icon

Môže pes ublížiť novorodencom?

Milé mamičky!
S manželom čakáme dvojíčky. Doma však máme problém. Máme 2-ročnú fenku Rose a nevieme či si ju máme nechať alebo ju dať preč. Aj keď je veeeľmi milá a rýchlo si zvykne na nových ľudí, manžel sa bojí, že by mohla bábetkám ublížiť. Máme ju veľmi radi, no však sa ai veľmi bojíme. Žije s nami v dome.
Poraďte prosím

Strana
z2
bosoriak
5. feb 2015

Ano, pes moze ublizit novorodencom. Ale rovnako moze ublizit novorodencom aj noz, nepredpokladam vsak, ze vyhadzete z domu vsetky noze. 🙂

Pes si dovoli len to, co mu dovolite vy. Dohlad je vzdy potrebny, ale pes detom vela da. Ci po psychickej alebo imunitnej stranke.

dencatko
19. feb 2015

My máme 1 ročného maltezaka.. Tiež som nevedela čo bude robiť aké pi týždni si zvykol aj na malého a stráži mu postielku.. chráni ho počas dňa q ked place ta obuči aj on... Nosí mu loptičku aby sa s ním hral... Určite si psíka nechajte.

lucinocka
19. feb 2015

Bola to laska na prvy pohlad...po mesiaci som doniesla z porodnice male babo, pes ma obisiel bez zaujmu a rovno ku malej... uz su spolu 2,5 roka a jedna na druhu neda dopustit... Mala pozicia vsetky hracky co ma doma, porozdava babiky, ale psa neda nikomu, ani pohladkat ani podrzat... Pes, ked bola mala v kociku a niekto sa priblizil, skocil hore na kocik a vrcal / co bol zaujimavy pohlad vidiet maltezaka zo zeme vyskocit hore na kocik 😀 / nikdy nebola chora, natahuju sa o hracky, jedna druhej kradne, spolupracuju, ked treba vymysliet somariny / roztocit toaletny papier v zachode/ ale su nerozlucna dvojka...nikdy by som psa nedala prec , kvoli dietatu, ak nie je vazdny dovod...lebo plusov je urcite viac ako minusov...

barca1983
23. feb 2015

Ahoj, my mame troch psikov vo veku 5-12 rokov. Nikdy nemali radi deti. V novembri sa nam narodil syncek. Miluju ho a chrania, hoci cudzie deti nadalej nemaju radi. Urcite by som psika prec nedala.

nikuska00771
9. mar 2015

Mam 6 r.fenku jack russela a v januari narodene dievcatko. Ani na sekundu som nerozmyslala nad tym, ze dam psa prec. Psika mam rozmaznaneho tak zo zaciatku taky tyzden trvalo kym si zvykala, no teraz na malu nedá dopustit, ked zamrnci uz uteka ku postielke kontrolovat ci je vsetko v poriadku. Ale samozrejme nenechavam ju pri malej samu, ked napríklad zaspinka v posteli, lebo nechcem aby ku nej vyskocila a olizovala jej tvaricku 🙂

lenuska215215
18. júl 2024

môj novorodenec vyrastá s kaukazskym ovčiakom,aziatom a stafordom 🤣🤣🤣a žijeme všetci v pohode

Strana
z2