Môžem s dieťaťom von, keď kosia trávu?
Nemam ist von s dietatom 10m ak vonku kosia trvavu?
Zevraj moze dostat alergiu ...
Prosim ta odkial to mas? Myslis aj ked doma dvor? Lebo bezne kosim a deti okolo mna.
😀To teraz pol roka nepôjdeš s ním von ci ako?
Ak raz nema alergiu, tak nema. A z kosenia ju nedostane. Ved nebudes stat pri kosacke a obdivovat ju.
To čo je za somarina zasa, bože ženy. Ja viem , že sa tuto otázku pýtaš asi seriózne ale človeku tu už niekedy rozum stojí na tomto koni. Véd to je hrozne. Ani vedľa jedla by nemalo byť aby nedostalo alergiu? Pokiaľ dieťa nemá alergiu diagnostikovanú nechajte ho robiť všetko, zoberte ho všade... samozrejme ruka v ruke zo zdravým rozumom. Máme rodinný dom, kosime my,kosia susedia, deti nám bežne pritom behajú pod nohami, spia v kociku vonku a pod... kľudne choďte von, je krásne. Pekný deň 🙂
Ja som kosila pri dcere prakticky od jej narodenia, je májová, čiže sa kosilo vlastne stále a každý naokolo. To by, nemohla ísť vonku asi nikdy 😊Nemá nijaké alergie, nič. Najorv spala v kočíku,keďže bola bábätko, potom normálne sedela v športovom a pozerala, co robím, a teraz už behá za mnou a "kosí" aj ona s detskou kosačkou.
Skôr by som sa opýtala, že prečo len 10m?
Kvôli hluku by som išla tam, kde nekosia. Mne ten zvuk hrozne vadí. Z toho alergiu nedostane, ale ak ju má, tak sa môže prejaviť.
Na dedine by si 3/4 roka nechodila s dieťaťom von? Či ako?
Nebolo by od veci, keby si si o tych alergiach na travu nieco precitala. j ten co ti povedal ten blud by sa mal dovzdelat. Alergia na travy je alergia na pele trav, nie na pokosenu travu. Aj senna nadcha je len alergia na pel, ale vola sa tak, lebo sa prejavuje v case, ked sa susi seno, ale so senom nema nic viac ako to, ze v tom istom obdobi kvitnu rastliny, na ktore je clovek alergicky.
Myslíš, že keď ovonia pokosenu trávu získa alergiu?
Môžeš ... Ale nedávaj ho pred kosačku a bude to pohode 😉
niekedy si myslím, že témy sem zadáva niekto úmyselne, aby bolo čo pridávať na Žltého sloníka. Dnes už druhá (možno ich bolo viac, veľmi fórum nesledujem), ku ktorej sa radšej nevyjadrujem, s názvom: Som tehotná a zjedla som čokoládu Deva... som vďačná, že v dobe môjho tehotenstva a po narodení dieťaťa ešte internet neexistoval. Ľuďom chýba zdravý, sedliacky rozum....
Skor ako alergie by som sa bala odstreleneho kamienka. Vlastna skusenost pocas jazdy autom s otvorenym okienkom... Vyhra v sportke je viac pravdepodobna 🤦🏼🤣
Pomooooc. Ja nechápem tieto otázky, veď existuje internet, si niečo prečítaj, kým uveris takejto kravine.
Áno môžete ísť von a z kosenia dieťa alergiu neziska 🙄
Možno si sa nemala rozmnožovať.
Môj syn chodi, od kedy chodí, kosiť trávu s manželom na veľké trávnaté plochy 😃 nemá alergiu ani neohluchol 🤪

sak bezte tam kde nekosia.... urcite naraz nekosia v celom meste/dedine