Môžem zobrať nesediace bábätko na sánkovačku?
ahojte, mala ma skoro 6m a este nesedi, je nejaka moznost ju zobrat na sanky pripadne su nejake doplnky na sanky take aby nebola v sede ? Ja som na nic nenarazila…
p.s.- samozrejme ju nechcem pustat z kopca..len miesto kociara troska ju povozit na sankach..🙂
Dcére sa narodila v novembri,v decembri sme išli na Vianoce k rodičom na sánkach a v pohode to bolo,bola vo fusaku.
Keď ju dáš ležať tak nie je problém 🙂
poradim taky tuning 😀 prvy syn mal tiez v zime pol roka, nahodili sme sportovu cast z kocika na sanky, upevnili utahovackami a maly sa pekne posankoval 😀 cize len sme vymenili podvozok 😀
Ja by som dieta tak nedala pokial nevie sediet jednak Ono Z toho nebude mat nic ziaden zazitok ani spomienku na druhej strane pokial dieta same nevie sediet sa nema davat do polohy sedenia zo zdravotnych dovodov ... Vsak pockaj do novembra-decembra kedy napada prvy sneh a vtedy uz bude aspon mat Z toho zazitok
@st_277 Podla mna kludne. 6 mesacne uz nie je novorodenec. Tu hodinku v polosede na sankach zvladne bez problemov.
@turga aj ja raz som videla podobný tuning😄. Kočík s vaničkou položený na sánkach a priviazaný uťahovačkami. Tato ťahal a mama držala madlo.
@lululilien darmo clovek je tvor kreativny 😀
@st_277 jasneze, do ľahu na sane, mne tam malý pravidelne spával aj 2 hod
Ešte mi napadlo, ak máte vajíčko/autosedačku, tak to nejak upevniť na sánky.

Sak mu daj do sanok vankus 🤦♀️