Nezaújem otca o dieťa
Ahojte som slobodná mama. Chcem sa spýtať ako to celé zvládate vy slobodné mamičky. Hlavne ak otec dieťaťa nemá takmer žiaden záujem o dieťa. Mám takmer ročného chlapca,je krásny, šikovný. Jeho otec sa na nás vykašľaľ,ešte si spravil aj dieťa s druhou. Čo sa týka financí tak to mi prispieva. Len ma štve,že sa na neho veľmi málo pýta. A celkovo malý poriadne ani nevie kto je jeho otec keďže ho chodí pozerať len veľmi málo. Mám úžasnú rodinu,ktorá mi veľmi pomáha. Zaujímajú ma však vaše rady,príbehy slobodných mám. Ďakujem
@trudy123 inak, asi to nestihneš ale práve beží na JOJke Super mama o slobodných mamičkách 😉
@prevenar ty máš prosto recept na šťastný život! 😂 Nepozeraj veľa rozprávok a telenovely. Ľudia nie sú len "kvalitní a nekvalitní". Počas života sa totiž mení nielen pozorovateľ, ale aj ľudia okolo neho. Niektorým to trvá dlhšie, niekto to zvládne za chvíľu, ale naozaj sa meníme...
Napíšem ti takto..prečo ta to trápi? Ze sa nezaujíma o dieťa? Áno jasne lebo je to jeho otec ale načo mi ho pripomínať načo mu tlačiť do priazeň niečo čo je jeho?.... Mala som taky istý problém.A vieš čo? Nakoniec sa dcérky vzdal osvojil si môj manžel malú a hotovo... Všetko je o človeku ak berie dieťa ako omyl ako vec ktorú môžeš vrátiť tak to ani ocom nevolaj.... Je to hanba a raz v živote pochopí o co prišiel.... Staraj sa o neho s veľkou láskou sused sa na seba a časom príde niekto kto si ta bude vážiť aj s tvojim dieťaťom a nahradí mu Oca ktorý zato stoji
naco si vsimate prevenara?
sam predsa potvrdil, aky je hlupy, ked napisal, ze nic necita, iba sa vyjadruje.
no proste tlčhuba, jazykomlatič a hlava duta - hotovy politik. ked ho klepnu, zajednavam si jazyk, bude mat masko fajne jemnucke a vypracovane. 🙂
@moonlight1210 nemyslím, on je celý taký v kŕči, žlčovitý.. nejedla by som ani náhodou.
@sosovica pekne si to napisala. Otec nie je ten, ktory dieta splodil, ale ten ktory ma on zaujem, ktory sa stara, ktory mu da potrebnu lasku. Aspon ze peniaze posiela. Ale tiez by som si nerobila tazku hlavu z toho. Podla mna chlap raz pride na to, co spravil. O co sa pripravil, ked sa o svoje dieta nezaujimal, no potom uz bude neskoro, ale je to jeho rozhodnutie.
@ertlovik18 časom aj tie peniaze vymení zato aby mala pokoj od človeka ktorý len spravil a nestará sa... Aj on sám pochopí a vzdá sa ho lebo načo platiť keď môžem dať do vrecka.... Ja som už ani o peniaze nestala časom. Ja som. Chcela mať pokoj od neho chudák chudákov. Ostane ale určite raz poviem. Dcérke co sa stalo. Ako. To bolo aby nebola. Ukratena
@prevenar ten zabiak, to je Tvoja fotecka? Nuz, necudujem sa, ze si zakomplexovany😀
@prevenar mas novu fotku?
@dskjhfdlkdjhl nechajte prevenara venovať sa dôležitým veciam mimo koníka, tešiť sa z dokonalej rodiny a šťastného, naplneného života - ak na neho reagujete, zaspamuje každú tému, na ktorú narazí, keď sa začne nudiť a v podstate robí takú chrena, čo do všetkého pchá nos, aj keď k téme nič prínosné nepovie, iba sa povysmieva. Súhlasím s @moonlight1210
@duun budes si musiet zvyknut na fakt ,ze realita sa nezmeni napisanim akeho kolvek mnozstva nezmyslov 😀
zena si vybera otca svojho dieta a potom maju obaja - aj zena aj dieta to co im obom ta zena vybrala . tym to konci . ak chce zena riesit nieco ohladom tohto , musi sa velmi dobre zahladiet spat na svoj vyber a hlavne na dovody, ktore ju k tomu vyberu viedli ..kedze si kludne mohla vybrat niekoho uplne ineho.
tak isto si budes musiet zvyknut, ze ti tu realitu z casu na cas pripomeniem , aby si nezabudla 😉
este chcem podakovat uvedomelejsim zenam za podporu pod mojimi prispevkami, je osviezujuce vidiet, ze sa najde dost zien s realistickym pohladom na svet. 🙂
@prevenar v zásade mužov a teda aj seba degraduješ na zásobník semena, ktorý poslúži a žiadnym iným spôsobom ďalej do deja nezasahuje - muž v tvojej realite nemá žiadnu zodpovednosť = je iba oplodňovateľom a nič iné by od neho nemalo byť očakávané. Ak žena čaká rovnocenného partnera, tak je to naivná chuderka, ktorej sa treba blahosklonne vysmiať. Tvoja subjektívna realita je veľmi smutné, choré miesto. Ale budem rada, pripomínaj sa ako memento, akým "mužom" sa vyhýbať oblúkom a ako nesmie dopadnúť výchova mužského potomka v rodine.
@sosovica len na to tiez treba vystihnut ten spravny cas, kedy to povedat, aby to vedela uz potom vsetko spracovat a pochopit a vziat si z toho nieco 🙂

@prevenar ty naozaj veris tomu, ze ludia su staticke a v case a priestore nemeniace sa bytosti? Ty si stale taky isty ako si bol v 18? No to teda nic moc.... 😀