icon

Otravné deti na ihrisku

andrejka1983
4. sep 2012

milé mamičky, chcem sa opýtať na váš názor na deti ,ktore vypytuju na ihrisku od druhých jesť alebo piť. Chodime na ihrisko partia mamičiek, ktore si medzi sebou kupujeme napr.chrumky alebo džusiky ci lizatka pre svoje detičky. Teraz tam zacalo chodit jedno dievčatko...pozname sa z videnia aj s jeho maminou ale nekamaratime sa.....nuž a ono ked sme tam že napr. sami alebo aj nie, a moja dcerka vytiahne keksik, hned pride či si može odhryznut???alebo ked jej dam chrumky, tak hned dojde že jeeej ake ma pekne šaty a ruku ma už v sačku s chrumkami 😕 ,dnes napr. sa mi vysypali chrumky a ja som povedala svojej aby ich nechala tak, že pride havo a popapa...a došlo to dievča a všetky ich pozbieralo a zjedlo... 😅 raz bola aj jej mamina na ihrisku aj s jej malým bratom asi dvojročným,a moja dcerka aj s kamaratkou sedeli na lavičke a papali tyčinky, on pribehol a hned sa ponukol, no keby si vzal raz dvakrat...ale trhal im to z ruk kým nezjedol všetky...a jeho mamina sa kukala a asi dvakrat ho upozornila aby jedol pomalšie nie tak rýchlo 😀 namiesto toho aby mu povedala že už si sa ponukol a stačilo.....teda aspon ja to tak učim svoju dceru,ona je ešte ten typ že sama si ani nevezme ked ju nukaju, musim jej ja dovolit. nie som ani skupa ani nič,mile rada dam,ale štve ma ta vychcanost deti alebo rodiča že sa pridem, najem a odidem...a ked nič nemaš tak ťa ani nepoznam 😒

Strana
z7
minewka
10. sep 2012

@eeffka to som vážne veľmi rada. 🙂 21eur za dva dni po pár hodinkách práce nie je také strašné 🙂 a to boli podpriemerné deti, čo sa počtu apartmánov týka, aj počtu turistov. Väčšinou to býva 21 na deň, plná sobota, nedeľa hodí aj 40 🙂

minewka
10. sep 2012

@eeffka dni, podpriemerne dni, nie deti tam malo byť 😀 😀

rainee
6. okt 2012

mne ani tak nevadi co deticky (ne)papaju na ihrisku, ako to, ako sa spravaju... ale povazujem to za chybu a hanbu rodicov ak ich nevedia usmernit. tolko drzosti, aroganicie a bezohladnosti je v nich ze mi normalne rozum stoji, ani si nechcem predstavit co z tych deti vyrastie ☹ neviem ci je to take aj v inych mestach, ale tu vyslovene kto z koho uz aj medzi mensimi detmi na ihrisku 😝

andrejka1983
autor
8. okt 2012

@rainee hej maš pravdu, aj ja niekedy len pozeram že rodičia reagujú maximálne štylom že : prestááááááň, a sedia dalej akoby sa nechumelilo, kým ich deti dobre že nedemolujú ihrisko :-P 😠 co už, to je tá benevolentná výchova,a potom sa hlavne že sťažuju že prečo je ten moj rozmaznaný a prečo ma neposlucha, ved nikdy som na nho nekričala ani som ho nebila, všetko mal čo chcel ta kde je chyba???? 😅 no v prave v tých rodičoch.....

Strana
z7