Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik
Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?
@rebelka2014 Prosím Vás, ak ste sa ku knihe dostali, alebo viete o niekom kto ju má v PC, môžete mi prosííím napísať? 🙂 (myslím časť návod na prežitie)
@violaceus ja som si nakoniec kupila ;)
Ak by chcel knihy niekto kupit mam obe na predaj. Uplne nove
@zvedavamt pyta odomna heslo
Ahojte, ma niekto v pdf knihu Bukovsky-Hned-to-bude-anjelik ? Na uloz to je uz zmazana a dalsia uzamknuta :/
nechysta sa prosim niekto predat knihy Navod na prezitie pre bejby a Hned to bude anjelik?
Nik nema ma predaj?
Ja mam
Ahojte kupim za rozumnu cenu navod na prezitie + hned to bude milacik... viete mi ponuknut prosim? Alebo je niekde dostupna aj online? Dakujem
v cestine su obe knihy dostupne na martinuse aj pantarhei
to je teda mánia po tých knihách 😀 a všade vypredané...
ja by som sa chcela spýtať.. ozaj je lepšie mať pokope celý komplet alebo kľudne postačí mať len tú s receptami? ako som písala, je problém sa k nim dostať, ale bukovský recepty ešte trocha prepracoval a vydal samostatné vydanie v októbri tohto roka...
tak či mi teda postačí len tá a nemám sa naháňať aj za druhou 🙂
vďaka
mate niekto na predaj knihu navod na prezitie pre bejby a hned to bude anjelik????
@jolanda1111 mam
@jolanda1111 ja tiez mam
Ja mam obe spolu na predaj. Ak by bol zaujem,piste IP. Cen dohodneme urcite 😉

@jajatko Ahoj čítala som že si veľmi spokojná s knihou od Bukovského Hned to bude anjelik ...
Chcem si ju aj ja zakupiť ale chcem sa opýtať čo hovoríš po čase na tie recepty? Sú dobré? robila si ich?
Ďakujem 🙂