Nosia vaše deti teraz pančuchy?
Nosia vaše deti teraz pančuchy? Mám 6 ročnú dcéru a každé ráno boje lebo nechce pančuchy, keby nosila aspoň hrubšie nohavice ale nechce, chce legíny bez pančúch, ja neviem mne sa zdá ešte zima, do aj zo školky chodíme autom ale ide o tie prechádzky a oteplovaky už vôbec
@zorkahorka Pokiaľ sú bavlnené tak sa obliekajú rovnako dobre ako legíny a nedrú švy a okraj ponožky a sú celkovo pohodlnejšie.
@zorkahorka tak to je fakt otazka komfortu, ze komu co viac vyhovuje. Mala nosi take tensie pancusky z HMka. Oblecie ich bezproblemovo a nikdy sa jej nezosuchavali, nekrutili ani nic. Ona je totiz velmi tenucka, z nej letia aj leginy :D preto chce len pancusky, ze tie jej neletia a nevyhrnu sa hore jak leginy, ze potom ma hole clenky.
Kazdopadne, je to samozrejme individualne, dieta ma nosit to co je mu pohodlne, aby ss v skolke citilo dobre 🙂
Skor ma zaraza v diskusiach to, ze leginy/teplaky + softshelky je ok. Ale pancuchy a sofshelky uz panebozeeee, preobliekane dieta. Pritom je to narovnako. Zas neviem co si kto predstavuje pod pojmom pancuchy
@mija199
@majka1921 to moze byt zasa vasa skusenost, moj syn pancuchy neznasal a ja ako decko tiez. vsimla som si, ze pancuchy mavaju zvacsa dievcata - aj kvoli satam. Predskolaci uz pancuchy u nas velmi nemavaju. Ja som ich odlozila aj preto, lebo v skolke by mu v nich bolo teplo, kebyze ich ma pod teplakmi. A byt len v pancuskach by sa hanbil. Preto som zvolila alternativu s ciernymi leginami, s nimi syn problem nema
@mija199 moje deti majú ekzém a pančuchy hoci aj najjemnejšie bavlnené, tak im ekzém práveže zhoršujú, preto im ich dávam fakt iba keď musím, termo prádlo nemôžu nosiť vôbec. A keďže je počasie aké je posledné zimy, tak ak fakt nie je veľmi chladno, tak ich našťastie nosia málokedy.
@majka1921 Pančuchy zahrievajú viac ako tenké bavlnené legíny aj sú viac natesno k pokožke, mám odskúšané na sebe aj na deťoch. Keď ich prezliekam z pančúch tak majú horúce nohy, a škrabú sa potom hlavne staršia, ona by ich aj rada nosila, ale akonáhle sa jej zhorší ekzém nemôžem jej ich dať, lebo potom sa mi škriabe do krvi ako ju tie pančušky dráždia 😒

@majka1921 Presne to ma štve, každé dieťa je iné, niekomu je zima až pri mínus 10 a inému aj pri +10. A tiež názor, že staršie deti pančuchy nenosia. Pritom bavlnené pančuchy sú oveľa pohodlnejšie a lepšie aj pre deti s ekzémom ako termospodky. Môj 12 ročný syn zatiaľ nosia pančuchy a stále to niekto hodnotí: "Že je teplo a prečo ich ešte nosia...."