icon

Normálne verzus ekologické oblečenie pre bábätká

pips13
19. júl 2020

Dobrý deň,
chcela by som sa Vás spýtať na Váš názor. Keby ste mali možnosť kupovať Vaším malým zlatíčkam oblečenie z udržateľného materiálu, ekologické a tak ďalej. Tak by ste si zvolili radšej takéto oblečenie alebo by ste kupovali normálne oblečenie z kategórie slow fashion (masovej výroby)? Čo by ste uprednostnili? 🙂 Pýtam sa z dôvodu, či je záujem pre takéto ekologické,recyklovateľné,udržateľné oblečenie aj pre bábätká a deti. Iba ma zaujíma názor a skúsenosti mamičiek a či inovovať výrobu na takéto zameranie.
Ďakujem za odpoveď 🙂

vilma7
19. júl 2020

@pips13 odpoviem za seba, nejako by som to v tom veku neriešila, keďže niektoré čísla rýchle vynosia a posunula som to ďalej, alebo do koša. Za mňa je dôležité hlavne pohodlie dieťaťa, dostala a zdedila som asi 8 ks riflí pre 6 mes. dieta, ani jeden z mojich detí to nemali ani raz na sebe.
Keďže veľa času trávime v piesku, vode, blate, tepláky a iný odev sa už nebude dať dediť. Takže pre mňa to vôbec nie je podstatné z čoho tie šaty sú.

babi81
19. júl 2020

@pips13 my kupujeme vacsinou z prirodnych material, eko bavlna, merino vlna.niektore co zdedime nepozeram z coho su.