icon

Odmietanie dudlíka. Aký by bol najlepší?

mimuskaaaa
22. nov 2016

Ahoj maminy budeme mať 2 mesiace malému som este nez sa narodil pokupila AVENT dudlíky ale on my ich nechce...
Prosím vás o radu aké sú najlepšie lebo tie čo máme sa mi zdajú dosť tvrdé...flašu tiež zatiaľ nepoužívame...poraďte mi prosím nejaké mäkšie .
Lebo ho mám stále zavedeného na prsi aj keď nepije musí ho mať v ústach ukludnujes sa pri ňom práve preto hľadám vhodný dudlik lebo keď niekde sme som zufala keď mi začne pýtať prso a dudlik vyplúva ....
Prosím o radu
Ďakujem

Strana
z2
mimuskaaaa
autor
22. nov 2016

Ďakujem maminy....😀😀😀😀

katarina5555
22. nov 2016

V Brendone ho maju, DM-ke a tiez v lekarniach...ale my mame silikonovy.

janulik2008
22. nov 2016

mala mala MAM ... kupili sme tusim NUK tie s Mickey Mouse a nechcela .. a ked mala krst tak treba aj dudlik zekupime ten biely s oblacikom a odvtedy dudlala len tie ... trz uz nema cumlik sama nejako prestala sem tam si da do ust ale inak nie ...

danielahamar
22. nov 2016

nechápem načo je dudel, ak ho dieťa odmieta 😕 na nervičky pre mamičky si skôr myslím 😅

liduska12
22. nov 2016

nasa mala sa naucila dudlat na Soothie o aventu. tiez sme mali rozne znacky, tvary aj materialy 🙂 teraz ficime na silikonovych od aventu. mnohokrat je to velka pomoc, ukludni ju to a uspi 🙂 ja som stastna, ze sa naucila na dudel 🙂

hildicapupu
22. nov 2016

ked dieta dudel odmieta tak je to podla mna len dobre 🙂 sesternica malemu vobec nedava dudel a zatial si to velmi chvali. Lebo ma jednu kamosku ktora zase potom mala problem dceru oducit od dudlu to tiez nie je sranda

Strana
z2