icon

Nešetrné čistenie nosa u bábätka.

elizabeth88
10. nov 2018

Dobry den.Pisem ako ustrachana mamina,co si sype popol na hlavu.Dnes som si vsimla,ze mala ma na okraji nosa velky napoly zaschnuty susen-len ho vybrat.Uz som sa nevedela dockat,kedy pojde spinkat,ze si trocha oddychnem,tak som si povedala,ze jej ten susen vyberiem prstom,nechcelo sa mi ist po vatovu tycinku.-vlastne bol takmer vonku.Silnym tlakom som ho posuvala von a von,ani som sa moc nepozerala,no islo to zle,tak napokon sa podarilo.Len-teraz pozeram a zrak ma neklame-mala ma tu dierku vacsiu ako tu druhu a celkovo nos vyzera inak...Som tlacila asi rilis na tu pevnu stedovu vnutornu cast nosa,ktora od seba oddeluje nosne dierky.Uz som si aj poplakala...Toto by ma nikdy nenapadlo,ze mozem babu sposobit.Mala teraz spi a ja sa zozieram vycitkami.Zazila niektora nieco podobne?Dakujem za vsetky rady a nazory,aj tie odsudzujuce,patri mi to.

Strana
z3
jeemima
11. nov 2018

@elizabeth88ja si nemyslim ze si mohla ublizit, ale ja mavam napr od porodu zlateho stafylokoka v nose / chytila som pocas mojho dlheho pobytu v nemocnici po porode - viem to lebo mi pred odhcodom robili testy kvoli darovaniu mlieka/ no a raz za cas sa mi ozve a mam vyslovene nesumerne nosne dierky jednu doslova pripuchnutu a aj ma boli na dotyk. nesumernost vidno volnym okom tak preto mi napadlo ci skor toto nie.

elizabeth88
autor
11. nov 2018

Mna este napadlo,ze v juni padol na nos a vtedy sa mu Chvala Bohu ziadna zmena neudiala,ze ci to s tym nahodou nejako nemoze suvisiet...tiez mi to pripada zvlastne..

elizabeth88
autor
11. nov 2018

@jeemima Pred tym ako som to vyberala mal ten nos v povodnom stave.Dokonca som ho kratko predtym fotila,ked sedel v jedalenskej stolicke doobeda..Tak myslim,ze toto asi nie.Inak to,ze v nemocnici si to chytila,je fakt sila..

elizabeth88
autor
11. nov 2018

@jana_eyre este som sa jej ho ani nedotkla odvtedy,ale ked poutieram po papani,alebo pritlacim trocha flaskou,ked pije,tak v pohode.

jeemima
11. nov 2018

@elizabeth88 tak neboj to bude urcite ok

elizabeth88
autor
11. nov 2018

@jeemima Dakujem.

elizabeth88
autor
15. nov 2018

Dievcata a zeny,rozpravala som sa s orl detskym lekarom,ktory mi potvrdil,ze aj pri takejto manipulacii je mozne ohnutie priehradky,septa...Pisem to len preto,aby ste mali tu informaciu .Nie ze by bolo treba byt zas prehnane opatrna,No cistit nostek radsej spravnym a beznym sposobom.

Strana
z3