icon

Opaľovací krém pre ročné dieťa

8. apr 2025

Ahojte. Prosím, vedeli by ste mi poradiť cenovo dostupný opaľovací krém pre ročné dieťa?
Nechystáme sa nikam k moru. Plánujem ho držať najmä v tieni, ale rada by som mala doma nejakú ochranu, v prípade ak pojde na slnko.
Ďakujem za rady

milanemila
8. apr 2025

Neviem co znamena cenovo dostupny, teda do kolko € si predstavujes…my pouzivame na deti krem s mineralnym filtrom nie chemicky, takze tak na striedacku opalovaky weleda, wooden spoon (ten sa aj super rozotiera) a jack n’jill. Na sezonu ti pokojne vystaci 1 balenie, kedze nematieras cele telo mimo dovolenky/kupania.

really8
8. apr 2025

Bioderma

123miaa123
8. apr 2025

Ja dávam eucerin alebo ladival

lucia13022023
8. apr 2025

Bioderma.

rolandik
9. apr 2025

Ja mám knižku Dieťa z 50tych rokov a tam odporúčajú ešte ležiace dieťa opaľovať každý deň cez leto 10 minút na bušku a 10 na chrbátiku. Samozrejme bez krémov. Áno, aj my sme sa na tom dobre zabávali. Až dovtedy, keď moje dieťa malo dlhodobý ekzém a fakt nič nepomáhalo okrem kortikoidov. Potom som narazila na názor jedného lekára o vitamíne D. Prestali sme na kožu mazať opaľovacie krémy a s počiatku doslova nútiť nezvyknuté dieťa sedieť na slnku. Zázrak sa stal a ekzém ustúpil o 90%. Toto je moja skúsenosť. Teraz by som radšej dala dieťatu tenučké tričko, ako nejakú zbytočnú chémiu.