icon

Musí 12-týždňové dieťa v noci cikať?

10. aug 2023

Mamicky prosim babo ma 12t a v noci neposala ani raz je to v ppriadku ?
Vecer plakala, zaspinkala ak o deviatej, plac, krcovity, s ruckami ako keby skrabala a cmulala si placek a papat nechcela kojim babo a len trosicku vody pila
Ci nemusi v noci vobec piškať ?

pribinak
10. aug 2023

No mala by.

pininka1
10. aug 2023

Určite by mala

riamia91
10. aug 2023

Moje deti cikali iba, keď sa zobudili. Napríklad na kojenie, ak spali celú noc, mali plienku suchú hneď po zobudení, za to ráno v priebehu hodiny som musela plienku aj 2x vymeniť.

kp7333
10. aug 2023

Zvxsenu teplotu nema?

miska_r
10. aug 2023

My máme tiež trojmesačné bábo a kým sa nezobudí ma suchú plienku. Večer okolo 8 ho nakojím a spí ako drevo až do štvrtej rána, až po tomto rannom kojení začne cikať. Cez deň potom ciká normálne, každú chvíľu meníme plienku.

ivangeline
10. aug 2023

Moje 4 vsetci v noci v tomto veku cikali...menej/viac ale ciknute bolo.

anavixy
10. aug 2023

Zalezi od viacerych veci. Pokial dieta prijima dostatok tekutin, prospieva, je pokojne, nema ani zvysenu teplotu a pocas dna ma dostatok (5-8) pocikanych plienok, tak v noci mocit nemusi. Sice maloktore dieta nemoci v noci, ale zas povinne to nie je (za predpokladu, ze bolo splnene vyssie uvedene). Treba odsledovat ci cez den dost moci, idealne aj prud mocu - nech ju rozbalenu a sleduj. A dalsia vec je, ze preco dojcene 3 m dieta pije vodu? Pories si dojcenie, pokial dieta bude odmietat papat a mocenie cez den tiez nebude dostatocne, alebo sa prida nepokoj, plac ci zvysena teplota horucka, tak treba odobrat moc (sacky kupis v lekarni) a ist k pediatrovi.
V noci teda ani nepapa? Nebudi sa? Spi v zavinovacke?

brnacik
10. aug 2023

Mne sa tiež párkrát stalo, že ráno bola sucha plienka. No hneď pri prvom rannom kŕmení to všetko dobehla. Skontrolujte, ako sa správa bábätko, ci nemá horúčku, ci papa v poriadku. Ak by sa to opakovalo častejšie, radšej by som ho nechala pozrieť u pediatra

kitycat
11. aug 2023

Vodu nemas co zatial davat. Iba koj a sleduj tie pocikane plienky.

Ziadne experimenty vazne 💕