dôslednosť, rovnaká reakcia, rovnaké rituály, všímať, čo treba, nevšímať, čo netreba a hlavne byť v duševnej pohode.

doriiis
16. sep 2022

@vetthy ...to je zial ta dnesna vychova.Nebit,nekricat,nezakazovat,netrestat.Dieta na pediestal a nic dalej.Takito rodicia sa dobrovolne stali otrokmi svojich deti.Nicia tym seba a aj tie deti.

vetthy
16. sep 2022

@dominikamacakova podľa Vás koľko detí zomrelo dobrovoľne hladom?!

niki264
7. feb 2023

@dominikamacakova ja mám to isté, mám síce len jedno dieťa ale vkuse sa mu niečo nepáči, vkuse kričí.. tiež dá zabrať, nie ste v tom sama😅🤦‍♀️🙈🙈🙈

rebekarebekova
10. feb 2023

@dominikamacakova zmenilo sa nieco u vas? Snad uz je lepsie.

dominikamacakova
autor
10. feb 2023

@rebekarebekova nie nie, stále sú rozpišťané, každý jeden deň a hodinu kvôli niečomu rev 🥴 Kamoška ma upokojuje, že sa to zmení keď pôjdu do škôlky
@niki264 u nás sa nič nezmenilo, takže súcitím

rebekarebekova
18. feb 2023

@dominikamacakova a ty si na tom ako psychicky? Lebo deti niekedy fakt len zrkadlia rodica..

dominikamacakova
autor
20. feb 2023

@rebekarebekova myslím si, že som na tom psychicky úplne v pohode, neberiem drogy, nepijem, nemám žiadnu duševnú poruchu, normálne fungujem v spoločnosti 😀 ale keď deti majú dni, týždne keď sa im nič nepáči, nechcú spať atď tak už mám nervy samozrejme. Ae posledné dni sú celkom dobré, aj pekne zaspávajú a ani moc nepištia, hrajú sa 🤔

rebekarebekova
1. mar 2023

@dominikamacakova super zmena, nie?

dominikamacakova
autor
15. mar 2023

Tak nakoniec som chcela ísť so staršou k psychologičke, ale doktorka jej najskôr urobila odbery a zistilo sa, že má anémiu 😐 Takže tá nervozita, neschopnosť sa normálne hrať a všetko okolo bolo z nedostatku železa. Aspoň viem, že nie som neschopná matka 😅

Strana
z7