Plačúce dieťa v autosedačke
ahoj, ma niektora taky isty problem ako my? nasa mala ma 5,5 mes. a posledny tyzden, dva place jak odusu ked je v autosedacke. predtym sme o nej nai nevedeli bud zaapala alebo sme sa hrali. teraz uz jak sa k nej priblizime spustí a neprestane lym si ju nezoberieme na ruky. a to aj po pol hodine cesty. je to velmi stresujuce aj pre nas aj pre nu avsak nejak sa dopravovat musime. neviem co sa jej nepaci. vzdy ma splnene vsetky svpje potreby. rozmyslame ci jej nemoze byt zle. ale place v sedacke aj ked stojime. poradte nieco
@superhanka Aku sedacku mate? Aka velka a tazka je mala? Moze byt, ze je to len obdobie ale moza byt, ze sa citi v tej swojej sedacke neprijemne.
mali sme podobný problém, vyskúšali sme rôzne sedačky, jediné čo trošku zabralo bolo dať ju dopredu vedľa vodiča, autom sme teda cestovali minimálne ...problémy prestali až keď v troch rokoch prešla na podsedák ...odvtedy žiadny plač
@superhanka no u nas to skoncilo tak, ze okrem placu po dlhsej trase alebo zakrutach zacala aj zvracat.. skratka jej to nerobilo dobre. Teraz ma cez 2.5 roka a stale nie je velka cestovatelka.. ale uz aj zadrieme v aute, tak je to nastastie lepsie..
suhlas s tym, ze je to len obdobie. viem podla mojej netere. ta si presla tolkymi obdobiami a viaceri sme zakazdym hladali riesenia, co a ako. potom to sestra nechaval uz len tak plynut, kym nepreslo.
Moja nemala rada vajicko. Az mala skoro rok,sla do sedacky a bola spokojna. ;)
Nas ma 2 roky a place od narodenia doteraz.
Vydrzi 15 minut za pomoci lizatka alebo inych úplatkov 😃
@yanni sedacku cybex aton 5 a ma 8,2 kg
@superhanka som si myslela. Casto je to, ze deti medzi 6 mesiacov a rokom uz prestavaju akceptovat vajicko. Kedze uz maju lepsie drzanie tela, vzpriamuju sa, je im ta vajickova poloha neprijemna. Kolko meria? Vaha by uz bola ok, ak ma aj dostatocnu dlzku, mozte skusit reboarder, cize protismernu. Len ich treba vyskusat a najlepsie aj v aute, ekdze auta maju rozny sklon sedadiel a nie kazda sedacka sa "znasa" s kazdym autom.
@yanni dnes sme ju na predne sedadlo a pomohlo 🙏 ked sa to este zmeni mrknem na tu sedacku. ale este ani nesedi
totizto kupili sme kombika a predtym sme mali hatchback. dufam ze to pomoze aj inym 🙂
@patka06 dakujem za radu. pomohlo 🙏
ja som dlhsie cesty, ak to bolo mozne, riesila pocas doby spanku. vascinu cesty tak dieta prespalo a vsetci boli spokojni
u nás to bolo podobné, len sme mali aj zvracanie. cestovali sme len ked sme museli, ked dovrsil 2 roky podávali sme kynedril a vtedy to bolo ok. teraz bude mat 8 rokov a kynedril sme uz vysadili. teraz je to uz lepsie.

@superhanka nerada som to ja počúvala keď mi to vraveli no je to pravda pravduca a odpoveď je: je to len obdobie, to prejde. Vždy som prekrútila oči pri takejto odpovedi no treba vydržať. U nás sa to striedalo averzia na kočík, autosedačku, trojkolku atď,atď vždy niečo 😁