icon

Nečakaný strach dieťaťa z vody

11. okt 2025

Ahojte mam 1,5 rocneho synceka. Manzel ma casto sluzobky, na ktore chodime s nim, zvacsa sa prespava na hoteloch, kde sa da aj vyuzit bazen ci wellness, kym manzel riesi svoje pracovne zalezitosti. Syn od malicka rad chodil do bazenika, na plavanie pre babatka, miloval vodu. Dnes sme sa vybrali na bazen, on spustil taky vreskot, cely sa triasol, krical, ze sme sa museli naspat obliect a ist prec. Druhykrat to teda asi nejdem skusat. Neviete co sa mu mohlo stat? Zly den? Nepaci sa mu prostredie? Regresia? Ja to vobec nechapem…vzdy sa tesil z vody, vedel sa tam vyhrat. Vdaka za pripadne rady

lindayaaa
11. okt 2025

@anonym_autor nebolo v tom bazene nieco co ho mohlo vystrasit? Alebo teplota? Mozno nemal den.

tenerifka
11. okt 2025

@anonym_autor mozno inkubuje nejaky virus, nedobre sa vyspal.... Ved uvidis neskor

autor
11. okt 2025

Praveze my sme sa k tomu bazenu ani nedostali. Len uvidel bazen a ludi a zacal vrieskat🤷🏻‍♀️

danica2711
11. okt 2025

@anonym_autor vydrž, nenúť ho, po čase vyskúšaj iný bazén, možno sa mu niečo nepáčilo v tom konkrétnom prostredí, v takom veku ti to ešte nevysvetlí. Ak sa to bude opakovať aj inde, tak zase len trpezlivosť, ono ho to prejde, je ešte maličký, obdobia "lásky a nenávisti" sa budú opakovať, zo skúsenosti s mojimi deťmi viem, že odoznejú o to rýchlejšie, čím menej si to budeš všímať

domak2
11. okt 2025

Moj do cca 1,5r miloval sprchu a kúpať sa doma. Z jedného dňa na druhý tam mal hystericke záchvaty. Asi od cca 4 rokov sa dal zase umyť bez revu, ale stale to nie je pozitívny zážitok 😅 A bazény to boli ina kapitola, vždy reval v šatni, ze tam ísť nechce, potom bol cely šťastný v bazéne a potom zas reval v šatni, lebo ešte nechcel ísť. Moje nervy uz veru nie sú co boli. 🫠

autor
11. okt 2025

Dakujem dievcata, mne to len prislo zvlastne. Nenutila som ho, sli sme radsej do hernicky. A vecer sa ani sprchovat nechcel. Bohvie co ma v tej malej hlavke🤷🏻‍♀️😀

reuska1
11. okt 2025
@anonym_autor

Dakujem dievcata, mne to len prislo zvlastne. Nenutila som ho, sli sme radsej do hernicky. A vecer sa ani sprchovat nechcel. Bohvie co ma v tej malej hlavke🤷🏻‍♀️😀

@anonym_autor Moja dcera v priblizne takom veku sa tiez zo dna na den zacala bat vody. Akejkolvek tečúcej. Ani riad som nemohla umyvat pri nej. Vo vani uz musela byt napustena, vtedy sa okupala. Ako prislo, tak aj odislo 🙂