Polhodinové spánky bábätka - ako to zmeniť?
Maminy ktore mali detičky také že spali polhodku a dosť,zmenili sa vašim.detom.spanky tak že keď ich mali napr.4,alebo 5 polhodinových keď boli malinké a prechádzali na 2az3 ,predlžovalo sa tie spánky z polhodiny aspoň na hodku alebo aj viac? A keď ste dosiahli už len dva spánky denne kedy to asi bolo v koľkých mesiacoch a boli tie spánky dlhšie ako tie polhodinove ? Ďakujem
@1simuska01 a to sa už uspavame na lopte po polhodke sa preberie opäť ju uspím.dapej na lopte a pak spí buď pol trištvrte alebo jednu hodinu preberie sa a pak už zaspí väčšinou na ciciku.obcas je aj taká noc že aj v noci treba ísť raz na loptu
@simsalabim u nas rovnako ☹️A najhorisie ze syn je rovnaky ☹️Nemozem tomu uverit ze mam dve taketo deti
@julia2018 boze aj ja mam obe deti take. Maly spi teraz 7 mesacny uz len 3 polhodky. Ked stihnem niekedy dat prso tak pospi dlhsie ale len ak ma prso v puse. A v kociku prso nedam takze nespi. Neviem pri nom stale lezat ked mam aj starsie dieta. Uz som hotova moze mat. Iekto taketo dve deti nespave?

@bubulka99 my sa budime v noci tak 6,7krat. Ráno správame polhodku až 40min,ale.to ju po polhodke keď precitne musím kocikovat,potom na obed ideme.von okolo pol12tak do 1,s tým že niekedy po polhodke sa preberie a treba ju uspať ďalej ale teraz už poväčšine len sa tak pomrvi a keď ju začnem.kolisat v kočíku tak zaspinka ďalej na ďalšiu hodinu,a potom ešte okolo pol 4az trištvrte ideme spať ale to vždy po polhodke sa preberie a uspím ju ďalej v kočíku tak do 5,a spať ideme o pol 8.