icon

Môžem s dieťaťom von, keď kosia trávu?

9. apr 2024

Nemam ist von s dietatom 10m ak vonku kosia trvavu?
Zevraj moze dostat alergiu ...

monnci2226
9. apr 2024

sak bezte tam kde nekosia.... urcite naraz nekosia v celom meste/dedine

maryetta
9. apr 2024

Prosim ta odkial to mas? Myslis aj ked doma dvor? Lebo bezne kosim a deti okolo mna.

zojazoja
9. apr 2024

😀To teraz pol roka nepôjdeš s ním von ci ako?

beata_k
9. apr 2024

Ak raz nema alergiu, tak nema. A z kosenia ju nedostane. Ved nebudes stat pri kosacke a obdivovat ju.

tehotna40
9. apr 2024

To čo je za somarina zasa, bože ženy. Ja viem , že sa tuto otázku pýtaš asi seriózne ale človeku tu už niekedy rozum stojí na tomto koni. Véd to je hrozne. Ani vedľa jedla by nemalo byť aby nedostalo alergiu? Pokiaľ dieťa nemá alergiu diagnostikovanú nechajte ho robiť všetko, zoberte ho všade... samozrejme ruka v ruke zo zdravým rozumom. Máme rodinný dom, kosime my,kosia susedia, deti nám bežne pritom behajú pod nohami, spia v kociku vonku a pod... kľudne choďte von, je krásne. Pekný deň 🙂

jaskolka
9. apr 2024

Ja som kosila pri dcere prakticky od jej narodenia, je májová, čiže sa kosilo vlastne stále a každý naokolo. To by, nemohla ísť vonku asi nikdy 😊Nemá nijaké alergie, nič. Najorv spala v kočíku,keďže bola bábätko, potom normálne sedela v športovom a pozerala, co robím, a teraz už behá za mnou a "kosí" aj ona s detskou kosačkou.

domka222
9. apr 2024

Skôr by som sa opýtala, že prečo len 10m?

teki1
9. apr 2024

@domka222 To je mesiacov.nie metrov.😉

simona20201309
9. apr 2024

Kvôli hluku by som išla tam, kde nekosia. Mne ten zvuk hrozne vadí. Z toho alergiu nedostane, ale ak ju má, tak sa môže prejaviť.

pribinak
9. apr 2024

Na dedine by si 3/4 roka nechodila s dieťaťom von? Či ako?

viestta
9. apr 2024

Nebolo by od veci, keby si si o tych alergiach na travu nieco precitala. j ten co ti povedal ten blud by sa mal dovzdelat. Alergia na travy je alergia na pele trav, nie na pokosenu travu. Aj senna nadcha je len alergia na pel, ale vola sa tak, lebo sa prejavuje v case, ked sa susi seno, ale so senom nema nic viac ako to, ze v tom istom obdobi kvitnu rastliny, na ktore je clovek alergicky.

domka222
9. apr 2024

@teki1 ja že len na 10 min,keď sa tak bojí kosenia🤣

januska12323
9. apr 2024

Myslíš, že keď ovonia pokosenu trávu získa alergiu?

teki1
9. apr 2024

@domka222 Ja zas čítala 10metrov od domu,ako za korony.🙂 Tiež sa mi vtedy blbo vysvetľovalo,že alergiu nemôžu odo mňa okoloidúci dostať.🤨

vladino212
9. apr 2024

Môžeš ... Ale nedávaj ho pred kosačku a bude to pohode 😉

10zabka
9. apr 2024

niekedy si myslím, že témy sem zadáva niekto úmyselne, aby bolo čo pridávať na Žltého sloníka. Dnes už druhá (možno ich bolo viac, veľmi fórum nesledujem), ku ktorej sa radšej nevyjadrujem, s názvom: Som tehotná a zjedla som čokoládu Deva... som vďačná, že v dobe môjho tehotenstva a po narodení dieťaťa ešte internet neexistoval. Ľuďom chýba zdravý, sedliacky rozum....

sojorez
10. apr 2024

Skor ako alergie by som sa bala odstreleneho kamienka. Vlastna skusenost pocas jazdy autom s otvorenym okienkom... Vyhra v sportke je viac pravdepodobna 🤦🏼🤣

luliu
10. apr 2024

Pomooooc. Ja nechápem tieto otázky, veď existuje internet, si niečo prečítaj, kým uveris takejto kravine.

Áno môžete ísť von a z kosenia dieťa alergiu neziska 🙄

maialeo
10. apr 2024

Možno si sa nemala rozmnožovať.

jesenzima
10. apr 2024

Môj syn chodi, od kedy chodí, kosiť trávu s manželom na veľké trávnaté plochy 😃 nemá alergiu ani neohluchol 🤪