icon

Po akej dobe ste išli s novorodencom na kávu, oslavu a obed v reštike?

29. jún 2022

tie čo ste mali bábätká v tomto letnom období po akej dobe ste išli s bábom okrem prechádzok na nejakú kávu, obed v reštike, oslavu a pod? ...máme doma 2týždňového novorodenca zatiaľ chodíme na prechádzky len skoro ráno aby nebolo také teplo ...ale čaká nás o týždeň napr oslava taká menšia len asi 10 ludí, ktorí už aj boli u nás malého pozrieť....a chceli by sme niekedy poobede napr aj na obed spolu s mužom vybehnúť alebo pod ....len neviem či už to bude vhodné ked bude mať napr mesiac

Strana
z2
henka123123
29. jún 2022

Podla toho ako sa citis..ja po prvom vaginalnom som sla na 10ty den...po 2hom cisarskom stvrtok ma rezali a pondelok som uz bola na kave

abbey1
29. jún 2022

@vilma7 Skoro 12 rokov ste obmedzovalo kontakt s ľuďmi?

vilma7
29. jún 2022

@abbey1 šestronedelie je 6-8 týždňov po pôrode.

yanni
29. jún 2022

moja starsia dcera je mulova a bola si ano trocnova uz "kupit" plienky a hned v ten isty den (vsetko smerom z nemocky) vybavit aj rodny list.

abbey1
29. jún 2022

@vilma7 Ja viem, koľko to obdobie trvá a nie nie je to 600 nedelie. ;) Preto som zo žartu zareagovala na to vtipne napísané. ;)

deti95060810
30. jún 2022

@h2 s 5 dňovým? Však už na 4 deň sa púšťa bábo domov ak je všetko OK
záleží aj aká je maminka smelá... je rozdiel pri prvom dieťati a iné pri 3-4...

h2
30. jún 2022

@deti95060810 My sme mali komplikácie, obaja, takže sme išli až na 11. deň. Ale aj keby bolo všetko OK, by som hneď cestou z pôrodnice nešla na kávu, obed, či zmrzlinu. Ale jasné, záleží od kondície mamičky a dieťatka.

lasona
30. jún 2022

@h2 sú štáty kde ťa v ten deň pustia z nemocnice a tie ženy musia fungovať

h2
30. jún 2022

@lasona Pustia, ak to zdravotný stav matky a dieťaťa dovoľuje. A "musia fungovať" neznamená, že musí doma variť, prať, upratovať a cestou z pôrodnice v deň pôrodu ísť na veľký nákup.

Strana
z2