Nočné budenie 1,5-ročného syna
Ahojte maminky. Nas 1 a pol rocny syn sa uz tretiu noc za sebou zobudil o 12tej v noci, place place a place....zuby to nie su. Skusala som mu dat mliecko, neukludni ho ani to. Zobudi sa s placom, dam mu cumel a musim si ho dat k sebe do postele, stucha mi do oci, stlaca nos, stiska ma....akonahle sa ho snazim uspat a dat do jeho postielky, zacne hrdelny rev. Mojkam a hojdam ho v objati na posteli hodinu, oci ma otvorene a takto to trva do tretej rana. Nikdy sa nam to nestalo, nemal predosle dni ziadne zmeny, ziadne extra zazitky...o co moze ist? O co mu ide?
Dakujem
Nočný des, nedáva sa žiadne mlieko, žiadna voda, zobudiť sa nedá, ani ucicikat, proste sa musí upokojit sam.
@katka281 chvilu ho nechavať tak vo svojej posteli, týždeň dva, ono to prejde

Podla mna nocny des a potom s toho soku nevie zaspat a chce byt len a len pri tebe...kedze je na to nezvyknuty, robi kraviny a stucha ti do toho nosa ;) ...vekovo by to sedelo... nam pomohlo normalne - zobudit s toho zleho sna, povyzliekat, ist sa okupkat 15 minut, ponatierat a zasa ulozit... ten ritual uplne ukludnil a spalo sa dalej...ale trvalo to par mesiacov, nie kazdu noc, ale casto.