Od koľkých mesiacov ste dávali dieťa do lehátka?
Ahojte baby idem rodiť a rozmýšľam nad tým detským lehatkom kde proste bábätko dám a môžem si robiť iné veci aké máte skúsenosti ? Od koľkých mesiacov ste mali bábätka v takom lehátku ?
Tiež som mala babybjorn a dávala som od 1-ho mesiaca,dovtedy v hniezde alebo postieľke
Nie každé bábätko chce byť v lehátku. Mala som takéto predstavy, že tam bábätko dám a môžem si niečo porobiť doma.. V tom, čo som si kúpila ešte pred pôrodom - hojdacie (drahé) vôbec nechcela byť, keď mala cca tri mesiace kúpila som vibrovacie (lacné) s hračkami, na ktoré dočiahla, keďže sa začala už zaujímať o hračky v ňom potom dokázala vydržať. Zo svojej skúsenosti viem, že nie čo je drahšie znamená že bude lepšie.. možno kvalitnejšie áno, ale čo zaujme. Skôr pestré farby a hračky, na ktoré dosiahne. No kamarátke napríklad malý aj spával v lehátku a mal ho veľmi rád už skoro od narodenia. Každé bábo je iné.
Kedze vhodne to nie je v nijakom veku, tak je vlastne uplne jedno kedy ho tam das. Na kratku dobu (30min denne) je to ok, len pozor aby tam netravilo vela casu, nebolo neprirodzene vytocene (hlava, boky) a nenaklanalo/nedvihalo sa dopredu, co bude robit asi kazde dieta, znacne to vie skomplikovat dalsi motoricky vyvoj. Na spanok absolutne nie. 🙂
Nikdy. Mame 5 deti a vsetci prezili bez lehatka. Staci uplne podlozka/deka a sup na zem.
Od dvoch týždňov som ju tam už v pohode davala
Ja mám ešte stále toto. Od narodenia, a už mala 2r. Stále v tom spí.
https://www.mall.sk/detska-lezadla-sedatka/zopa...
Mám hojdacie kresielko a od narodenia. 🙂
Nemala som lehátko, ale sieťovanú prenosnú ohrádku - využívala som od narodenia do roka

mala som Babybjorn, je vhodny od narodenia 🙂