icon

Od kedy a ako často sa vám usmievalo vaše dieťatko?

smile31
15. nov 2018

Ahojte baby, mám na vás otázočku...od kedy a ako často sa vám usmievalo vaše bábätko? Naša má o týždeň 2 mesiace, prvý úsmev som zaznamenala cca v 6 týždňoch. Chcela by soms a spýtať, či je bežné, že sa neusmeje vždy keď na ňu hovorím a škerím sa na ňu,,, najčastejšie sa usmeje keď sa rano zobudí to sa jej trošku poprihováram tak sa pár krát usmeje, aj nejaký ten zvuk vydá a potom na ňu môžem hovoriť a hovoriť a škeriť sa a ona len pozerá a občas sa uškrnie...ako ste to mali vy so svojími drobcami? Ďakujem (nemám na mysli úsmev keď zaspáva a pod, ale ten už reálny)

gerfinka
15. nov 2018

@smile31 moja ma 4 mesiace a az teraz asi posledne 2 tyzdne sa zacala casto usmievat, takmer vzdy ked sa jej prihovoprihovorim. Prvy usmevcek mala podopodobne ako tvoje babatko

janulicka24
15. nov 2018

Kamaratova dcera sa prvykrat usmimala ked mala asi 4 tyzdne 🙂

jana_eyre
15. nov 2018

ako som to mala ja si bohuzial vobec nepamatam (velmi vela veci som zabudla) ale je uplne normalne, ze v tomto veku sa usmeje len obcas a je iba pozorovatel.. usmev zacne vyuzivat viac vekom..

smile31
autor
18. nov 2018

@jana_eyre
@gerfinka dakujem baby za vase odpovede... troku ste ma upokojili...my mame zajtra 2 mesiace tak hadam to je primerane jej veku 🙂