Nepokojný spánok 10 mesačného bábätka

zuzugal
27. júl 2017

Moja o par dni 10m dcerka spi hrozne nepokojne..najprv som to od jej narodenia pripisovala refluxu...ten uz ale dost ustupil..
Ako sa zacala pretacat na brucho cca od 6m, vkuse sa prevaluje, celu noc....ked idu zuby je to des...do toho mrnci, alebo sa rozplace ked narazi na mantinel(mam 2aby sa nebuchla)....
Ja nic nespim kvoli tomu...ona aj spi, ale mrnci, dam jej cumel pomoze na chvilu...niekedy spavala celkom ok..ale teraz je to des...
Otoci sa na brucho, podsunie pod seba nohy, dvihne zadok a ide do predu, narazi na prostel a dookola sa toci, mrnci....naucila sa stavat na nohy, tak asi je to tym..ale uz to trva viac ako mesiac, ze je to takto zle...
Prosim prejde to?riesit to nejako?...
Viem ze cestovanie po postielke je u vacsiny deti normalne ale toto sa mi zda extrem...celu noc takto ....prosim pomozte!

lindt
27. júl 2017

A spinkat spolu si neskusala? Ja to riesim jedine tak. Odkedy sa vedel pretacat a neskor lozit-cista katastrofa. Tak spi medzi nami a ked sa preberie,dam prso a spinka dalej. Nam toto pomohlo a funguje to.

janickacrazy
27. júl 2017

@zuzugal Moj prvý syn spával pokojne, druhý nepokojne, tretí pokojne, je to povaha proste. Mohla som sa aj na hlavu postaviť, nič nepomáhalo, boli sme aj na neurologii a všetko ok, len vraj nedozretá CNS, takže preto. Upraví sa to časom. Nám tiež pomáhalo trochu spať spolu, ale fakt len trochu.

zuzugal
autor
27. júl 2017

@janickacrazy to nam nepomaha...och jaj...a kedy vam to preslo? :(

zuzkazuzicka1983
27. júl 2017

Ako keby si písala o mojom synovi, presne toto robí aj on, už dva mesiace. Odkedy sa vie posadiť katastrofa. V noci sa mi posadí v postielke a je aj hodinu hore. Ked zaspí, tak zase len pomrnkáva.

jankadr
27. júl 2017

Moja 10 mesacna to robi tiez.spi so mnou,ale v noci nakojim a spi dalej.do 3 minut vybavene.proste vsetko prejde.a zacalo to pretacanim a teraz sa presne stavia na nozicky.proste maju toho drobci vela,tak to v noci riesia😉mam uz druhe dieta,tak to neriesim.a prvy to robil tiez a vsetko raz prejde

ivanecka0602
27. júl 2017

aj my teraz doma toto riesime...

jankadr
27. júl 2017

A pre toto som bojovala ako levica,aby som dojcila a mala v noci "pokoj".lebo clovek nevie,ci ma dat mlieko alebo cumel a mamine rozhodovanie drobca zobudi😂takto nakojim,polozim a spim dalej.

vinetuu
27. júl 2017

ahoj, neviem ci babo kojis, nezaspi pri kojeni? pri tebe nespi lepsie??
no a ak si bola s malym medzi ludmi ci si mala navstevy, tak ho skus umyt, okupat v odvare z cistca lesneho. Odvar musi byt silny. mozem napisat aj viac ak mas zaujem.

kika831
27. júl 2017

@zuzugal ako keby som o nasom 6 mesacnom drobcovi citala. Neskutocne je pohyblivy a do toho zuby- ze konecna. Ale ja som uz na to zvyknuta. Starsi syn mi takto otrasne spaval 3 roky, teraz ma takmer 5 a je ukazkovy spac 👍. Neurobis s tym nic, jednoducho musi dozriet CNS. Ja to riesim tak, ze ked su velmi zle noci, dam maleho k sebe na postel. Ked sa prebudi, dam rychlo mliecko alebo caj. Ale su aj noci, ked uz od 3 sa hrame. Nevadi. Vsetko to prejde, len musime vydrzat. Tes sa, ze mas zdrave dietatko, len proste zle spava. Drzim palce

zuzugal
autor
27. júl 2017

@vinetuu napis prosim ta...nekojim bohuzial :( ...

janickacrazy
28. júl 2017

@zuzugal Nám to prešlo až okolo 2,5roka, proste som sa pri nom veľmi dlho nevyspala, stále dačo bolo, bud sa hemžil alebo ochkal, mrnčal, občas dačo aj vykríkol zo sna, teraz mám 20mesačného syna a ten spí krásne pokojne, ani neviem, že je vedľa v postieľke, vobec sa nehemží, žiadne zvuky, proste nič. Občas ho idem skontrolovať, či vobec dýcha.