Pomáha červená šnúrka na zápästí bábätka?
ako sa pouziva cervena snurka pomaha to proti urieknutiu a na ktoru rucku sa uviazuje mate s tim niekto skusenosti chcem to dat dcere ma 6 mesiacov strasne je nepokojna len krici nevie zaspat to uz od druheho mesiaca je taka a stale sa nanu lepia aj choroby vzdy daco uz so stoho zufla tak chcem skusit aj tu cervenu snurku
@juhseverzapad vsak ale ja viem, ze demoni existuju tiez....
pozri, ver comu chces, informacie mas, dosledky pridu tiez,...mas zodpovednost iba ty... a ty si ponesies dosledky... taktiez tvoje deti, kedze tieto veci idu z generacie na generaciu...
@priora tak to aj ja zavidim mamickam ktore maju kludne deticky mi davame sunar pockame na vysledky a s uvidi co dalej a dufam ze vsetko bude ok a mala sa zmeni
@juhseverzapad to nevysvetlis 😂
Cervena snurka pochadza este z pohanskych cias kedy ludia verili v Matku Zem (to bol ich Boh). Ked sa ludstvo rozhodlo "zaviest" krestanstvo potrebovalo Pohanov preonacit, preto mnoho ich bohov vyhlasilo za sili temna (napr.Pohansky boh plodnosti mal podobu capa, pohansky boh mora Poseidom mal v ruke trojzubec- a ranny krestania- co ma novodoby diabol? Na hlave rohy a v ruke trojzubec 😁😁). Mnohe krestanske sviatky prisposobili na datumi pohansky, napr.Jezis bol narodeny v marci, no jeho narodenie dodnes oslavujeme 25.12. na pohansky sviatok - Zimny slnovrat....Ale to ti krestania nepriznaju. Budu sa tvrdhlavo drzat biblie (ktoru mimochodom napisal clovek a o nesmrtelnosti Krista sa rozhodlo az na Nicejskom koncile). Prvotna Biblia uznava Krista ako mecenasa, velkeho cloveka, proroka. Ale stale len ako cloveka.... Ale to fanatikom nevysvetlis.... Bohuzial, mnohe veci, ktore popieraju tu ich bibliu budu povazovat za sili temna... Vid inkvizicia
PS: som veriaca, verim ale v Boha (pre niekoho je to Budha, Alah, Matka zem,....) ale nie v cirkev, ktora je najvacsou sektou aka kedy vznikla..... Nepopieram nadprirodzeno....😉😊
A dalsia vec, je kazdeho osobna vec comu veri a comu nie.... Mima4 rada svoje nazory podsuva a snazi sa ich prezentovat ako tie jedinne spravne....
@sam2
no pre mna su moje niektore nazory urcite spravne, čo je natom zle? a pravdaze, nech si kazdy ide cestou, ktoru chce, ale ked sa tu nietko pyta, odpovedam, tak ako ini ludia, kazdy si vsak moze spravit to, co SAM CHCE.
a ta viera v cirkev...
mame verit v Boha, v Jezisa a v Ducha Svateho.
ked niekto veri v demonov v snurkach a podobne, ma v tom slobodnu volu..uplne slobodnu...nikto ho nemoze v tomto zmenit ani mu nic nanutit....
Mne by tiez zaujimalo, ako dokaze kus cervenej snurky ochranit dieta. Nonsens.
Ale viem o tom, ze na taketo veci ludia veria, len mi je to trochu smiesne, ved dnes uz nikto neveri nicomu a nikomu a zrazu bum a obrovska viera v cervenu snurku...zvlastne.
ja som sa pitala jedneho knaza ohladom snurky a zoci a on na to ked je na svete dobro tak aj zlo
@jajka257 ja osobne v Boha verim. Ale neverim v cirkev, ktorej historia je tak krvava, tak zla (vlastne aj sucastnost, len sa to z bojovych poli prenieslo do rokovacich sali) ze to hrozne. Vrazdili, zabijali, zmrzacovali a to vsetko v mene viery 😁😁😁 chore chore. Takze ludia z niecoho bozskeho urobili smutnu frasku. Nic co robis s dobrym umyslom, za ucelom dobra nie je diabolske. To ich naucila cierkev, ze kazdy kto nebude patrit k nim, uznavat ich zakony, dodrziavat ich pravidla, bude zavrhnuty a zatrateny.
Samozrejme ze su aj "sili temna"- su to zli a neprajni ludia.... Ale trvdit ze vsetko co sa vymyka nadiktovanemu od knaza, je demonicke, je to iste ako tvrdit ze na svete je len cierna q biela
@gabikacentrum ja som bola aj 2 krat v nemocnici lezkat neverila som ze toto moze byt kolika aj vela grckal tak lekarka ze mame davat ar mlieko co zistili ze to bolo horsie ze mal zaludok ako kamen :( preslovto fakt same od seba kazdy hovoril ze cas nechcela som tomu verit a bolo tak
@juhseverzapad mne nevadi ze som na smiech, ja nepotrebujem ist s prudom, som slobodna
ak budeš kľudnejšia tak tú šnúrku daj, človek svojím myslením a postojom najviac ovplyvňuje svoj život a ak ti toto stačí tak do toho 🙂 ale skôr by som sa obzerala po príčine, kedy plače a z akých možných dôvodov a tak..
@mima4 vau, uz som od teba citala vselijake perlicky, ale dnes vedies, toto je dovod, preco nie som veriaca, presne pre takychto ludi, ako si ty, lebo ste tak sfanatizovany krestanstvom, ze je to az smutne
@gabikacentrum ked myslis, ze nejaka snurka pomoze, tak ok, ale podla mna je to len vymysel, ako vymamit peniaze od mamiciek. A prosim, popracuj na pravopise, lebo napisat "fkuse" fakt taha oci, ine krasne spova radsej nespominam
@mima4 zvycajne sa ta snurka maca do soli....a ak nevies, aj do svatenej vody sa sype sol. Sol ma ocistujuce ucinky. A ked vchadzas do kostola, tak macas ruku v slanej vode, aby si sa ocistila. Nuz a ked fararko beha po dome, aby vyhnal zlych duchoch, tiez pouziva sv.vodu, pali kadidlo a myrhu. A vies odkial je tento zvyk? Zo starovekeho Egypta, boli byliny bohov. Nuz mi tu nerozpravaj o pohanstve, cirkev prebrala mnoho pohanskych zvykov, lebo by sa inac ti pohani nedali len tak lahko pokrestancit.
@mima4 S pánom bohom, takže sme aspoň pochopili odkiaľ vietor fúka. Ja som si vždy myslela, že evanjelici sú normálnejší.
@mima4 skus si zohnat ine knihy ako bibliu, skus historicke a faktograficke knihy. Potom si precitaj nieco o pohanoch a zistis mnohe vecie. Ta blba snurka je otazka viery, ak jej niekto veri, tak jej veri. Ale inac nema ziadny vyznam. Ak ma zlo ublizit, ublizi. Co sa tyka vyrokov fararov, povedali mi dost pred 20 mi rokmi. Pochopila som, co su zac.....
A este jrdna vec, teraz ta nechcem urazot, ale knazky zeny su tiez prevzate od pohanskych a starodavnych nabozenstiev, pretoze bola katolickej cirkvi knazom moze byt len muz.

@mima4 Vieš, existenciu duchov už dokázali, ale toho tvojho boha ešte nikto nevidel!!
@sissy27 Keď neveríš, tak never, ale existuje to a je to dokázané.