icon

Môže ísť 2 mesačné dieťa na vychádzku, keď je sychravo?

1stars111
23. nov 2012

je pre 2-mesačné dieťatko vhodné aby išlo na vychádzku keď je vonku sychravo alebo keď prší ? /keď prší napr. na balkón /, nemôže ochorieť z vlhkého vzduchu ?

Strana
z2
martinano
23. nov 2012

Ja zastavam nazor, ze s detmi sa chodi von za kazdeho pocasia a kazdy den

lady511
23. nov 2012

nam s amala narodila v novembri minulí rok a ked mala asi mesiac aj čosi,,bolo snad aj mínus 10 a chodiĺi sme..na radu pediatra a aj iných mamičiek dieta niej z cukru ked je nababušene samozrejme primerane k vekua ročnému obdobiu,,kludne chod,,určite to len prospeje 😉

habibi78
23. nov 2012

nieeee..... ked mrholi nechod s dietatom von....ked fuka tiez nie....ked je zima vooooobec a ked je teplo to uz absolutne nie!!! 😝 kym vonku nie je viac nez -10 tak v pohode za kazdeho pocasia by malo byt vonku....

renab
23. nov 2012

@evatko jasné že môžeš do tých -10 (pokiaľ nefúka vietor, lebo ten zvyšuje chlad a pocitová teplota je omnoho nižšia), keď dieťa primerane oblečieš a nepôjdeš s ním von na pol dňa (však aj jesť musí 🙂 ), tak nevidím dôvod, prečo by si nemala. môj najmladší narodený v decembri bol von hneď na druhý deň po prepustení z nemocnice.

ollako
23. nov 2012

Ja som s prvym synom chodila von stale za akehokolvek pocasia, ked mrholilo dala som igelit, ked fukalo, dala som cez kocik deku , tak aby muu nefukalo do budy (niektore kociky to maju vo vybave, a chodila som aj v mraze, riadne zababusila...ak sme boli doma preplakal cely den, ja som nemohla aj tak pri nom nic spravit, tak sme chodili von a na navstevy...kde mi povarovali, lebo som bola psychicky na dne, rano som mala depky, ked som pozrela von a hnusne pocasie, ale aj tak sla, inak by som skoncila na liekoch, fajne som aj schudla, pri druhom som nechodila bolo mu jedno kde spi chvalabohu , a uz som sa fajne zagulatila 😉 , zatom som psychicky vyrovnanejsia 😎

kathy253
23. nov 2012

Ja som s mojim drobcom bola prvy krat von uz ked mal asi tyzden. Pre dieta je to zdrave lebo nachyta imunitu. Moj drobec bude mat rok v decembri a este sme neboli niejak važne chory mozno raz. Ci bola zima alebo sychrave pocasie stale sme vysli von aspon na pol hodinku.

hirunka
23. nov 2012

Kludne mozes ist von s babatkom, len ked je hmla by sa nemalo lebo Im to skodi na hlasivky

andrejka1983
23. nov 2012

jasne že možeš, my sme tiež chodili od narodenia a za každeho počasia, moja dcérka doteraz a to ma už cez dva roky spí vylučne len v kočiary a musí sa snou prechádzať aby sa jej natriasala riťka 🙂 myslím, že ma aj dobru imunitu ani neviem či sme niekedy boli aj dlhšie chorý ako den dva 🙂 takže sa neboj.....a to či je bábatku vonku teplučko si odkontroju tak že ju chyť za noštek, ak je teplý tak mu nie je zima, hoc líčka ma studene, dôležitý je teplý nožtek 🙂 to mi vravela doktor a platí to fakt

lila77
23. nov 2012

doporucujem von za kazdeho pocasia a co najdlhsie tak aj lekari doporucuju a funguje to vyskusane su zdrave take deti

zuzu31
19. jún 2013

ja od malicka chodim s detmi za kazdeho pocasia, aj pri - 16 spali v kociku ze im trcali iba nosy, a do fusaka ku nozickam som dala plastove flase s horucou vodou aby im nepremrzol fusak az na telo... ked sa po 3 hodinach zobudili flasa bola stale tepla .. takze pohoda .. deti so zdrave a nepoznaju lekarku

ked je dvojrocne tak mu mozes uz vymysliet taku aktivitu aby sa hybalo, a treba primerane obliect

Strana
z2