Naj spánková poradkyňa
Ahojte maminky,
Poprosím vás kto ma osobne skúsenosti so spankovu poradkynou a je naozaj dobra tak odporučte. Potrebujem skresat spanky na 2 synovi + ich natiahnuť + zaspi len v kociku. Môže byť z Čiech aj SK.🙂 nevadi mi zaplatiť ked nam to ma pomoct. Ďakujem vopred za akékoľvek referencie.. na webe som pozerala spanek miminek a tak ďalej a niektoré mozu az v lete tak preto chcem vedieť kto naozaj pomoze. Dakujem.
@babyttcirl my sme mali lepší spánok bábätiek ale mala som rozpačité pocity...v podstate som si nakoniec pomohla sama aj keď ma nasmerovali na nejaké veci. denné spánky sme okresali na dva ale v noci je aj tak nonstop hore (čo sa mne nepáčilo že už v noci nemám dávať malej vôbec mlieko (nemá ani rok))...a hlavne komunikácia len cez email a keď chcete volať len v dohodnutú hodinu ale viete že pri malých deťoch sa to nedá vždy na minútu ...ja by som skôr brala asi taku ktorej môžem hocikedy zavolat, samozrejme keď zrovna nebude môcť tak zavolam neskôr a samozrejme že nie cez víkendy alebo v noci...viem že ľuďom aj pomohli ale niektorým vôbec....budete musieť každý deň ráno zasielať podrobný harmonogram dňa,aj jedál atď...to som ráno po otrasnej noci niekedy nevládala...
@aschkimka no presne niečo podobne som pocula od známej.. tam sa teda nechystám 🙄
pozri este spinkajbabo alebo babiesandsleep, obe holisticky pristup bez vyplakvania dietata. ak je to to co hladas 🙂
@babyttcirl hovorím že v niečom pomohla ta pani, ale v podstate by som na to došla aj sama...ale vravím s nočným spankom vôbec nepomohla..aj mne dcéra spávala len v kočíku a dokonca v izbe, už ani nie vonku len v izbe a sama som ju potom naučila na postieľku...ak by som vedela pomôcť, kľudne mi napíšte
@aschkimka super a ako ste to urobili na tu postielku? Nechali ste vyplakat?
@babyttcirl v žiadnom prípade nenechavam vyplakavat... urobila som to tak že ona sa budí cca o 7 je hore 2,5-3h a ide sa spat (má rok a už od 6-7m spáva len 2x, ten druhýkrát spí po 3-3,5h). zatiahnem závesy, prebalim, dám do postieľky, pustím šum, spravím mliečko a potom ešte vonkajsie žalúzie pustím a je úplná tma, len nechám pootvorené dvere nech vidím na ňu, dám jej UM, zaspáva pri Tom a keď dopije, dám jej cumlík, dám ju nabok alebo ona sa dá a hladkam jej noštek a niekedy aj po ockach a niekedy po chrbatiku a po 5-10min zaspí. potom dam šum na 30min, síce ona sa väčšinou presne na 30tu minútu zobudí ale ešte ju uspim znova, nevie sa bohužiaľ vždy dostať cez tú 30tu minútu bez prebudenia ...noci sú katastrofa...ale cez deň mi toto funguje na 100%. veľa ľudí hovorí že dávať UM na spanie v postieľke kazí zuby, podľa mňa je to sprostosť, čistim zúbky ráno a večer.

@babyttcirl Lepsi spanok babatiek (web aj instagram)