icon

Môžem zobrať nesediace bábätko na sánkovačku?

st_277
22. jan 2022

ahojte, mala ma skoro 6m a este nesedi, je nejaka moznost ju zobrat na sanky pripadne su nejake doplnky na sanky take aby nebola v sede ? Ja som na nic nenarazila…
p.s.- samozrejme ju nechcem pustat z kopca..len miesto kociara troska ju povozit na sankach..🙂

eeffka
22. jan 2022

Sak mu daj do sanok vankus 🤦‍♀️

jaja20
22. jan 2022

Dcére sa narodila v novembri,v decembri sme išli na Vianoce k rodičom na sánkach a v pohode to bolo,bola vo fusaku.

evaachesa
22. jan 2022

Keď ju dáš ležať tak nie je problém 🙂

turga
22. jan 2022

poradim taky tuning 😀 prvy syn mal tiez v zime pol roka, nahodili sme sportovu cast z kocika na sanky, upevnili utahovackami a maly sa pekne posankoval 😀 cize len sme vymenili podvozok 😀

st_277
autor
22. jan 2022

@evaachesa
@turga
@jaja20 dakujem pekne za odpovede 🙂 presne nieco take som chcela pocut❤️
narozdiel od effkky, ktora zjedla vsetku mudrost sveta 😅

jaja20
22. jan 2022

@st_277 🙂

mamina0078
22. jan 2022

Ja by som dieta tak nedala pokial nevie sediet jednak Ono Z toho nebude mat nic ziaden zazitok ani spomienku na druhej strane pokial dieta same nevie sediet sa nema davat do polohy sedenia zo zdravotnych dovodov ... Vsak pockaj do novembra-decembra kedy napada prvy sneh a vtedy uz bude aspon mat Z toho zazitok

andreatytler
22. jan 2022

@st_277 Podla mna kludne. 6 mesacne uz nie je novorodenec. Tu hodinku v polosede na sankach zvladne bez problemov.

eeffka
22. jan 2022

@st_277 nezjedla mudrost sveta, ale mam dieta co sa narodilo v zime 🤦‍♀️ niekedy staci jednoduche riesenie

lululilien
22. jan 2022

@turga aj ja raz som videla podobný tuning😄. Kočík s vaničkou položený na sánkach a priviazaný uťahovačkami. Tato ťahal a mama držala madlo.

turga
22. jan 2022

@lululilien darmo clovek je tvor kreativny 😀

lucinka1988
22. jan 2022

@st_277 jasneze, do ľahu na sane, mne tam malý pravidelne spával aj 2 hod

evaachesa
22. jan 2022

@eeffka a čo má s tým vankúšom akože urobiť? To som nepochopila 😏

eeffka
22. jan 2022

@evaachesa ved podlozit do pololahu pod chrbat,predpokladam se sanky maju opierku

katrinka8
22. jan 2022

Ešte mi napadlo, ak máte vajíčko/autosedačku, tak to nejak upevniť na sánky.

evaachesa
22. jan 2022

@eeffka nesediace dieťa by som nepodkladala...nech leží tak ako obvykle v kočíku 🙂 tomu dieťaťu to bude aj tak jedno či je v sánkach alebo v kočíku 😄