icon

Nebaví ma hrať sa s deťmi

13. nov 2022

Neviem prečo,mňa tie detské hry vôbec nebavia.Chodit s autíčkami alebo hrať sa s bábikami.Mam dve deti chlapca a dievča.Spolu sa moc nezahrajú keďže kazdy má iné záujmy.Mna skôr baví keď ideme všetci niekam na výlet,keď robíme spolu úlohy alebo pracovné zošity,keď pozeráme spolu rozprávky alebo len tak sa rozprávame čítam im knihu.No hrať sa neaku hru s hračkami a vymýšľať pri tom ja vôbec neviem.Este loptove hry keď hráme spolu alebo schovávačku to tiež je dobré.Aj spoločenské hry sa dajú,lebo sú tam pravidlá a hrane podľa toho,nemusím nič vymýšľať ako sa hrat.Manzel hovorí že som divná.Tak isto nebaví ma chodiť na detské ihriská,ani som nikdy nechodila s deťmi.Ja som s nimi chodila na prechádzky,do lesa,do prírody a tak.No neviem,ste niektora podobne na tom,či len mňa nebaví každá činnosť s deťmi?

Strana
z2
marzuz89
13. nov 2022

@mikadooo vsetci rodicia sme mentalne inde ako nase deti 😉 hra a venovanie sa detom v ziadnom pripade nie je mrhanie casom, ak teda nemyslis iba roleplay, babiky, auticka. Ina hra - tvorenie, spolocenske hry, knihy.. To tie deti bytostne potrebuju aj v tom veku skolkarov.

simona20201309
13. nov 2022

Všetko zlé je na niečo dobré. Aspoň sa nemusíš so svojimi deťmi naťahovať o kocku z lega alebo autíčko 🙈
Ja to neznášam, keď sa pohltim do hry a vezmú mi niečo čo je pre mňa v tej chvíli životné dôležité. (,,zlé ber s rezervou, samozrejme ze to nie je zlé)
Nepreživaj to. Každá sme v niečom perfektná, v niečom menej perfektná 😀

clarissa96
13. nov 2022

No neviem, mne to príde trosku zvláštne. Ako bolo už písané, však rodičia a deti sú mentálne inde. Ale deti sú malé len raz, prečo sa neprekonat.. ja napríklad, keď sa trapim v práci, lebo mám čosi náročné, tak si nahlas povzdychnem, ze chcem ísť domov a hrať sa na princeznú, a už som tým nakazila aj kolegov 🙂 a ide mi len o to, ze to baví dcéru, a to je dôležité.

mikadooo
13. nov 2022

@marzuz89 ja sa radšej s deťmi rozprávam a ich počúvam 🤷. Hrať sa nerada hrám, takže k tomu neinklinujem a deti to vedia. Myslím si, že to nie je chyba, jednoducho som iná ako napr. ty. Ale nemyslím si, že je na tom niečo extrémne zlé, že sa nehrám s deťmi. Ale - teda - občas sa hrám 😁.

dominikamacakova
13. nov 2022

Mňa to tiež nebaví, hlavne s 2,5 ročnou. Ona sa chce hrať s my little pony, skákať po mne atď. Mňa to doslova vyčerpáva 🙈 Keby si chcela skladať puzzle, alebo čítať knihu, maľovať alebo vyrábať tak nemám problém

marianarem
13. nov 2022

Tak vidis, nie si vobec sama. My s muzom sa tiez snazime sklbit rodicovstvo s tym, co bavi nas. Ja ho zapajam do varenia a pecenia, manzel do gazdovania okolo domu a do vselijakeho rozoberania a opravovania. Jasne, ze sa aj prekoname v niecom kvoli malemu, ale musi tam byt aj to nase, inak by sme rychlo vyhoreli.

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
12katka21
13. nov 2022

Som na tom rovnako. Dokonca sa mi stava ze ked uz ma teda velmi chcu zapojit do hry tak si k nim sadnem....na minutu chytim auticko a o chvilu sa pristihnem ze upratujem 🙂🙂🙂

tanya65
13. nov 2022

@lydiasabolova som introvert a bavi ma take hranie sa s detmi 😉

lasoli
14. nov 2022

o ja zo mam tak isto sko ty uplne akurat na to ihrisko s nimi tiez zajdem.So starsou som sa hrala na babiky a nebavilo ma to konevne sa uz nemusim;)Dvojicky sa same vyhraju.A tuez ma babia ulohy,spol hry s nimi puzzle,a vylety najviac do orirody na bicykel s nimi,nmv preco by si mala byt divna aj tak im vela casu venujes.Co si akoze divna?Malokto sa hra s dermi na babiky.

zorkahorka
15. nov 2022

Vydrzim sa hrat 5 minut 😀 ale na detske ihriska s nimi chodim. Konecne si sadnem a oddychujem 😅 tie preluezky su vyborny vynalez. Deti ich potrebuju

Strana
z2