icon

Môžem ísť na kúpalisko s mesačným bábätkom?

rebeka3333
15. jan 2023

Ahojte baby chcela by som dnes spraviť vylet sestre aj bratovi na kúpalisko do turčianskych 🙂 kúpanie je vnútri 🙂 ale mám aj malého mesačného syna či môžem s ním normálne ísť na kúpalisko s tým že my dvaja by sme sa nekupali ale len by bol vo vajíčku ďakujem

Strana
z3
saxana000
16. jan 2023

A to ho nechas dychat ten chlorovy odor 3 hodiny?

dominikamacakova
16. jan 2023

@iwesska tak to áno... Veď sa mohli utopiť 😳

ajka0207
16. jan 2023

@rebeka3333 to vážne si čo len minútu premýšľala ísť s dvoma malými deťmi a novorodencom sama k bazénom? Ako si si to akože predstavovala? Veď trojročné je úplný drobec. My sme v podobnej vekovej zostave boli na kúpalisku aj s mužom a mali sme čo robiť. Ale aspoň viem že nie som úplne strelena matka, lebo toto by nenapadlo ani mňa

rebeka3333
autor
16. jan 2023

@ajka0207 nie sama s ocom môjho malého 🙂 mame pohode vzťah len rodina nám nevyšla 🙂 a on si stále vychádza s deťmi 🙂 sama jasne že nie 🙂

zorkahorka
17. jan 2023

V tom teple sa tam množia rozne baktérie, bude to tam lietat vo vzduchu jefna radost... mesacne babo je fakt velmi male. S kocikom ta tam asi nepustia

dencaveresova
20. aug 2023

@44janica44 že ani do obchodu😂 názorný príklad že vás život detmi skončil. To dokedy ju chcete mat zavretú doma? Moja mala mala mesiac a mala sopel a vyriešila to odsávačka a morská soľ 😊 nič strašne za dva dni bolo po probléme.

minenkak
Autor odpoveď zmazal
gubcikova
20. aug 2023

@minenkak
@dencaveresova téma bola založená január 2023 takže už zrejme na Tom kúpalisku boli/neboli

44janica44
20. aug 2023

@dencaveresova moja zlata práve preto ze si chcem zivot s dieťaťom užívať tak som ju netrepala ako mesačnú po obchodoch a ani v case vysokeho vyskytu respir. Ochoreni. Po prvé dieťa z toho nič nemá, po druhé viem čas s dieťaťom tráviť oveľa lepšie ako kocikovanim pomedzi regale v obchodoch.
Ozaj nepovažujem za vrchol zábavy každý mesiac odsavat sople batolatu.
Miesto toho sme čas trávili v prírode, na výletoch, hraním.... a výsledok dieťa bolo za 2 roky choré presne 3x, čo je upchaty nos a zelené sople doteraz nepoznám. Čas s dieťaťom sa da tráviť aj inde ako doma alebo v obchode a hlavne oveľa zmysluplnejsie ale chápem ze su mamicky co považujú každodennú prechádzku po auparku za životne dôležitú .
Moje dieťa je sikovne, všetko vie skôr ako kažu tabuľky takže si predstav ze to nebehanie po obchodoch v zime tomu dieťaťu len a len prospelo. 🙂

Strana
z3