Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik
Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?
Ahojte, mohla by som niekoho poprosiť o zaslanie knižky návod na prežitie pre bejby na mail blazenajam@gmail.com. Budem veľmi vďačná. Ďakujem.
ahojte, ktorá z vás by bola taká zlatá a poslala mi knižku návod na prežitie pre bejby v pdf? buď na mail alebo skype. Píšte IP, pošlem kontakt. Vďaka
ahojte, môžte mi prosím tu knižku tiež poslať na email na lenkagondarova@gmail.com.. bola by som Vám moc vďačná 🙂
Ahojte kočky, bola by som veľmi vďačná, ak by mi nejaká dobrá duša poslala na mail jana.kasanovska@gmail.com Návod na prežitie pre bejby a Hned to bude anjelil. Mne aj momu malemu anjelikovi by to velmi pomohlo 🙂
ahojte dievcata a maminky.pozeram, ze vsetky mame zaujem o tuto knihu-NAVOD NA PREZITIE BABY- ako sme sa zhodli je financne narocna a na uloz to som nasla len hned to bude anjelik, uz stahujem, tak teda aj ja prikladam svoj mail a ak sa najde dobra dusa co ju ma a posle mi ju budem velmi vdacna.... riynka11@azet.sk
ahojte. ak by sa t našla dobrá duša, ktorá by mi mohla poslať knihu v pdf "Návod na prežitie pre bejby a Hned to bude anjelik". Vopred ďakujem
ahojte, ak to je niekto ochotny poslat, tak poprosim navod na prezitie pre bejby na maja.sivcova@gmail.com. Hned to bude sa da stiahnut, ale tato nie ☹ Dakujem
ahojte maminy 🙂 mohla by som Vás aj ja poprosiť o knižku "návod na prežitie bejbey" dakujem Vám veľmi pekne .. moja emailová adresa je urbanov.lucia@gmial.com alebo na skype Lucia Urbanová (luckabosorka11) dakujem vopred
vy vsetky neviete varit,ci????to nejaky Bukovsky Vam dava rozumy????
Zdravím všetký. Tu možno nejde o to, že by niekto nevedel variť, ale je zaujímavý aj iný pohľad na stravu. Bukovský je takisto vedecký pracovník, ktorý sa vyzná do jednotlivých procesov fungovania organizmu a skôr by som sa prikláňala o radu u takéhoto človeka, aj keď sa samozrejme nedá dodržiavať striktne jeho rád, pretože aj deti sú rôzne a nie každé je ochotné jesť prevažne len zeleninu alebo ovocie... Preto máme záujem o tieto knižky, aby sme mali možnosť nazrieť aj na inú stranu varenia a iných rád o starostlivosť o dieťa a vybrať nejakú zlatú strednú cestu.
ahojte, chcem vas poprosit, kto ich mate stiahnute, mohli by ste ich dat na ulozto.cz, lebo teraz momentalne tam nie je ziadny link, dakujem za vsetky maminy. Katarína
aj ja by som poprosila dobru dusu ktora ma navod na prezitie pre bejby ci by mi ju neposlala z.zuzcakova@gmail.com
dakujem
ahojte maminy, taktiez by som niekoho velmi pekne poprosila, ci by mi mohol poslat "Návod na prežitie pre bejby" v pdf? na alena.vysucanyova@gmail.com , velmi pekne dakujem
ahojte baby, poslete mi prosim bukovskeho do mailu ? alenazathurecka@gmail.com, dakujem pekne
Ahojte baby, viete mi prosím poslať knihu Navod na prezitie pre bejby v pdf. Môj e-mail je janoscova.maria@gmail.com dakujem pekne!
Ahojte.. aj ja vas poprosim o knizocku navod na prezitie pre baby.. tu druhu mam.. dakujem
moj mail remenova.mirka@gmail.com
Baby ak niektorá chcete knižku Hneď to bude anjelik, pošlem ju za poštovné, mám ju vytlačenú na A4, ale nie je zviazaná.
@lenadka Ahoj, je Tvoja ponuka ešte aktuálna? Ďakujem, Lenka
@lienockalenka áno je aktuálna, napíš mi adresu do IP, pošlem ti ju 😉
@mirka_nr
@majushka91
@alenka6102
@alenka1984
@zuzulkazu
ahojte chcem vás poprosiť ak máte knižku návod na prežitie pre bejby v pdf. mohla by ste mi ho niektorá poslať môj mail je veronika.bin@gmail.com vopred dakujem.
@verkavb ahojcek, prosim Ta zohnala si pdf knizky ? ak ano poslala by si mi ?
velmi by som bola povdacna eva.lekaren@gmail.com

ahojte, mozte mi, prosim, poslat knizku navod na prezitie pre bejby na mail mkadlec80@gmail.com, dakujem velmi pekne