Novorodenec a psík
Baby mali ste niekto par mesacneho psika tak okolo roka maximalne a novorodeniatko? Myslite ze je to doby napad, alebo si na seba upletieme bic?
Vies,kazdy ma iny nazor,inu skusenost,ineho psika,ine babo,takze len ty sama musis vediet ci sa na to citis a zvladnes to,alebo nie.Drzim palce 😉
Vobec by som sa nebala 🙂 pes uz bude mat skoro rok aj keby sa vam hned zadarilo a to uz ho vies pomerne pekne vyformovat ako potrebujes za tu dobu.
Snazite sa o babatko. Pes podla mna teraz vobec nie je dobry napad. Ak si prvorodicka, zameraj sa sa na dieta. Pes je obrovska zodpovednost a zavazok. Musi to byt laska na cely zivot, aby si mu obetovala cas na ukor dietata. Takto je to a bodka. Pockaj, nic ti neujde.
kamoska si poriadila steniatko na zaciatku tehotenstva - labradora...ziadny problem, zase nevies kedy sa ti zadari nie je to na pockanie bohuzial..necakala by som a steniatko si poriadila.ono sa hygienickym navykom nauci rychlo a ze nejake sliny a chlpy ked budes mat dieta? tak bernardina si asi nechcete kupit...ja mam kratkosrsteho psa maleho vzrastu a nemam ziadne chlpy ani neslinta, spava s nami alebo so synom v posteli ( kazdy vecer jej umyvam tlapky) je cistejsia jak niektori ludia :D
@mamamalvinka preco chudak?

Je to miesanec🤷♀️ tak bolo to chvilami narocne,ale nikdy nie az tak,ze by som lutovala,ze som ju z utulku zobrala.Brala som ju preto,lebo mi moj psik umrel po 13tich rokoch a aj ked som povedala,ze uz nechcem psa,nevedela som si na to zvyknut zit bez psa aj ked som zistila ze bude babo.🤷♀️Zo zaciatku na mna vyskakovala,ale ked uz sa mi zvacsovalo brusko,zacala si davat pozor a viac mi zacala lezavat pri bruchu a tak isto aj pri malom bola opatrna,ked nebol na blizku blaznila sa,skakala,ale ako ho zbadala,hned sa ukludnila a lahla si k nemu.Hlavne,my sme ju nikdy neseparovali od syna,kde bol on a chcela ist aj ona,tak mohla.Jasne,ze som dbala viac na hygienu a cistotu,ale za mna to bolo spravne rozhodnutie,nelutujem a hlacne ked vidim aky maju spolu krasny vztah