icon

Najlepšia kozmetika pre novorodencov

anicka2626
4. apr 2025

Ahojte , akú kozmetiku dávate /ste dávali novorodeniatkam ? Ďakujem

lucia13022023
4. apr 2025

@anicka2626 žiadnu 🙂

patka06
4. apr 2025

občas Rybilka na zadoček, okrem toho nič, len čistá voda

pribinak
4. apr 2025

Fakt žiadnu. Všetko tie šamponiky a geliky a mlieka je to zbytočná chemia a tvrdý marketing

Čo potrebuješ je čistá voda, lueh, mydlo na ritku a krémik proti zapareninam

jaass
4. apr 2025

Žiadnu. Keď raz das bábätku kozmetiku, tak už stratí tu svoju babatkovsu vôňu 😇

maryetta
4. apr 2025

Pri prvom som davala ale az neskor na odporucanie dr-syn sa extremne lupal-skoro ako ked spali slnko.
Inac ale nic.

minesasubu
4. apr 2025

Na začiatok stači Mydlo na zadok umývať len po potrebe
Sprchový gél šampón olej do kúpeľa som začala používať až po pol roku možno aj neskôr
Avšak od 3 mesiacov som ho vždy po absolvovaní Lekcie plávania umyla s dětským olejom myslím že to bol hipp

masandra
4. apr 2025

@anicka2626 žiadnu, ale aj by bolo bábätko exemove, tak jedine Malinna produkty 🙂

taktotedanie
4. apr 2025

Nic nic nic
Weledu na zadok ked bolo treba

lasona
4. apr 2025

Detske bylinkové mydlo a detsky olej welleda tuším sme mali...na ritku krem na zapareniny z dm.

lucialucy43
5. apr 2025

Ja a sestra použivame pre naše ratolesti Odylique
Šamponik a gel v jednom je to aj pre batoľatá moja malá ma citlivu pokožku a tento šampón je presne vhodny a je hypoalergénny.prirodne zloženia Harmanček Levanduľa vyťažok oliv olejček aj pre detičky čo maju sklon k atopií proste našim detičkam sadol veľmi je to tento https://zerotoxic.sk/products/odylique-detsky-j...

leuska1997
5. apr 2025

@anicka2626 nám dobre robí mustela ale tiež som dávala až keď bol starší , cca od 5 mesiaca. Skôr son nedávala nic

lev26
8. apr 2025

@anicka2626 za mňa toto a na ritku sudocream . Ale keď mala cervenu ritku daky fľak alebo niečo tak pytiol je to zázrak. A olejčeky len od johnson 😁