Moje dieťa nechce spať

eva93
25. jan 2017

Žienky poraďte čo mám robiť, môj 10 mesačný syn sa každú noc okolo 1 zobudí a nechce spať. Niekedy nám s mužom trvá aj 3 hodiny kým ho uspime, som ztoho už unavená a neviem si rady..Máte niektorá takúto skúsenosť?

magmolatus
25. jan 2017

Naša sa budí doteraz a to má 2 roky. Zvačša je to skor len potreba dotankovať mliekom a spí dalej.
Zalezi aj kedy idete spat, ta nasa chodi vseliako nadivoko. Takze ked vstane na nas vkus priskoro nejak to musime rozdychat.

tandn
25. jan 2017

Moj maly ma dva rocky a zacal sa tiez casto budievat aj xkrat za noc a neviem co je tomu pricina. Vecer ked ho dam spinkat tak zaspi bez problemov. A v noci sa zobudi z nicoho nic a zacne plakat tak dam mlieko alebo cajik a na chvilu to pomoze a potom zas vyvadza. Uz chodim s obavou spavat kedy ma zobudi a potom uz nespim ani ja.

vodavodickova
25. jan 2017

nam robila toto dcerka asi polroka...ked mala 1,5-2 roky. v noci sa zobudila a 2-3 hodinky "zurka"....unavena bola dost,davali sme si zalezat aby bola vybehana,vyvetrana,ale nebola to zaruka uspechu...preslo to,hoci obcas to urobi este,ale uz ovela zriedkavejsie.
neviem co to bolo,ale snad to rychlo prejde🙂

janma
25. jan 2017

Take to prebudenia mala aj nasa ked mala cca 8 mes.2 hodinky bola hore potom uz bola hladna dala si mliecko a zaspala. Urcite to odznie roznych nespankovych faz bude vela raz budete na to spominat ako my. Teraz ma nasa slecna skoro 4 r, ale ziadny super spac nie je. Prespi celu noc len ked niekto pri nej spi inak sa zobudi aj 5 krat.

angie74
26. jan 2017

@eva93 Skúste si dať premerať v byte geopatogénne zóny, možno má umiestnenú postieľku na zlom mieste, detičky sú na to citlivé...

jozod
27. jan 2017

nám pomohlo chodiť na dlhé prechádzky pred spaním a aby malý veľa chodil, potom sa to zlepšilo.