Poraďte opatrovateľku deti v Nitre
Potrebovala by som odporucit nejaku spolahlivu slecnu, ci pani k skoro 3 rocnemu drobcovi, nepravidelne, vecer, ci cez den na par hodin. Preto by som rada zistila, kde ste niekoho takeho hladali,alebo ci mate nejake dobre skusenosti s niekym konkretnym.
Dobrý deň, mám 23 rokov, rada opatrím deti, väčšie doučím, som zodpovedná, samostatná, pracujúca ( brigádne, takže čas si viem akokoľvek prispôsobiť ), jednorazovo aj pravidelne, nitra aj okolie, pekný deň
Dobrý deň,
som študentkou 2. ročníka Mgr. stupňa štúdia na UKF v Nitre - Pedagogická fakulta. Keďže mám popri škole dostatok voľného času rada sa postarám o Vaše detičky. Skúsenosti s prácou s deťmi mám.
Poprípade vypomôžem v domácnosti po dohode.
Dobry den, voľby tu niekto z Nitry na večerné stráženie? Dakujem za rýchlu odpoved
@mandarinkadarinka Dobrý deň, ja môžem. O ktoré dni by sa jednalo a ako časovo? Ďakujem
@pauli1606 ahoj Paula ak máš ešte záujem o opatrovanie zavolaj mi t.č.0944900847, som v Nitre a rada Ti s tým pomôžem 🙂
Dobrý deň, rada opatrím Vaše detičky ak potrebujete pomoc, príp.poupratujem, navarím, mám skúsenosti s opatrovaním dvojičiek a sama som matkou troch detí, skúsenosti mám, v prípade potreby mi volajte na t.č. 0944900847. Dohodneme sa na krátkodobom aj dlhodobom opatrovaní, podľa potreby. Dakujem.
dobrý deň som študentkou na Vysokej škole v Nitre na Ukf- kde študujem predškolskú a elementárnu pedagogiku. Veľmi rada by som sa popri škole venovala detičkám lebo to je to čo ma baví, kedže som tretiačka a študovala som pedagogickú strednú školu s detičkami mám skúsenosti. Veľmi rada by som sa vám prispôsobila, môj rozvrh je rozdelený na párny a nepárny týždeň ale každý jeden deň či cez týždeň alebo počas víkendu by som mohla kedykoľvek. Ak by som vás zaujala a mohla sa venovať vašim deťom kontaktujte ma prosím na číslo : 0915 286 915 alebo ma kontaktujem e mailom : dadka.petrikova3@gmail.com
ďakujem
Dobry vecer som ucitelka v materskej skole. Externe studujem na vs predskolsku a elementarnu pedagogiku a pred tym som pracovala 3 roky v detskom domove ako vychovavatelka. Ak by mal niekto zaujem o opatrovanie deticiek nevahajte ma kontaktovat na tel. cisle 0911423631
Dobrý deň Mám 22 rokov. Rada postráži Vaše detičky . Mám skúsenosti opatrovaním detí. Už od malička strážim deti v rodine. Vyštudovala som Pedagogickú a sociálnu akadémiu v Leviciach. Odbor pedagogické lýceum. Mám skúsenosti aj mentálne a telesne postihnutými deťmi. Keďže som odbornú prax vykonávala v špeciálnych školách a materských školách. Práca s deťmi ma baví. Som trpezlivá, komunikatívna, kreatívna, ale aj zodpovedná a viem pohotovo reagovať. Budem rada ak sa ozvete. Bližšie informácie osobne alebo ma Kontaktujte prosím e-mailom ( ketrin.szaboova@gmail.com )
@inusicka dobry den mam zaujem o vasu pestunsku pomoc potrebovala bi som vas na tuto sobotu odpiste mi kolko beriete na hod dakujem
Ahojte, v prípade potreby môžem postrážiť Vaše dieťa v Nitre. Mám ukončenú VŠ 2. stupňa v odbore Pedagogika. viac info kisk@centrum.sk
Zdravim, potrebujem pomoct, mam 2rocneho syna. Mal by niekto zaujem teraz od januara a hlavne na doobedie. DAKUJEM 0918095453
potrebovala by som niekoho šikovného k synovi asi od 9 do12, zobrať ho vonku a hrať sa s ním. Možno aj pomoc s varením by bola fajn, napíšte prosím akú sumu si predstavujete na hodinu za dozor k malému a poprípade keby aj varenie🙂 Ďakujem a bolo by to od 11.1 asi na 3 dni v týždni. Pekný deň. Moj telefón 0918095453.
@mrauco Dobrý den ak mate este zaujem o opatrovatelku, tak mám skusenosti, som ucitelka v materskej skolke a strazila som uz vela malických deticiek 🙂 🙂 🙂 tesim sa vopred na odpoved.... 🙂
Dobry vecer.Tiez potrebujem opatrovatelku k 6 rocnemu dietatu.☺Som z Nitry najlepsie Chrenova.Kontaktovat cez spravy potom osobne.
@renushik ahoj , rada postrazim tvoje dieťatko... ak máš zaujem ozvi sa mi ... skúsenosti mám, urcite sa dohodneme..
ahojte, hladam k svojim 2 deckam energicku opatrovatelku a mne pomocnicku do bytu na obcasnu vypomoc. viac info do spravy. dakujeeeeem
@babysko zavolaj mi , alebo mi napíš na teba cislo mobilu..zavolám ti a môžme sa dohodnut...postaram sa o tvoje deti, aj nevarim aj poupratujem... Betka.. 0902 556 470
Dobrý deň,
mám 21 rokov a som študentkou VŠ v Nitre . Popri škole mám veľa voľného času a preto by som si rada privyrobila strážením vašich ratolestí. Ponúkam stráženie vašich detí kedykoľvek v poobedných a večerných hodinách(v pondelok a v piatok aj rano) . Na veku nezáleží. Možnosť stráženia detí u vás alebo u mňa doma.(rodinny dom na Zobori) 🙂
3,50 eur/ hod. , v prípade pravidelného stráženia 3 eurá.
Postrážim detičky počas celého dňa alebo podľa potreby, cena 2 eura na hodinu alebo 220 eur na celý mesiac
Dobrý deň, v Nitre na Zobore alebo aj v meste, sa s láskou a zodpovedne postarám o Vaše dieťatko, volajte na t.č. 0904 139 667
Dobry den , mam 20 rokov som studentka v NR a cez mesiace od polka juna do jula si hladam brigadu. Ak ste z nr a okolia rada vam pomozem postrazit deticky. Ak by sa jednalo o obcasne strazenie na par hodin mozem aj od polky maja.
Lucka 🙂 0948474963
Ahojte, potrebujem opatrovatelku pre 7-rocneho chalana na august 2016 - idealne na 8 hodin. Lokalia Krskany, Ivanka. Viac do spravy😀😀

Dobrý deň milé mamičky. Mám 23 rokov a som študentka UKF v Nitre. Rada opatrím vaše ratolesti, skúsenosti s opatrovním mám. Ak by ste mali záujem moje tel. číslo je 0915038924. Pekný deň.