icon

Môžem urobiť výnimku a zapnúť televíziu na Vianoce?

24. dec 2024

Mamicky, ktore nechcete este aby vase deti pozerali tv aspon do tych 3 rokov. Mozem dnes urobit vynimku? 🙈 Predsa len su Vianoce a chcem si pustit rozpravky co idu cez den. Samozrejme maly nebude nacapeny na tv. Jeho to bavi max 10 min a ide si svoje. Ale dnes by som chcela mat pustenu tv cely den. A od zajtra zasa rezim par minutovych pozerani. Robite aj vy taketo vynimky na sviatky? 😁 Tie mamicky ktore maju pustenu tv kazdy den, prosim nepiste mi. Kazda mame svoj nazor. Dakujem krasne a stastne a vesele 🎄

hederamonstera
24. dec 2024

🙄

cyberk
24. dec 2024

Nemozes, tento jeden den ho tak zblbne, ze bude mat vaznu diagnozu z toho. 🙈

ibrunova
24. dec 2024

Ty si jeho matka, snáď sa nikomu nemusíš spovedať, že budeš mať telku pustenú. Urob, ako chceš ty. Niekedy už fakt čumím na tie otázky..

ivik4
24. dec 2024

Nemozes ,musis trpiet potichu 😃

amonet
24. dec 2024

ja mam zasadu. vychovavat v zdravom vztahu k technologiam. u nas bezi telka a ona si sklada puzzle vedla v kuchyni a neriesi telku

kaca222
24. dec 2024

Odhliadnuc od toho, že si neviem predstaviť, aby telka bežala celý deň, tak podľa mňa môžte urobiť výnimku ☺️

ukgirls
24. dec 2024

umna ide tv od rana do vecera.. kedze nemam rada ticho a rada pocuvam slovensky jazyk v pozadi .. tv je pustena len ako kulis alae moc sa nepozera.. mala nikdy na nom zavesena nebola ...ani si ho nevsima a to ma jeden aj v izbe-zapadnuty prachom .. takze to ,ci si ho nechas pusteny cely den alebo len 10min neovplyvni,ci si z neho spravis zavislaka ...

biglovemom
24. dec 2024

V ziadnom pripade!! Ziadne vynimky !!! Boze chran 🤣🤣🤣🤣🤣

really8
24. dec 2024

My ti to tu dovolujeme ked sa sama nevies rozhodnut

januska12323
24. dec 2024

To sú zas otázky.

sima234
24. dec 2024

Tak najprv sa pýtaš a potom napíšeš, že každá máme svoj názor 🤦‍♀️ Tak sprav podľa svojho názoru 👍

svetlonos
24. dec 2024

Pokial mas zdrave dieta, kludne môžeš pozerať. Niekedy mozog nedokáže spracovať tie rychlo meniace sa obrazy a konkretne deti s tým majú veľký problém. Ale v 1,5 roku to aj tak nevieš. Kludne pusti. Nášho prvého telka v tom veku nezaujímala, mladší hladi ako na svätý obrázok. Teda vtedy keď zapnem niečo staršiemu tak tu minútku pozrieť. Potom ho beriem spat.
Mňa osobne by inak telka rušili ale mat jedno dieta tiez pozerám a neriešim 🙂
My inak telku ani nemáme uz roky, pozrieme filmy na PC bez reklamy a cielene ake chceme my. Maly tak isto a len víkend. V tyzdni škôlka, tak nehrozi.
Tak a mas moj pohľad z domácnosti bez televízie 😁 Kludne pozeraj! My sme mm pozrieme večer popolušku cez bimer na stene 😆

lucia13022023
24. dec 2024

My si púšťame vianočné pesničky od 1.12 a moje dieťa to baví tak 3 minúty 🤣 na obľúbenu si zatancuje a potom si ide svoje

minesasubu
24. dec 2024

Kludne si zapni tv a uživaj vianočný program

slavomira236
24. dec 2024

Ked som buvala v byte mala som kuchynu s obumyvackou tak telka bezala stale nijak to detom neublizilo. Teraz na dome pozeram len vecer kedze obyvacka je na poschodi. Dcerka do 2,5 roka ani nevedela ze telka existuje nejaka. Az v skolke zistila ked im sem tam zapli. Nelkznala rkzpravky ktore uz ine deti poznali

diewcatqoo
24. dec 2024

A taki ludia maju aj volebne pravo...
Hadam nepotrebujes na nieco take odobrenie cudzich ludi. Ved si matka, ty zodpovedas za dieta. Ak chces, tak pusti, ak nie, tak nie. Neboj, tie 3 minuty, co vydrzi na to pozerat, dietatu nesposobia ziadnu psychicku ujmu.