icon

Poraďte opatrovateľku deti v Nitre

mrauco
2. mar 2013

Potrebovala by som odporucit nejaku spolahlivu slecnu, ci pani k skoro 3 rocnemu drobcovi, nepravidelne, vecer, ci cez den na par hodin. Preto by som rada zistila, kde ste niekoho takeho hladali,alebo ci mate nejake dobre skusenosti s niekym konkretnym.

peetuskka
6. sep 2015

Dobrý deň milé mamičky. Mám 23 rokov a som študentka UKF v Nitre. Rada opatrím vaše ratolesti, skúsenosti s opatrovním mám. Ak by ste mali záujem moje tel. číslo je 0915038924. Pekný deň.

kristy555
6. sep 2015

Dobrý deň, mám 23 rokov, rada opatrím deti, väčšie doučím, som zodpovedná, samostatná, pracujúca ( brigádne, takže čas si viem akokoľvek prispôsobiť ), jednorazovo aj pravidelne, nitra aj okolie, pekný deň

jajaa4
8. sep 2015

Dobrý deň,
som študentkou 2. ročníka Mgr. stupňa štúdia na UKF v Nitre - Pedagogická fakulta. Keďže mám popri škole dostatok voľného času rada sa postarám o Vaše detičky. Skúsenosti s prácou s deťmi mám.
Poprípade vypomôžem v domácnosti po dohode.

mandarinkadarinka
30. sep 2015

Dobry den, voľby tu niekto z Nitry na večerné stráženie? Dakujem za rýchlu odpoved

peetuskka
30. sep 2015

@mandarinkadarinka Dobrý deň, ja môžem. O ktoré dni by sa jednalo a ako časovo? Ďakujem

mimaopatrovatelka
4. okt 2015

@pauli1606 ahoj Paula ak máš ešte záujem o opatrovanie zavolaj mi t.č.0944900847, som v Nitre a rada Ti s tým pomôžem 🙂

mimaopatrovatelka
4. okt 2015

Dobrý deň, rada opatrím Vaše detičky ak potrebujete pomoc, príp.poupratujem, navarím, mám skúsenosti s opatrovaním dvojičiek a sama som matkou troch detí, skúsenosti mám, v prípade potreby mi volajte na t.č. 0944900847. Dohodneme sa na krátkodobom aj dlhodobom opatrovaní, podľa potreby. Dakujem.

dagmarapetrikova
11. okt 2015

dobrý deň som študentkou na Vysokej škole v Nitre na Ukf- kde študujem predškolskú a elementárnu pedagogiku. Veľmi rada by som sa popri škole venovala detičkám lebo to je to čo ma baví, kedže som tretiačka a študovala som pedagogickú strednú školu s detičkami mám skúsenosti. Veľmi rada by som sa vám prispôsobila, môj rozvrh je rozdelený na párny a nepárny týždeň ale každý jeden deň či cez týždeň alebo počas víkendu by som mohla kedykoľvek. Ak by som vás zaujala a mohla sa venovať vašim deťom kontaktujte ma prosím na číslo : 0915 286 915 alebo ma kontaktujem e mailom : dadka.petrikova3@gmail.com
ďakujem

alexianr
12. okt 2015

dobrý den rada sa postaram o vase dietatko-kedykolvek budete potrebovať.skusenosti mám.v prípade akychkolvek otázok ma mozete kontaktovať telefonicky na tel .cisle 0940741875 alebo na email: sexymaminanr@azet.sk vopred dakujem

martina671992
29. okt 2015

Dobry vecer som ucitelka v materskej skole. Externe studujem na vs predskolsku a elementarnu pedagogiku a pred tym som pracovala 3 roky v detskom domove ako vychovavatelka. Ak by mal niekto zaujem o opatrovanie deticiek nevahajte ma kontaktovat na tel. cisle 0911423631

123ketrin123
4. nov 2015

Dobrý deň Mám 22 rokov. Rada postráži Vaše detičky . Mám skúsenosti opatrovaním detí. Už od malička strážim deti v rodine. Vyštudovala som Pedagogickú a sociálnu akadémiu v Leviciach. Odbor pedagogické lýceum. Mám skúsenosti aj mentálne a telesne postihnutými deťmi. Keďže som odbornú prax vykonávala v špeciálnych školách a materských školách. Práca s deťmi ma baví. Som trpezlivá, komunikatívna, kreatívna, ale aj zodpovedná a viem pohotovo reagovať. Budem rada ak sa ozvete. Bližšie informácie osobne alebo ma Kontaktujte prosím e-mailom ( ketrin.szaboova@gmail.com )

