Odmietanie dudlíka. Aký by bol najlepší?
Ahoj maminy budeme mať 2 mesiace malému som este nez sa narodil pokupila AVENT dudlíky ale on my ich nechce...
Prosím vás o radu aké sú najlepšie lebo tie čo máme sa mi zdajú dosť tvrdé...flašu tiež zatiaľ nepoužívame...poraďte mi prosím nejaké mäkšie .
Lebo ho mám stále zavedeného na prsi aj keď nepije musí ho mať v ústach ukludnujes sa pri ňom práve preto hľadám vhodný dudlik lebo keď niekde sme som zufala keď mi začne pýtať prso a dudlik vyplúva ....
Prosím o radu
Ďakujem
V Brendone ho maju, DM-ke a tiez v lekarniach...ale my mame silikonovy.
mala mala MAM ... kupili sme tusim NUK tie s Mickey Mouse a nechcela .. a ked mala krst tak treba aj dudlik zekupime ten biely s oblacikom a odvtedy dudlala len tie ... trz uz nema cumlik sama nejako prestala sem tam si da do ust ale inak nie ...
nechápem načo je dudel, ak ho dieťa odmieta 😕 na nervičky pre mamičky si skôr myslím 😅
nasa mala sa naucila dudlat na Soothie o aventu. tiez sme mali rozne znacky, tvary aj materialy 🙂 teraz ficime na silikonovych od aventu. mnohokrat je to velka pomoc, ukludni ju to a uspi 🙂 ja som stastna, ze sa naucila na dudel 🙂
ked dieta dudel odmieta tak je to podla mna len dobre 🙂 sesternica malemu vobec nedava dudel a zatial si to velmi chvali. Lebo ma jednu kamosku ktora zase potom mala problem dceru oducit od dudlu to tiez nie je sranda

Ďakujem maminy....😀😀😀😀