icon

Pitie vody v noci

8. mar 2023

Ahojte maminy, rada by som sa s vami poradila. Moja skoro 15 mesacna sa v noci budi asi 3-4x a vyzaduje vkuse flasku. v decembri som ju odstavila od kojenia, na vecer pred zaspanim pije mlieko, ale zaspava sama v postielke,takze pitie nema spojene so zaspavanim. cez den so spankom bojujeme,to je katastrofa,nikdy nebola dobry spáč. Davam jej v noci vodicku, nie pri kazdom zobudeni, to ale reve ako na lesy. Neviem ale ci to zrusit uplne, lebo predsa aj my mozeme byt v noci smädní...

Ano, uz ma zvyk to pitie, len som sa chcela poradit, mozno ma ktosi podobnu skusenost. Moj starsi to takto nemal, tomu ked som ponukla v noci nieco ine ako moje mlieko, tak to nechcel a preto sa prestal budit uplne. Dcerka vsak tu flasu chce, takze to co som planovala ako pri prvom, nevyslo :D

Dakujem, pekny dnik vsetkym

evica17
8. mar 2023

Vie piť z pohárika ? Ak áno, tak dávaj aj večer mlieko z pohárika a aj v noci vodu z pohárika. Ak nie tak počkaj, lebo podľa mňa jej stačí ten pocit cuccat fľašku

rachel36a
8. mar 2023

Moj syn ma 8 rokov a pije v noci vodu..ma flasu obycajnu z kubika aby sa nepolial

miska_kal
8. mar 2023

moja zlata neterka ma takmer 6 rokov a vypije kazdu jednu noc pol flase caju. ja osobne si myslim, ze to takto ma vela deti. akoze napije sa a spi dalej, podla mna to zase nie je az taky velky problem, ale neviem, ci oblickam nedava prilis zabrat.

mooonika1975
8. mar 2023

podľa mńa cicka ten cumeľ na fľaši , preto sa budi. Ale poradiť neviem, ja som odstavila a budil sa stále, ležkal vedľa mňa, tak potom zaspal postupne a budil sa čoraz menej

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hanka_se
8. mar 2023

Nasa dcera bude mat 9r. Odmalicka si aj vnoci pyta vodu - najprv z flasky, potom ten poharik s naustkom, a cca od 4-5 rokov sama vstane a ide si do kuchyne vypit z pohara. Vzdy jej vecer nachystam. Samozrejme teraz uz si sama naleje :D Ale ja to beriem ako normalne, kedze aj ja v noci pijem vodu. Ked to tak spocitam, tak sama vypijem aj vyse pol litra vody za noc. Niekedy viac, inokedy menej. Tak isto aj dcera, niekedy sa zobudi a napije, inokedy vobec....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hanka_se
8. mar 2023

@elizabet173 moze byt, my byvame v 2izb. byte. Ale okna celorocne na ventilacku + mame 500 litrove akva, cize vlhkost by tam mohla byt :D

zorkahorka
10. mar 2023

Ano, moj kojenec. Ako som ho odstavila,musela som mat pri posteli flasku s vodou. V noci sa zobudil, napil a zasa zaspal. Bude mat 2,5 roka a uz to par mesiacov nerobi

henka123123
10. mar 2023

Moj 2.5 rocny ma flasu s vodou v posteli a celu ju stiahne do rana..v lete aj 2-3
.nevidim na tom nic zle