sabuskakrasna
4. nov 2015

@inusicka dobry den mam zaujem o vasu pestunsku pomoc potrebovala bi som vas na tuto sobotu odpiste mi kolko beriete na hod dakujem

kskoricova
10. nov 2015

Ahojte, v prípade potreby môžem postrážiť Vaše dieťa v Nitre. Mám ukončenú VŠ 2. stupňa v odbore Pedagogika. viac info kisk@centrum.sk

luienka
22. dec 2015

Zdravim, potrebujem pomoct, mam 2rocneho syna. Mal by niekto zaujem teraz od januara a hlavne na doobedie. DAKUJEM 0918095453

kikad27
22. dec 2015

@luienka a co potrebujete?

alexianr
22. dec 2015

@luienka dobry vecer a sim potrebujete pomoct?? 🙂

peetuskka
25. dec 2015

@luienka dobrý deň, môžem pomôcť

luienka
27. dec 2015

potrebovala by som niekoho šikovného k synovi asi od 9 do12, zobrať ho vonku a hrať sa s ním. Možno aj pomoc s varením by bola fajn, napíšte prosím akú sumu si predstavujete na hodinu za dozor k malému a poprípade keby aj varenie🙂 Ďakujem a bolo by to od 11.1 asi na 3 dni v týždni. Pekný deň. Moj telefón 0918095453.

dominika2532012
1. jan 2016

@mrauco Dobrý den ak mate este zaujem o opatrovatelku, tak mám skusenosti, som ucitelka v materskej skolke a strazila som uz vela malických deticiek 🙂 🙂 🙂 tesim sa vopred na odpoved.... 🙂

anddrea26
20. jan 2016

@mrauco Dobry vecer.Som ucitelka v MS.Deti mam velmi rada a rada opatrim aj Vasho synceka.Mam 44 rokov a najlepsie by bolo porozpravat sa osobne.Ak chcete, moj telefon je 0948 556. 337.

renushik
15. feb 2016

Dobry vecer.Tiez potrebujem opatrovatelku k 6 rocnemu dietatu.☺Som z Nitry najlepsie Chrenova.Kontaktovat cez spravy potom osobne.

nitrancanka
16. feb 2016

@renushik ahoj , rada postrazim tvoje dieťatko... ak máš zaujem ozvi sa mi ... skúsenosti mám, urcite sa dohodneme..

babysko
23. feb 2016

ahojte, hladam k svojim 2 deckam energicku opatrovatelku a mne pomocnicku do bytu na obcasnu vypomoc. viac info do spravy. dakujeeeeem

nitrancanka
23. feb 2016

@babysko zavolaj mi , alebo mi napíš na teba cislo mobilu..zavolám ti a môžme sa dohodnut...postaram sa o tvoje deti, aj nevarim aj poupratujem... Betka.. 0902 556 470

peetuskka
23. feb 2016

@babysko pisala som spravu 🙂

zeli123
7. mar 2016

Dobrý deň,
mám 21 rokov a som študentkou VŠ v Nitre . Popri škole mám veľa voľného času a preto by som si rada privyrobila strážením vašich ratolestí. Ponúkam stráženie vašich detí kedykoľvek v poobedných a večerných hodinách(v pondelok a v piatok aj rano) . Na veku nezáleží. Možnosť stráženia detí u vás alebo u mňa doma.(rodinny dom na Zobori) 🙂
3,50 eur/ hod. , v prípade pravidelného stráženia 3 eurá.

nitrancanka
7. mar 2016

Postrážim detičky počas celého dňa alebo podľa potreby, cena 2 eura na hodinu alebo 220 eur na celý mesiac

inlajny
22. mar 2016

Dobrý deň, v Nitre na Zobore alebo aj v meste, sa s láskou a zodpovedne postarám o Vaše dieťatko, volajte na t.č. 0904 139 667

lucka77777
14. apr 2016

Dobry den , mam 20 rokov som studentka v NR a cez mesiace od polka juna do jula si hladam brigadu. Ak ste z nr a okolia rada vam pomozem postrazit deticky. Ak by sa jednalo o obcasne strazenie na par hodin mozem aj od polky maja.
Lucka 🙂 0948474963

maja11nr
21. máj 2016

Ahojte, potrebujem opatrovatelku pre 7-rocneho chalana na august 2016 - idealne na 8 hodin. Lokalia Krskany, Ivanka. Viac do spravy😀😀