Po nočnom kojení sa úplne prebudí

meggyinka
12. sep 2016

Ahojte mam 5tyz.babo a chcem sa opytat ze ci nemate podobnu skusenost. Nasa sa pri nocnom kojeni uplne rozbuntosi ako nie vzdy ale casto :D proste ju nakojim a niekrdy trva aj 1.5hod kym znova zaspi a po pol hodine az hodine sa zobudi nato ze je zas hladna . Skusala som uz aj neprebalit ked nebola pokakana raz to zabralo a raz nie. Viem ze je este malilinka a kazdy den a noc s nou je uuplne ina ale tak ci mate tiez stym skusenost. Dakujem...

enka81
12. sep 2016

možno Ti poradí niekto lepšie, ale mne pomohlo to, že v noci som kojila skoro po tme, mala som len orientačné svetlo, neprihovárala som sa drobcovi, aby som ho neprebrala, čo najmenej s ním manipulovať /jasné, že keď treba, vymeniť plienku/, ale v podstate nakojiť, nechať odgrgnúť a dať spinkať. A ešte som si spomenula, že som sa snažila ho kŕmiť hneď, ako začal byť nervózny, a vedela som, že bude chcieť papať, keď ťa už prebudí plačom, prebudí často aj seba.

candii
12. sep 2016

Nekomunikovat, nehrat sa, neprihovarat, mat zapnute tlemene svetlo, ja neprebalujem iba rano samozrejme ked sa pokaka prebalim v rychlosti ..